1+1 yapmak zorunda değilsin ki :) 2+2 yap sen de bi defaya mahsus :) aslında ben 2+2de rahat ediyorum ve daha fazla kilo veriyorum, artık böyle devam etmeyi düşünüyorum..
1.1 bide 5.5 var diye biliyorum gerisi güçlendirme ve bölgesel zayıflamada
sağol tatlım şimdi daha iyiyim galiba... yemek yiyince kendime geldim...
Sorum şuNormalde pazar günü benim protein günüm. Ama pazar arkadaşlara davetliyim. Kendime uygun bir şeyler yapmam için sebze günümde olmam lazım. Cumartesi sebze günü ile pazar protein günün yerini değiştirsem olur mu? Ya da böyle yapan var mı hiç? Sadece 1 kez olmak şartıyla iki gün protein yapsam pazarı sebze ile geçirsem nasıl olur :) Bence süper olur da Sizce ?
bi light puding yedim diye dünyanın sporunu yapıyorum bu hasta halimle.. sabaha ölmezsem tartıda bakalım eksiyi görecekmiyim :))
hayır dukan chati takip ediyorsanız orda bulabilirsiniz.. yeter ki eşit olsun diyor.. bölgesel zayıflamalarda eşitlik yok.. 2+0, 2+7 vs tarzı onlar.. burda eşitlik önemli.. 1den 5e kadar yol var.. tercih hakkı bize sunulmuş.. ve ben bu hafta 2+2 yapıyorum 1+1den daha fazla ve hızlı kilo veriyorum.. böyle devam ederse 3 haftaya kalmaz güçlendirmeye geçeceğim İnşaAllah..
ooh süper.. bi denemek lazım... bayıldım ben kurabiyelerine...
evet light puding 3 kase anca çıkıyor. annemle ben dukancıyız, e babam bize mi baksın yerken.walla pişti mi o akşam bitiyo
mutfağa zamanım olmuyo da akşam işten çıkınca annem gelene kadar deneyebilirim. bi de peynirli kraker yapmıştı biri onu da denemek istiyorum ama du bakalımüşenmezsem
tatlım tarifi ve resmi paylaşayım ama ben denemedim,baştan belirteyim. ilk kim denerse yorumlarını paylaşsın. akşama çay yanında ii gider bence...
Eki Görüntüle 347577
Peynirli kraker
Malzemeler
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
işte ben bunu yaptım kuzucanlar ama şöyle birşey dicem ağır bir peynir oluyor.
bana göre peyniri biraz daha az koyun:)
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır. İyice kızarıp kıtırlaşana dek (yaklaşık 25 dk)pişirilir. :125: :125:
kilo bildirimi yapioyurm burdan özel msj atamadigim icin :)
başlangıç kilom 58.5
başlangıç tarih 24.12.12
hedef kilom 48-50
şu anki kilom 53.7
baz.met.hızım sadece 1304cal. çıktı ki bundan 1 ay önce 1380di.yağ miktarı sanırım22kg idi ama emin değilim.BMI 24.5e inmiş kağıtta ona yoğunlaşmıştım.bu da artık normal kategorisindeyim demektir.
tatlım tarifi ve resmi paylaşayım ama ben denemedim,baştan belirteyim. ilk kim denerse yorumlarını paylaşsın. akşama çay yanında ii gider bence...
Eki Görüntüle 347577
Peynirli kraker
Malzemeler
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır. İyice kızarıp kıtırlaşana dek (yaklaşık 25 dk)pişirilir. :125: :125:
Canım direncini daha fazla düşürme kendini yorup.
Eğer böyle birşey mümkünse bende 2+2 yapmayı tercih ederim.
kızlar 60 kilo oldum çok mutluyum sizlerle paylamak istedim.10.günüm ve tam 4 kilo verdim :)))
kızlar 60 kilo oldum çok mutluyum sizlerle paylamak istedim.10.günüm ve tam 4 kilo verdim :)))
normalde yataktan kalkamam bu halde, ama bu puding kaçamak yerine geçerse diye korkumdan sporu fazla yaptım, normal gece de yapmayı düşünüyordum ama hasta olmak yerine 200 gr alayım daha iyi dimi..
ben öyle okumuştum chatte.. hatta yetmedi sosyal paylaşım sitesindeki sayfada da sordum ve cevabı eşit olsun da kaç artı kaç olursa olsun dediler.. uyguluyorum gayette güzel gidiyor kilolarım..
ben akşamdan yulaf sütü dolaba koyup bir sonraki akşam yumurtasınızda katıp küçük parçalar halinde rişiriyorum
ama yumurta hariç diğerlerini 10-15 dk beklet yeterli olacak
sonrasında tavaya selpakla yağla küçük parçalar halinde pişir
2 yk kepeği 10 yk sütle ıslat. Biraz bekler. İçine yumurta kır ve iyice karıştır.
Tavanı yüksek ateşte iyice ısıt. İyi ısınması lazım ama.
Krep karışımından bir kepçe al tavaya dök ve kepçenin arkası ile yay. Bu arada tavanın altını kıs.
Krebin üzeri gözenek gözenek olunca yavaş yavaş önce kenarlardan kaldırarak çevir. İki taraf pişince al kalan karışımı yap.
Ben bu şekilde sıfır yağ ile yapıyorum canım.
Bende o light kaşara güvenemiyorum işte bir tek.
60 olduğum gün 100 tane halley alıp çıkıcam sokağa gördüğüm her çocuğa vericem... ahanda yazıyorum buraya... sevinsin bebeler... hep birlikte sevinelim...unutursam hatırlatın kıslarrr....
aha iyi ki geldin... başlangıç tarihin neydi...bende 70 oldugumu görünce aynısını yapıcam