- 24 Eylül 2009
- 589
- 1
o zaman hoşgeldin hadi bakalım başla atağa sonuçları bekliyoz
canım ben yağsız pişiriyom gayet iyi oluyor. köfte yaptım tavukda iyi oldu ama parça et denemedim hiç. ama öncesinde 2 dk falan bir ısıt ilk atınca yapışacaklar diye korktum ama gayet iyi oldu. ben her hafta yarık kilo kıyma ile yapıyom köfte öğlnleri getiriyorum.eti yağsızdan çekteriyorum bol baharat bir tane de yumurta kırıyom acık su ekleyip yoğuruyom ha acık yulaf kepeğide atırom gayet yenebilir oluyor. aslında sebzede güzel oluyor ama ona azıcık yağ gerek yoksa kupkuru birşey çıkıyo ortaya. hım aslında şu karnıbaharı denesem mi ki nasıl olacak
ya şu dukanellanın tarifini vere bilirmisiniz. ligh puding bulamadım hiç bir yerde. ne migros ne carefourda var gıcık oldum. heç doğru düzgün diet ürün yok
canım ben gençlik yıllarım boyunca deli gibi kola içtim. şimdide zeroyu bolca tüketiyorum. kola ve kahve elbet selülüte neden oluyordur. ama ben kilolu olmama rağmen aşırı selülütim hiç olmadı. daha çok genetik bir şey selülit. şimdiye kadar olmadı ise şimdi içince olacak diye birşey yok yani. vücut yapınla alakalı bence. günde 1,5 litre her gün içerdim ya. o kolalar bana bu kadarcık selülit yaptı ise valla heç birşey değil
ay bende bir yapamadım şu krebi denemediğğim tarif kalmadı ya. ya yapışıyo ya pişmiyo. mısır unlusunu da sevmedim
yulaf kepeği ile ekmek veya kek benzeri yenilebiril bir şey üreten varmı. her tarifi deniyom sonuç hep hüsran
emin misin dukan bloglarında falan görüyom hep light pudingilight puding yok dukanda eminim yeme arkadaşım.
DUKANELLA
1 yemek kaşığı kakao
7 yemek kaşığı süt tozu
2 yemek kaşığı light süt
1 yumurta akı
3 yemek kaşığı tatlandırıcı
6-8 damla vanilin aroması
hepsini güzelce karıştır.cam kaba dök 1 gece beklet..
Birisi dukan krebi tarifi verebilirmi banada??
korsede işe yaramıyo dimi yandan simitler pırtlıyor ama diyetin ilk haftasından sonra herşey daha iyi oluyor ağzın kuruyorsa anlaki kilo veriyosun içilsin sular koklansın çikolatalar nisanda fıstık gibi olucam söz verdim kendimeeveeett 2 misli zor valla oraya bu halde gidersem kafayı yerim hahazaten karnımı içime çekmekten mideme kramplar giriyo
eminim arkadaşım içindekileri okudum dukanın onaylamadığı şeyler var bul bak kitapla kıyasla arkadaşım yaptı diyeti 3 ayda 14 kilo verdi onu gördüm yaaa.tamamemin misin dukan bloglarında falan görüyom hep light pudingi
çok sağoooooool hemen yazıyom tarifi akşam ya da yok yok cumartesi yapam
o zaman hoşgeldin hadi bakalım başla atağa sonuçları bekliyoz
canım ben yağsız pişiriyom gayet iyi oluyor. köfte yaptım tavukda iyi oldu ama parça et denemedim hiç. ama öncesinde 2 dk falan bir ısıt ilk atınca yapışacaklar diye korktum ama gayet iyi oldu. ben her hafta yarık kilo kıyma ile yapıyom köfte öğlnleri getiriyorum.eti yağsızdan çekteriyorum bol baharat bir tane de yumurta kırıyom acık su ekleyip yoğuruyom ha acık yulaf kepeğide atırom gayet yenebilir oluyor. aslında sebzede güzel oluyor ama ona azıcık yağ gerek yoksa kupkuru birşey çıkıyo ortaya. hım aslında şu karnıbaharı denesem mi ki nasıl olacak
ya şu dukanellanın tarifini vere bilirmisiniz. ligh puding bulamadım hiç bir yerde. ne migros ne carefourda var gıcık oldum. heç doğru düzgün diet ürün yok
Ay hadi gözün aydın canım. Darısı başımıza. Sabrın sonu selamettir söze tam senlik şu an.
güçlendirmeye geçmek ne güzel:
bende umarım o günleri görür ve gönül rahatlığıyla (baklagil hariç)istediklerimi yerim
63lere inersem bende geçerim güçlendirmeye. 1 ay daha dişimi sıkmam gerekiyor.
arkadaşlar hadi gel çukurağaya gidelim diyor ama ben tutuyorum kendimi. mmmmm irmik helvası harika oluyor yaaaaa :2:
farkındaysaz saat 5 ve yine lüzumsuz tatlılar uçuşuyor gözümün önünde.dietle beraber böyle oldum. eşim tatlı yerdi ben cıks derdim. şimdi sürekli aklım tatlıda.
destek lütfeeeeeeeeeeeen
gözün aydın canım.darısı başımıza inşallah.ama topiğe daha sık girip bize ilham kaynağı ve destek olursan çok seviniriz.
bakın bizler için dukanelle yaptım... her an oluşabilecek tatlı krizlerini engelleyebilmek adına...çoook lezzetlii çoookkk... Eki Görüntüle 347311 Eki Görüntüle 347312 Eki Görüntüle 347313
birde uyduruk kurabiyeler yaptım... bi kısmı tuzlu çörek otlu... bi kısmı tatlı kakaolu... yasaklı olan hiçbişey kullanmadan öyle gözkararı yaptım... işyerinde atıştırmalık bişeyim olsun diye düşündüm...
Eki Görüntüle 347315 Eki Görüntüle 347316
bu da ben :26: DUKAN'dan önce tabi... Kocamannn göbeğim varkene.... Ama şimdi yok...
Eki Görüntüle 347317
bu da biz şeker sevgilimle... ve kocaman göbeklerimizle
Eki Görüntüle 347318
light puding yok dukanda eminim yeme arkadaşım.
bende dukan muffin tarifi var burada bir arkadaş yazmıştı kusura bakmasın adını hatırlayamadım o tuzlusunu yapıp ekmek niyetine yiyormuş çok güzel oluyor yazmıştı onun tarifini aldım ama lor yok evde yapamıyorum... tatlandırıcılısını yapıp kek olarak tüketiyormuş birde o arkadaş
muhteşem bravo :) neler yedin sen ben birde emziriyorum ama süt üretiminin sadece fazla su içilerek olduğunu biliyorum ama bu arada peynir yoğurt süt falan kesinlikle yağsızmı olmalı? acaba
sağol canım bir bakayım kitaba daha hiç yapmadım zateneminim arkadaşım içindekileri okudum dukanın onaylamadığı şeyler var bul bak kitapla kıyasla arkadaşım yaptı diyeti 3 ayda 14 kilo verdi onu gördüm yaaa.tamam
çok sağoooool bunu da yazdımcanım birde şu tarif var;
3 çorba kaşığı light labne
4 dolu çorba kaşığı az yağlı kakao
Yarım su bardağı Canderel toz tatlandırıcı
5-6 damla fındık aroması
1/4 çay bardağı kadar süt
HAZIRLANIŞI:
Bütün malzemeyi bir kapta çırparak karıştırın. Bitter-sütlü çikolata zevkinize veya dilediğiniz kıvama göre süt oranını artırabilir veya azaltabilirsiniz.
Keklerin, muffinlerin ve Dukan ekmeğinin üzerine sürerek denemenizi tavsiye ediyoruz :)
evet aslında biraz mısır nişastası acık vanilya ile denenebilir az yağlı kakao buldum aldım. içine biraz aromada katarsak şahane olur :)
irem&özge çok teşekkür ederim. aslında dukana göre 61.4 benim ideal kilommuş,ben 63.7 görünce güçlendirmede de veririm düşüncesiyle seyir evresini bitirdim. hiç kilo almadan bu şekilde devam etmek bile mühim benim için. yeter ki koruyayım...
canım Allah kolaylık versin, inş çabucak geçer 1 ay senin için. ben dukana 29 Aralıkta başlamıştım, 13 şubatta güçlendirmeye geçtim. dukanın verdiği takvime uymadım pek doğrusu, güçlendirme de benim normal yemek düzenim değil, oldukça sıkı bence yine. sadece sp - ps günü diye bir ayrım yok.. yine yağsız, yine beyaz unsuz... bakalım pazar gününü iple çekiyorum, ben pazar sabahları tartılıyorum da
tatlıya gelince de ben çok tatlıcı bi insanımdır. dayanamam asla... zaten en büyük ilk kaçamağım baklava olmuştu.
light pudingle bunu bastırabilirsin ama, hatta dukan ekmeğini tatlandırıcı ve tarçın ile yapıp üzerine kendimizin yaptığımız tatlandırıcı - nişasta ile pudingi döküp yemiştik annemle,resmen yaş pasta kıvamında oldu... dene muhakkak, o tatlı krizleri gidiyor...
destek konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. çok teşekkür ederim canım. inş sizler de istediğiniz kilo ve formlara ulaşırsınız...
ayyy yarimm bunlar nee! tarifi vermişsin ama o kakaolunun üzerindekiler dukanella mı ? yoksa light puding mi ? süper görünüyorlar,du bakiim akşam patlatırım belki ben de bi tatlı kurabiye falan... canım çekti
kızlar light puding niye arayıp duruyorsunuz Allah aşkına... biz annemle aldık ama piştikten sonra annemin tepkisi şu oldu "light süt, nişasta, tatlandırıcı, kakao ile bunu ben de yaparım hem içinde ne olduğunu bilirim" dedi... e sizin de günde 1 tatlı kaşığı nişasta hakkınız var (duraklama yapabilir ama tatlı krizini yenmek için en iyi çarelerden biri puding...) 2 yemek kaşığı koysanız,4 kase çıksa günde 1 kase hakkınız olur... bu da dukana uyarlanmış puding olur..
yes şekerim DUKANELLA... hemde en kralından... Allah'ım bayılıyorum mutfakta olmaya... Bişeyler üretmeye pek bi güzel... Light puding geçen gün çıldırdığımda yapmıştım 3 kase çıktı ama ben bi tanesini yedim... Gidip geldikçe mutfaga selamlaşıyoruz kendileriyle... Annem de kızdı ye yazık olucak yoksa ben yiycem diye...
ayyy yarimm bunlar nee! tarifi vermişsin ama o kakaolunun üzerindekiler dukanella mı ? yoksa light puding mi ? süper görünüyorlar,du bakiim akşam patlatırım belki ben de bi tatlı kurabiye falan... canım çekti
ONU DENEDİM GEÇEN GÜN AMA olmadı ya taş gibi bir ekmek oldu bir haftadır kahvaltıda yiyom ama zorla. ben acık yumuşak birşeyler istiyorum gerçi ben lor olmadığı için acık light kaşarla yaptım belki ondandır aynı tarifin kekini yaptım ama oda garip birşey oldu birde tatlandırıcı hiç tat vermiyo nedense. az mı koyuyorum ayarımı tutturamadım anlamadım.
yes şekerim DUKANELLA... hemde en kralından... Allah'ım bayılıyorum mutfakta olmaya... Bişeyler üretmeye pek bi güzel... Light puding geçen gün çıldırdığımda yapmıştım 3 kase çıktı ama ben bi tanesini yedim... Gidip geldikçe mutfaga selamlaşıyoruz kendileriyle... Annem de kızdı ye yazık olucak yoksa ben yiycem diye...
korsede işe yaramıyo dimi yandan simitler pırtlıyor ama diyetin ilk haftasından sonra herşey daha iyi oluyor ağzın kuruyorsa anlaki kilo veriyosun içilsin sular koklansın çikolatalar nisanda fıstık gibi olucam söz verdim kendime
vallahi yaramıyo zaten üstümde fazlalık var aptal bi bez parçasıyla kapansa keşke heryer heryerden fırlıyozaten bu halde olamamın sebebi çikolata ve şerbetli tatlı bakıyorum etrafıma ay ben sevmem tatlı ay ben yemem tatlı burun kıvıran kıvırana diyorum acaba benmi çok boşboğazım
korsede işe yaramıyo dimi yandan simitler pırtlıyor ama diyetin ilk haftasından sonra herşey daha iyi oluyor ağzın kuruyorsa anlaki kilo veriyosun içilsin sular koklansın çikolatalar nisanda fıstık gibi olucam söz verdim kendime
korse bitek nerde işe yarıyor biliyormusunuz
ben yemeğe gittiğimde korse giydiğimde imkanı yok yemek yiyemiyorum
midemi bastırıyor
canım kaç çıktı bazal meta. hızın?
ben bu yaz diyetisyene gitmiştim 2,5 ay. oarada body composition a giriyordum bazl meta hızım; 1366 idi. yağımda 18 kiloydu.
senin değerlerin ne çıktı?
Ya kızlar deneyimli biri bana dukan krep tarifi yazabilir mi?
yaptım ama olmadıçok cıvık oldu ve tavaya yapıştı
1,5 yk yulak kepeği, 10 yk light süt, yumurta akı koydum ama olmadı(
bir ankaralı daha.dün ev perisi anka mall migrosta envai çeşit diyet ürünü olduğunu söylemişti.aklında olsun.açım hanımalr. tek kelimeyle açım. evde peynir namına bişey kalmamı. ekmeğimdne sadece kırıntılar kalmıştı.kahvaltıda tavuk yedim
öğlen gidip hazır bişeyler almam gerekecek. döner aliiiim bari. kızılaya gitmem lazım.
adil ışıktan gömlek almıştım. bi beden küccüüüüynen değiştirecem.
ne kadar mutluyum anlatamam. aldııım mevsimlik ceketim L ydi şimdi M ile değiştircem
nişanlıyken giydiiim pantolonumu darda olsa giyebiliyorum. gerçi o zmanda bi beden büyüktü ama olsun.8 yıl önceydi o.
yinede mutluyum.mutluyum mutluyum.
eylemlerim devam edecek.
tatlı krizi için dukanella yapsam iyi olcak. akşamları ağıza tıkmalık bişeyler iyi oluyor.
yes şekerim DUKANELLA... hemde en kralından... Allah'ım bayılıyorum mutfakta olmaya... Bişeyler üretmeye pek bi güzel... Light puding geçen gün çıldırdığımda yapmıştım 3 kase çıktı ama ben bi tanesini yedim... Gidip geldikçe mutfaga selamlaşıyoruz kendileriyle... Annem de kızdı ye yazık olucak yoksa ben yiycem diye...Al dedim hepsi senin olsun