Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ommur şekerim mesajlarını okudum da gitmeeee

Arkadaşlar bütün işler senin üzerine kalmasın diye, sana yardımcı olmak için liste hazırladılar. Karmaşayı önlemek içindi yani her şey

Bizi harekete geçiren sensinn, gitmee şekerimm yarimle benimle paslaşarak liste işini halledebilirsin.

Bu arada özel mesaj kutun da dolu sana mesaj atamıyorum.

Bugün ki menüm kızlar.
Sabah dukan krebi arasında omlet
Öğlen 2 baget, az et sote, az tavuk sotei light ayran
Akşam light yoğurt ile 1 yk kepek yicem

Yarın sabah yine 6 lı bir rakam görmek istiyorum. Yoksa kendimden nefret etmeye devam edicem.
Nefsime hakim olamadım ve 68 ken yine 70 e çıktım.

Gidip az önce kendime bolca süt, yoğurt, kepek aldım. Küçük sütler iyi oluyor iş yeri için.

ne kadar zamanda verildi bu kadar kilo yazarmısın???maşallahhhh

Canım ben 18 aralıkta başladım diyete. 18 Şubatta 2 ay olacak işte. Ama benden çok daha hızlı verenler var.
Benim aralarda bolca kaçamağım oldu maalesef.
Bugün ve yarın atak yapıyorum tekrar bu sebeple.

kızlar başım ağrıyo çok fenaa...

Geçmiş olsun canım.

Bende kardeşimin düğününde "vay bee görümceye bak" dedirtmek için başladım diyete
Bi elbise aldım kendime kınada giymek için küçük geldi. Hırs yaptım kendime içine giricem diye ve artık bol geliyor.
Sende öyle yap küçük beden elbise al ve azimle gir içine.

ay bugün ilk defa öğle yemeğinde resmen abarttım

5 tane ızgara köfte + krep + yoğurt :)

ay yazınca az gibi geldi gözüme ama tıka basa tokum şuan inanınki:)

Gayet iyi hiç abartmamışsın cnm.

HAdi işallah olursun canım.

Evirde seyirde dukanella serbest, zero da.
Mısır unu sınırlı serbestlerden canım tüketebilirsin.

Ya kızlar deneyimli biri bana dukan krep tarifi yazabilir mi?

yaptım ama olmadı çok cıvık oldu ve tavaya yapıştı
1,5 yk yulak kepeği, 10 yk light süt, yumurta akı koydum ama olmadı (

2 yk kepeği 10 yk sütle ıslat. Biraz bekler. İçine yumurta kır ve iyice karıştır.
Tavanı yüksek ateşte iyice ısıt. İyi ısınması lazım ama.
Krep karışımından bir kepçe al tavaya dök ve kepçenin arkası ile yay. Bu arada tavanın altını kıs.
Krebin üzeri gözenek gözenek olunca yavaş yavaş önce kenarlardan kaldırarak çevir. İki taraf pişince al kalan karışımı yap.
Ben bu şekilde sıfır yağ ile yapıyorum canım.

Aman canım maşallah diyelim.

bendede şuan light kaşar var ama denemedim yarın tuzsuz lor alıp deniycem yazarım sonucunu

Bende o light kaşara güvenemiyorum işte bir tek.

kraker mi dedi biriiii amanın bende istiyorum...

hay ağzını yiyiimmm yaaa

Sorum şu Normalde pazar günü benim protein günüm. Ama pazar arkadaşlara davetliyim. Kendime uygun bir şeyler yapmam için sebze günümde olmam lazım. Cumartesi sebze günü ile pazar protein günün yerini değiştirsem olur mu? Ya da böyle yapan var mı hiç? Sadece 1 kez olmak şartıyla iki gün protein yapsam pazarı sebze ile geçirsem nasıl olur :) Bence süper olur da Sizce ?

bi light puding yedim diye dünyanın sporunu yapıyorum bu hasta halimle.. sabaha ölmezsem tartıda bakalım eksiyi görecekmiyim :))

ben bunu geçen hafta yaptım... bi anormallik görmedim henüz... ama görürmüyüm bilemedim şimdi bak...

süttozunu bikaç gündür kullanmıyorum ve güzel kilo veriyorum.. dün kaçamak yapmış olmama rağmen.. artık listemden çıkarıyorum şu süttozunu..

kraker mi dedi biriiii amanın bende istiyorum...

tatlım tarifi ve resmi paylaşayım ama ben denemedim,baştan belirteyim. ilk kim denerse yorumlarını paylaşsın. akşama çay yanında ii gider bence...

Peynirli kraker
Malzemeler
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam

tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır. İyice kızarıp kıtırlaşana dek (yaklaşık 25 dk)pişirilir. :125: :125:

1+1 yapmak zorunda değilsin ki :) 2+2 yap sen de bi defaya mahsus :) aslında ben 2+2de rahat ediyorum ve daha fazla kilo veriyorum, artık böyle devam etmeyi düşünüyorum..

ben şöyle yaptığım oldu canım, bazı zamanlar bizim de pazar kahvaltıya ablamlar gelecek oldular. protein yapmayalım dedik.
cumartesi - pazar sebze günü yapınca ptesi + salı saf protein yapıyorduk öyle dengelemeye çalışıyorduk...

yok bacım olmaz ne yazıyosa o sen durumu kendine uydur diyetin zamanını değiştirme dost olarak söylüyorum..

ben de hem bebek istiyorum oğluşum 8 aylık olmasında rağmen, hem de verdiğim kilolara hayıflanıyorum ya fazla alırsam diye :)) gerçi ilk hamileliğimde 2 kilo fazlayla girdim doğuma ama :) zayıf olunca daha fazla kilo alınıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…