Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ozaman benden de bir protein günü menüsü bugüne ait:

sabah: 1 haşlama yumurta+süt
ara: Tarçınlı süt
Öğlen: ızgara köfte + dukan krep + yoğurt
ara yani şimdi : yoğurt
Akşamda: pum pum çorbam ve ton balığıı :)))

akşam yemeklerinde mutlu oluyorum:d annem çeşitlendiriyor sağolsun:)

mısır unu 1 tatlı kaşığı izinli, sürekli kullanmamak şartıyla oda, nişastaların hepsi tamamen yasak dukan diyetinde
terettüd yaşayan arkadaşlar dukan kitabı 185. sayfaya bakabilir

dukan diyeti tarifleri blogunda sınırlı izinli yiyeceklere mısır unu yada nişastası yazılmış ama... ben kullandım,zaman zaman pudinglerde,zaman zaman çorbada... bünye meselesi belki kullanmasam,diyete başladığım ilk 2 hafta gibi devam etsem daha çok verirdim belki ama bu da beni çok zorlardı... burda tercih meselesi bence.

çok teşekkürler ....bazı tariflerde mısır unu da kullanılıyor bende teredütte kalmıştım...şimdi netleşti kafamda saol

malesef çok karıştırılıyor ikisi, face grubunda yada bloglarda yapılan tüm tarifler doğru diye bişey yok aman aklınızda olsun
bence bir tarifi yapmadan önce dukan kitabındaki yasaklara tam olarak uyuyormu diye mutlaka kontrol edin

MISIR UNU 1 tatlı kaşığı ve arada yenebilir NİŞASTALARIN hepsi yasak....

ben diyete başladığım ilk zamanlarda face grubundan yada tarif bloglarından denemeler yaptım ama malesef sonradan farkettimki kilo verme durmuyor ama yavaşlıyor... sonuç olarakta diyet süresi uzuyor
o yüzden artık yemek yaparken tek baz aldığım şey dukanın kendi yazdığı kitap....
her konuda olduğu gibi unda da yorum farkları çıkıyor sanırım ortaya
eğer çok terettüd edersen dukan diyeti kitabının 27. ve 185. sayfalarını okuyabilirsin, özellikle 185 te neden mısır ununa izin verdiğinin kendi açıklamış zaten, tercih meselesi olsa orda mısır unu veya nişastası diye kendi yazardı...

tercih derken şunu kastettim, verilecek kilosu çok olanlar ve duraklamaya-yavaşlamaya tahammülü olmayanlar kullanmaz.
verdiği kilodan memnun olanlar, dayanamayacak ve başka başka şeylere saldıracaklarsa nişasta ile hazırladğı bir pudingle tatlı ihtiyacını giderebilirler ve bunu yaparken de duraklamayı-yavaşlamayı göze alarak yaparlar...
ha ben çok sadığım diyetime, asla ama asla kaçamak da yapmam, irademe de hakim olurum diyen kişi dönüp bakmasın bile bunlara, takdirle alkışlarım.
ama ben yaptım mı yapmadım, nişasta tükettim. ve buna rağmen de 3 gün atak + 43 gün seyir = 46 günde 7 kilo kadar verdim çok şükür. dediğim gibi süresi kısıtlı, duraklamaya tahammülü olmayanlar kaçamaklara gözlerini kapatıp yollarına devam edebilirler...

sana bişey yormak istiyorum çok kilo vermişsin tebrik ederim seni acaba ne kadar zamanda verdin ve çok kaşamagın oldumu bende 20 kilo vermek istiyorum ama çok zormuş gibi geliyor bana

sana bişey yormak istiyorum çok kilo vermişsin tebrik ederim seni acaba ne kadar zamanda verdin ve çok kaşamagın oldumu bende 20 kilo vermek istiyorum ama çok zormuş gibi geliyor bana
nes05 26.09.2011 93,80 62,00 14.02.2012 71,20 -9,20

nes05 bizi motive edermisin biraz?

mesajım çok garip çıktı...

Son düzenleme:
saol canım cvp için 5 ayda bizde acaba verebilirmiyiz bu kiloları......bir ayı gitti bile sayılır
ben onu hesapladım az önce... 30 mayıs diyo bana DUKAN amca... Hem haftada 1 kilo verirsek 15 kilo verebiliyorum o zamana kadar... kendiminkini hesapladım az önce ama bilmiyorum.. veririz ben inanıyorum... hemde süper oluruz...

ben onu hesapladım az önce... 30 mayıs diyo bana DUKAN amca... Hem haftada 1 kilo verirsek 15 kilo verebiliyorum o zamana kadar... kendiminkini hesapladım az önce ama bilmiyorum.. veririz ben inanıyorum... hemde süper oluruz...
evet ya ne güzel olur....hemde yaz ayına denk geliyor bu ne demek oluyor güneş...kum ...deniz ...bekleyin anacım biz geliyoruz :)

bugün ofisin tatlı günü ve herkez envayi çeşit tatlı yiyor ben ise yogurdun içine yulaf kepekli karışımımı yiyorum ....bu bir işkence olması gerek ....acaba burdakilere çok kilolusunuz diyet yapmanız gerek desemde böyle kalorili şeyler yemeseler ve bende eziyet çekmesem ne dersiniz

evet ya ne güzel olur....hemde yaz ayına denk geliyor bu ne demek oluyor güneş...kum ...deniz ...bekleyin anacım biz geliyoruz :)
üüff...kenarları bağcıklı bikini alıcam kendime... hem siyahından hem beyazından... bronz tende uuuwwww

hakkatten öylelermi peki?... ama boşver oranın en çıtırı sen olucaksın onlar yesinler...

Ayy azcık ben de kendimi gaza getireyim :) siz de gaza gelin. Uzun zamandan sonra görenlerin tepkileri var yaa onlar beni havaya uçuruyor. Mesela bir düğün ve uzun zaman sonra görülen akrabalar veeee onların yüzlerindeki şaşkınlık ifadesiii, kıskanç bakışlarrrr

Mayısta kuzenimin düğünü var, harika olacak biliyorummm

çatırrrrr çatırrrrrrr

herkez çeşitli nedenler için zayıflamak istiyor ama hepimizin ortak konusu ne .....tabiiki zayıflamak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…