Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

zaten dediğim gibi 1+1, 2+2, 3+3, 4+4, 5+5 istediğimizi yapabiliriz.. ama 5+5 sıkıcı olur diye adam diyor ki 1+1 yapın ki sıkılmayın diyetten..

1.1 bide 5.5 var diye biliyorum gerisi güçlendirme ve bölgesel zayıflamada

hayır dukan chati takip ediyorsanız orda bulabilirsiniz.. yeter ki eşit olsun diyor.. bölgesel zayıflamalarda eşitlik yok.. 2+0, 2+7 vs tarzı onlar.. burda eşitlik önemli.. 1den 5e kadar yol var.. tercih hakkı bize sunulmuş.. ve ben bu hafta 2+2 yapıyorum 1+1den daha fazla ve hızlı kilo veriyorum.. böyle devam ederse 3 haftaya kalmaz güçlendirmeye geçeceğim İnşaAllah..

sağol tatlım şimdi daha iyiyim galiba... yemek yiyince kendime geldim...

Kan şekerin düşmüş canım demek ki.

Bence de olur. En fazla sabit olursun bu hafta.

bi light puding yedim diye dünyanın sporunu yapıyorum bu hasta halimle.. sabaha ölmezsem tartıda bakalım eksiyi görecekmiyim :))

Canım direncini daha fazla düşürme kendini yorup.

Eğer böyle birşey mümkünse bende 2+2 yapmayı tercih ederim.

deneme ben yaptım cidden kötü oldu:) ilk gün yiyemedim valla:) hoş sonraki 2 gün iyidi:)

işte ben bunu yaptım kuzucanlar ama şöyle birşey dicem ağır bir peynir oluyor.
bana göre peyniri biraz daha az koyun:)

kilo bildirimi yapioyurm burdan özel msj atamadigim icin :)

başlangıç kilom 58.5
başlangıç tarih 24.12.12
hedef kilom 48-50
şu anki kilom 53.7

Tılsım85 aynı kiloda başlamışız hedef kilolarmızda aynı. maşallah sen çok iyi gidiyosun tebrik ederim ben 55 de takıldım yürüyüşü arttırdım spor yapıyorum normalden biraz daha fazla. çokda yemiyorum ama gitmiyo bu kilolar dün akşam 54,8 gibi gösterdi tartı inşallat devamı gelir :))) seni takipteyim.

kilo verdikçe bazal meta.hız. düşer ama bmi ne göre yinede düşük meta.hızın.
olsun ama hızlandırabişmek senin elinde yinede az az sık sık ye ve az az sık sık spor yap mesela 1 saat yürüyüş yapıcaksan sabah 30 dk akşam 30 dk yap
yeşil çay iç, bol su iç acıyıda unutmamak lazım
kolay gelsin :)

çok güzel görüünüyor, denemek lazım aslında ama merak ettiğim mısır nişastası yerine mısır unu koyuncada aynı sonuç elde edilişrmi?
dukanın izin verdiği "mısır unu" çünkü nişastası değil, çok karıştırılıyor ikisi malesef...

Canım direncini daha fazla düşürme kendini yorup.

Eğer böyle birşey mümkünse bende 2+2 yapmayı tercih ederim.

normalde yataktan kalkamam bu halde, ama bu puding kaçamak yerine geçerse diye korkumdan sporu fazla yaptım, normal gece de yapmayı düşünüyordum ama hasta olmak yerine 200 gr alayım daha iyi dimi..

ben öyle okumuştum chatte.. hatta yetmedi sosyal paylaşım sitesindeki sayfada da sordum ve cevabı eşit olsun da kaç artı kaç olursa olsun dediler.. uyguluyorum gayette güzel gidiyor kilolarım..

kızlar 60 kilo oldum çok mutluyum sizlerle paylamak istedim.10.günüm ve tam 4 kilo verdim :)))

tebrikler, MaşaAllah :) ayy ben de bunu dermiyim acaba :))

kızlar 60 kilo oldum çok mutluyum sizlerle paylamak istedim.10.günüm ve tam 4 kilo verdim :)))

Ay maşallah senin 10 günde verdiğini ben 1 ayda verdim

O zaman bende 2+2 ye geçiyorum.
Bugün ve yarın sp c.tesi ve pazar ps yapıyorum.
Teşekkürler cnm

sağolasın ama benim yaptığım cıvıkta oldu ölçü verebilirmisin acaba?

sağol ben 1,5 yk yulafla yaptım sanırım süt fazla geliyor..teşekkür edrim tarifin için :128:
ben beyaz peynir yiyemiyorum bi tuhaf geliyo bana tadı labneyle yağ oranlarını karşılaştırmıştım alırken kaşarın yağ oranı daha düşüktü o yüzden aldım

wwaaoooww çok iyi

Son düzenleme:
1,5 veya 2 hangisindeysen ona göre y.kepeği
1 yumurta akı
10 yk süt
çok azda peynir
bu kadar
çırp
küçük parçalarda yayarak pişir kısık ateşte
ama yk ile sütü bekletmeyi unutma

60 olduğum gün 100 tane halley alıp çıkıcam sokağa gördüğüm her çocuğa vericem... ahanda yazıyorum buraya... sevinsin bebeler... hep birlikte sevinelim... unutursam hatırlatın kıslarrr....

1,5 veya 2 hangisindeysen ona göre y.kepeği
1 yumurta akı
10 yk süt
çok azda peynir
bu kadar
çırp
küçük parçalarda yayarak pişir kısık ateşte
ama yk ile sütü bekletmeyi unutma[/QUOTE]

Herkese iyi günler arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 1 ay önce memlekete gittiğim için internete giremedim bu 1 ay boyunca. Benim vermem gereken 10 kilo fazlalığım var dukan diyetine başlamak istiyorum. Dukan diyeti hakkında fazla bişey bilmiyorum sizin olumlu sonuçlar almanız beni etkiledi bende bu diyeti yapmak istiyorum. Sizce ilk başlangıç olarak kaç gün proteinli yiyecekler yemeliyim ve gün içinde neler yemeliyim kahvaltı-öğle-akşam olarak zahmet olmazsa bana yazarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…