Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yaşadığım ilçede kitabı bulmam imkansız bende bu formdan diyeti yapan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istedim...

O zaman bu konunun ilk sayfasındaki linki oku canım. Takıldığın yerde biz yine burdayız. Yardımcı oluruz.

kızlar,
kiloluk süt tozu varmı? aldığımız küçük paketler hemen bitiyoda

Benim aldığım 200 gr canım. Pınar light süt tozu. Daha büyüğünü görmedim.

yanındayım canım merak etme ..hep beraber vericez bu kiloları ya ben bugün +200gr fazla çıktım tartıda çok canım sıkıldı hergün tartılmak iyi deil biliyorum ama tutamıyorum kendimi
ben ilk hafta psikopata bağlamıştım sabah akşam baskül tepesindeydim... şimdi bu şekilde beslenmeye alıştım anormal bi durum yokmuş gibi geliyo... ayrıca kıyafetlerim ve aynalar anlatıyo herşeyi... mesela göbeğimin düzleştiğini görebiliyorum... normalde 4.delikten taktıgım kemerimi ilk deliğinden bile takamıyorum o bile bol geliyo.. kemerimi değiştirdim... hem sütyenimi taktığımda hiçbiyerim öyle bıngıl bıngıl olmuyo... bunu görmek süper... regl sonrası gerçekten düşüş oluyomuş demekki...

evet deneme yanılma yöntemi ile çözücez yemek tariflerini ve burdaki arkadaşların yardımıyla

bu arada ben acayip kabız oldum dün.en az yarım saat wc kaldım
vahim bir durum
resmen ağlamaklı oldum

şimdi çok komik birşey sölicem:)
az önce gittim bizim iş yerinde malzemelerin tartıldığı kantar var ona çıktım:)

ve 69,5 kg çıktım:) ayrıyetten evdeki tartıda da böyle çıkıyorum...

ama yeni aldığım tartıda tam 3,500 kg fazlayım
soru şu ben sizce kaç kiloyum:d

vahim bir durum
resmen ağlamaklı oldum
ılık su çağla... bende çok farklı değildim senden... ama her sabah ılık su içiyorum iki bardak söylemesi ayıp bugun 2 kere tuvalete çıktım...

bende o zaman baskülü gözümün önünden kaldırıyım haftada 2 kere tartılmak yeter sanırım...

havuz problemi gibi olmuş bu

mısır unu 1 tatlı kaşığı izinli, sürekli kullanmamak şartıyla oda, nişastaların hepsi tamamen yasak dukan diyetinde
terettüd yaşayan arkadaşlar dukan kitabı 185. sayfaya bakabilir

mısır unu 1 tatlı kaşığı izinli, sürekli kullanmamak şartıyla oda, nişastaların hepsi tamamen yasak dukan diyetinde
terettüd yaşayan arkadaşlar dukan kitabı 185. sayfaya bakabilir

çok teşekkürler ....bazı tariflerde mısır unu da kullanılıyor bende teredütte kalmıştım...şimdi netleşti kafamda saol

ben görmedim vardırda yağsız değildir bence
sanki bi ara okumuştum burda ada o yüzden soram dedim..

O zaman bu konunun ilk sayfasındaki linki oku canım. Takıldığın yerde biz yine burdayız. Yardımcı oluruz.

Benim aldığım 200 gr canım. Pınar light süt tozu. Daha büyüğünü görmedim.
teşekkür ederim canımm

canim ne zaman basladin? ayrica boy kac? hehe benim baya ufakta :)

bende 55de takildim bi ara sonra birden gitti. Bu son 2 haftadirda seyirimi iyi yapmaiyorum cünkü is yeriyle cok yemege gidiyoruz ve bu hafta iki kere raclette yedim offff ne kalöri ne kalöri anlatamam ayrica spor yapamiyorum ve yulafimi devamli yemegi unutuyorum daha disiplinli olmam gerek offfff

Canım ancak cvp yazabiliyorum kusura bakma yogunun biraz okul ev cocuklar. Ben yulaf kepeği hakkımı okulda kullanıyordum. Sen tam gun mü yoksa 2 li egitimdemisin bilmiyorum. Kepenki ekmek tarifi vermiştim onun icine peynir koyup goturebilirsin. Bide sut götürürsün. Ben bi ara tavuk ciğerini haslayip götürüyorsun. Okuldada icine kaynar su koyup30 sn kadar bekleyip suyunu dokuyordum. Yeni pişmiş gibi oluyodu. Yulardan kek de yapabilirsin nescafe kesinlikle tok tutuyo. Bir müddet idare ediyo yani. Yarım yağlı sut konusu ise:ben yoğurtlarını yarım yağlı sütten yapiyodum. Ama bu dogru degil tabi icmek icin ise kesinlikle light sut iç. Birde sunu yapabilirsin.çok sayıda(mesela 10-15tane) Derileri alınmış tavuk butlarını istediğin baharatlarla harmanla fırın poşetinde firinda pişir. Butları soguk bile yiyebilirsin. P+sebze günlerinde yanına bide salata yaparsın. Oda olabilir. İnşallah yardımcı olmusumdur. Benim bı arkadasım1 haşlanmış yumurtayı tuvalete gidip orda yutup geliyodu kokmasın diye. O da çok yok tutuyor hadi kolay gelsin. Ankara da hangi semttesin bu arada

bugünkü protein menüm:

sabah
1 yumurta+jambon+peynirli omlet
1 dukan poaça

ara
1 dukan poaça

öğlen
kızarmış tavuk(derisiz)
2 bardak pepsi lıght

ara
1 dukan poaça
1 kase tatlandırıcılı yoğurt

akşam
Allah kerim

vahim bir durum
resmen ağlamaklı oldum

Kabızlık için herkesin farklı çözümleri var, benim bünye 4,5 ayın sonunda alıştı da çok şükür kabızlık yaşamıyorum artık
kabızlık nacizane birkaç öneri:
sabah aç karına 1 adet kivi yiyip 1 bardak ılık su iç.. kivi meyve ama kabızlıktan iyidir arada bir yapan arkadaşlar oldu ve çok işe yaradı dedi daha önce
günlük 5-6 diş sarımsak ye yada sarımsaklı yoğurtlu salata ye, çalışıyorsan bu biraz zor
şalgam suyu iç akşamdan, yalnız tuz oranı yüksek olduğu için 1 gün sonra ödemden dolayı kilon + çıkabilir bilgin olsun
akşamları sinemaki çayı iç, karın ağrısı yapma riski var ama
aç karına soda iç sabah, bu zaten dukanın önerisi
arada yulaf kepeğine 1 kaşık buğday kepeği ekle, buda dukanın tavsiyesi
sebze gününde bamya, pırasa, kabak gibi lif oranı yüksek besinler al
kayısılı form çayı iç......sürekli değil ama vücut bitki çaylarına alışınca bağırsak tembelliği olabilir (buda benim kişisel tavsiyem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…