Bugün ki menüm kızlar.
Sabah dukan krebi arasında omlet
Öğlen 2 baget, az et sote, az tavuk sotei light ayran
Akşam light yoğurt ile 1 yk kepek yicem
Yarın sabah yine 6 lı bir rakam görmek istiyorum. Yoksa kendimden nefret etmeye devam edicem.
Nefsime hakim olamadım ve 68 ken yine 70 e çıktım.
Gidip az önce kendime bolca süt, yoğurt, kepek aldım. Küçük sütler iyi oluyor iş yeri için.
ne kadar zamanda verildi bu kadar kilo yazarmısın???maşallahhhh
Canım ben 18 aralıkta başladım diyete. 18 Şubatta 2 ay olacak işte. Ama benden çok daha hızlı verenler var.
Benim aralarda bolca kaçamağım oldu maalesef.
Bugün ve yarın atak yapıyorum tekrar bu sebeple.
kızlar başım ağrıyo çok fenaa...
Geçmiş olsun canım.
arkadaşlar her sabah kalktığımda artık dukan diyetine başlamalıyım diyorum çünkü nisana kadar vermem gereken 12 13 kg var ama dolabı açtığımda amaaan yarın başlarım amaaan öteki gün başlarım diyorum erteliyorum doğumdan beri 7 aydır aynı kilodayım hatta dahada üstüne koyuyorum motive olmam lazım nisana kadar vermezsem kaynımın nişanında 2 eltimin yanında deniz topu gibi durcam buna dayanamam
Bende kardeşimin düğününde "vay bee görümceye bak" dedirtmek için başladım diyete
Bi elbise aldım kendime kınada giymek için küçük geldi. Hırs yaptım kendime içine giricem diye ve artık bol geliyor.
Sende öyle yap küçük beden elbise al ve azimle gir içine.
ay bugün ilk defa öğle yemeğinde resmen abarttım
5 tane ızgara köfte + krep + yoğurt :)
ay yazınca az gibi geldi gözüme ama tıka basa tokum şuan inanınki:)
Gayet iyi hiç abartmamışsın cnm.
merhaba arkadaşlar bende dukan diteti yapıyorum.5 gün ataktan sonra 1pp+1sp devam ediyorum 12 günde 4 kg verdim.73 ile başladım 69 kg yim.ve 62 olmak istiyorum.dukan testine göre nisan ortasında istediğim kiloda olacakmışım işallah olurum.tabi 184 gün dukana bağlı olmam gerekiyor(tüm evreler dahil)
HAdi işallah olursun canım.
Kızlar merhaba :) Dukanellayı seyir döneminde tüketebilecek miyim acaba? Bir de kitabı okudum ve kola zeronun serbest hatta önerilen bi içecek olduğunu öğrendim içiyorum fakat selülit problemim var. bunu su içerek ve her akşam 40 dk-1 saat egzersiz,dans yaparak yenebileceğimi düşünüyordum. Fakat dün akşam arkadaşım kolanın selülit yaptığını eritemeyeceğimi söyledi. Çok üzüldüm çünkü dukandaki en büyük zevkim kolaydı. sizce ne yapmalıyım? bir de simlanın sitesinde seyir dönemi için çok güzel tatlılar var fakat içlerinde mısır unu vs. var yapıp yiyen var mı aramızda sorun olur mu? madem bu kadar çok (sütlü lokmadan kazandibine kadar) tatlı seçeneğim var neden kendimi tatlı krizlerine sokayım ki? Yardım ederseniz çok sevinirim. öpücük.
Evirde seyirde dukanella serbest, zero da.
Mısır unu sınırlı serbestlerden canım tüketebilirsin.
Ya kızlar deneyimli biri bana dukan krep tarifi yazabilir mi?
yaptım ama olmadı çok cıvık oldu ve tavaya yapıştı
1,5 yk yulak kepeği, 10 yk light süt, yumurta akı koydum ama olmadı (
2 yk kepeği 10 yk sütle ıslat. Biraz bekler. İçine yumurta kır ve iyice karıştır.
Tavanı yüksek ateşte iyice ısıt. İyi ısınması lazım ama.
Krep karışımından bir kepçe al tavaya dök ve kepçenin arkası ile yay. Bu arada tavanın altını kıs.
Krebin üzeri gözenek gözenek olunca yavaş yavaş önce kenarlardan kaldırarak çevir. İki taraf pişince al kalan karışımı yap.
Ben bu şekilde sıfır yağ ile yapıyorum canım.
irem&özge çok teşekkür ederim. aslında dukana göre 61.4 benim ideal kilommuş,ben 63.7 görünce güçlendirmede de veririm düşüncesiyle seyir evresini bitirdim. hiç kilo almadan bu şekilde devam etmek bile mühim benim için. yeter ki koruyayım...
Aman canım maşallah diyelim.
bendede şuan light kaşar var ama denemedim yarın tuzsuz lor alıp deniycem yazarım sonucunu
Bende o light kaşara güvenemiyorum işte bir tek.