Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dün bütün uğraşlarıma rağmen yine wcye çıkamadım:KK43:
ılık su içtim sabah...
sonra form çay...
rezenee....
kayısılı activia...
akşam annem sinameki yaptı bir büyük bardak yok yok yoooook :KK43:

eğer 2-3 gün daha çıkmazsam içicem bir müsil hapı:))
benim başka çarem kalmadı:))

buarada o dediğiniz acılardan yiyemem çünkü acı yiyemiyorum:)
canım ya valla sinemakinin üstüne çözüm bilmiyom ben içine sinemakisine fazla koyarak bir dene derim. müshil bile onun kadar etkili değil inan

heee yandık o zaman nasıl tarif vericem uyduruk valla... :KK1: tuzlu kurabiyeye 3-4 kaşık yulaf kepeği koydum 1 yumurta beyazı azıcık süt azıcık süt tozu minicik de himalaya tuzu... çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdımmmm :KK9: değil tabi... karıştırdım sonra kaşıkla yağlı kağıdın üzerine koydum... yumurtanın sarısını sürüp çörekotu döktüm...
kakaolu olanada yine 2-3 kaşık kadar yulaf kepeği iki kaşık kadar süttozu 1 kaşık kadar kakao 1 adet yumurtayı koyup karıştırdım... onları da kaşıkla yaydım... önceden ısıtılmış fırına attım pişti :KK76:bu arada teşekkür ederim iyi düşüncelerin için...
:KK54:
eline sağlık ya. ben hala yulaf kepeği ile yenebilir birşey üretemedim. hep tadı kötü oldu. mecburiyetten yedim. bir de tatlandırısı takita kullanıyorum ama sanki hiç tad vermiyo keklerime:KK50:
-800le uyandım, muhteşem duyguuu :)
:nazar::nazar::nazar:

kizlar youtube da harika bir kac video buldum sizlerle paylasmak istiyorum, gercekten süper, toplam da 20-25 dk ama süper ter atiliyor, ve cok etkili

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

göbek popo ve kalca icin

The Bikini Abs Workout- - YouTube

bikinilere yardimci

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

yag yakmak icin

aciyorum bilgisayari geciyorum karsisina ohhh hem dans hem spor :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
sağooool akşam bakacam :)

benim oturduğum yerde çok soğuk bebeğimde küçücük daha bi yere çıkamıyorum ve gelenden gidenden bunalıyorum :KK52: üstüne üstlük verilmesi gereken tam 13 kg var vee nisana kadar vermem gerek çünkü nisanda kaynımın nişanı var 2 elitimin yanında ben balon gibi olmak istemiyorum off :KK43:
veririsin inşallaaah düğünde kuğu gibi süzülürsün
[/QUOTE]
ancak sana bir ipucu verebilirim, kilosunu en kiskandigim tanidiklarim isimlerini yazip yapistirdim, mutfakta ve oturma odasinda duvarlara dolaplara.... canim birsey cekince o isimler beni durduruyor :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:[/QUOTE]
güzel fikir:KK76:

bu gün ne hikmetse alıntılarım çıkıyo aman nazaaaaar değmesin:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar her sabah kalktığımda artık dukan diyetine başlamalıyım diyorum çünkü nisana kadar vermem gereken 12 13 kg var ama dolabı açtığımda amaaan yarın başlarım amaaan öteki gün başlarım diyorum erteliyorum doğumdan beri 7 aydır aynı kilodayım hatta dahada üstüne koyuyorum motive olmam lazım nisana kadar vermezsem kaynımın nişanında 2 eltimin yanında deniz topu gibi durcam buna dayanamam :KK70:

bence hemen baslamalisin ben öyle yaptim. Hatta yilbasina yakin basladim, yilbasinda hazirlanan yemeklerden bile yemedim. Bence yarin baslarim p.tesi baslarim diye hic avutma kendini öyle olmuyor, yani ben öyle yapamiyorum :)

sonraaaa gitsin kilolar gitsin kilolarrr, hergün sabaha tartildigin farkli bi motiveyle devam ediosun :)

ay bugün ilk defa öğle yemeğinde resmen abarttım:KK70:

5 tane ızgara köfte + krep + yoğurt :)

ay yazınca az gibi geldi gözüme ama tıka basa tokum şuan inanınki:)
canım bende öğlen koca tabak köfte ve yoğurt yedim. köfteyi kendim yaptım sıfır yağ lı etten ve actifry da yağsız pişti

arkadaşlar her sabah kalktığımda artık dukan diyetine başlamalıyım diyorum çünkü nisana kadar vermem gereken 12 13 kg var ama dolabı açtığımda amaaan yarın başlarım amaaan öteki gün başlarım diyorum erteliyorum doğumdan beri 7 aydır aynı kilodayım hatta dahada üstüne koyuyorum motive olmam lazım nisana kadar vermezsem kaynımın nişanında 2 eltimin yanında deniz topu gibi durcam buna dayanamam :KK70:

canım bende başlamayı kasımdan beri erteliyordum keşke başlasaymışım şimdiye belki 10 kilo gidecekti. kitabı oku diet ürünleri ve yulaf kepeğini temin et hemen başla derim:)

merhaba arkadaşlar bende dukan diteti yapıyorum.5 gün ataktan sonra 1pp+1sp devam ediyorum 12 günde 4 kg verdim.73 ile başladım 69 kg yim.ve 62 olmak istiyorum.dukan testine göre nisan ortasında istediğim kiloda olacakmışım işallah olurum.tabi 184 gün dukana bağlı olmam gerekiyor(tüm evreler dahil)

kizlar youtube da harika bir kac video buldum sizlerle paylasmak istiyorum, gercekten süper, toplam da 20-25 dk ama süper ter atiliyor, ve cok etkili

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

göbek popo ve kalca icin

The Bikini Abs Workout- - YouTube

bikinilere yardimci

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

yag yakmak icin

aciyorum bilgisayari geciyorum karsisina ohhh hem dans hem spor :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

sağol hem dans hem spor,, ben pilates yapmaya çalışıyorum.. yürüyüş yapamıyorumm istanbul yine karlar altında... denicem bunu da... teşekkürleeerr

bak arkadasim burda hepimiz ayniyiz , popo göbek kalca almis basini gidiyor, bende yeni dogum yaptim 6 aylik bir oglum var.
artik emmeyi biraktigi icin diet e basladim, cok zor oldu basta, ama sonuclari almaya baslayinca düzelicek, aylarca aldigin kilo tik diye gider mi bicak mi bu ????

sen sabirli ol, ne demisler sabrin sonu selamet,SONUNDA BIZ KAZANICAZ....

hic SIKINTI yapma, yavas yavas diet in keyfini cikar.... kilolarin bir gider bir gitmez bir alirsin, hic moral bozma, diete devam....

evet karar verdim şu dk diyete başlıyorum ve artık stres yapmıyorum haklısın arkadaşım biz kazanıcazz :KK70: saol :KK66:

bende gitmiyorum gezmeye bebek küçük daha diyorum burası çok soğuk ama gelenlere yok diyemem 1 aya kaç kilo verilebilir sizce??[/

benim oturduğum yerde çok soğuk bebeğimde küçücük daha bi yere çıkamıyorum ve gelenden gidenden bunalıyorum :KK52: üstüne üstlük verilmesi gereken tam 13 kg var vee nisana kadar vermem gerek çünkü nisanda kaynımın nişanı var 2 elitimin yanında ben balon gibi olmak istemiyorum off :KK43:
arkadaşım gaza gelmene gerek yok gaz ortada 2 eltimin arasında balon gibi olacağımı düşünsem zaten iştahım otomatik kesilir...bugün başla nisana çok yok mart nisan işte alacağın elbiseyi düşün fıstık gibi olacaksın inş...

canım bende öğlen koca tabak köfte ve yoğurt yedim. köfteyi kendim yaptım sıfır yağ lı etten ve actifry da yağsız pişti

canım bende başlamayı kasımdan beri erteliyordum keşke başlasaymışım şimdiye belki 10 kilo gidecekti. kitabı oku diet ürünleri ve yulaf kepeğini temin et hemen başla derim:)

2 gün önce netten sipariş verdim yulaf kepeği için ve bugün geldi :) şu andan itibaren diyetteyim :KK1:

BlackCat bişey sorucamm.. actifry da yağ koymayınca köfte ya da et ypışmıyo dimi? evde var daha denemedim sanki yağsız olmıcak gibi geldi.. hafif peçeteyle sürsek mi...???

arkadaşım gaza gelmene gerek yok gaz ortada 2 eltimin arasında balon gibi olacağımı düşünsem zaten iştahım otomatik kesilir...bugün başla nisana çok yok mart nisan işte alacağın elbiseyi düşün fıstık gibi olacaksın inş...

inşallaaahh eltilerimin ikisi kardeş olduğu için beni dahada geriyo bu durum ha bire yemeye düştümm :KK70: ama şu dk itibaren diyetteyim teşekkür ederimmm :KK70:

ohh afiyet olsun:))
tartılmamaya karar verdim bu hafta:d cuma tartılcam ilk:) bakalım 5 günde ne inmiş olcak:)
işin kötü yanı dicem ama kötü olmadığını önceki deneyimlilerden gördük reglimde yaklaştıı:)

tatlı krizimi dukannella ile geçiririm diye planlara başladım bile:))

Kızlar merhaba :) Dukanellayı seyir döneminde tüketebilecek miyim acaba? Bir de kitabı okudum ve kola zeronun serbest hatta önerilen bi içecek olduğunu öğrendim içiyorum fakat selülit problemim var. bunu su içerek ve her akşam 40 dk-1 saat egzersiz,dans yaparak yenebileceğimi düşünüyordum. Fakat dün akşam arkadaşım kolanın selülit yaptığını eritemeyeceğimi söyledi. Çok üzüldüm çünkü dukandaki en büyük zevkim kolaydı. sizce ne yapmalıyım? bir de simlanın sitesinde seyir dönemi için çok güzel tatlılar var fakat içlerinde mısır unu vs. var yapıp yiyen var mı aramızda sorun olur mu? madem bu kadar çok (sütlü lokmadan kazandibine kadar) tatlı seçeneğim var neden kendimi tatlı krizlerine sokayım ki? Yardım ederseniz çok sevinirim. öpücük.

Ya kızlar deneyimli biri bana dukan krep tarifi yazabilir mi?

yaptım ama olmadı :KK43: çok cıvık oldu ve tavaya yapıştı
1,5 yk yulak kepeği, 10 yk light süt, yumurta akı koydum ama olmadı :KK43:(

2 gün önce netten sipariş verdim yulaf kepeği için ve bugün geldi :) şu andan itibaren diyetteyim :KK1:
o zaman hoşgeldin hadi bakalım başla atağa sonuçları bekliyoz
BlackCat bişey sorucamm.. actifry da yağ koymayınca köfte ya da et ypışmıyo dimi? evde var daha denemedim sanki yağsız olmıcak gibi geldi.. hafif peçeteyle sürsek mi...???
canım ben yağsız pişiriyom gayet iyi oluyor. köfte yaptım tavukda iyi oldu ama parça et denemedim hiç. ama öncesinde 2 dk falan bir ısıt ilk atınca yapışacaklar diye korktum ama gayet iyi oldu. ben her hafta yarık kilo kıyma ile yapıyom köfte öğlnleri getiriyorum.eti yağsızdan çekteriyorum bol baharat bir tane de yumurta kırıyom acık su ekleyip yoğuruyom ha acık yulaf kepeğide atırom gayet yenebilir oluyor. aslında sebzede güzel oluyor ama ona azıcık yağ gerek yoksa kupkuru birşey çıkıyo ortaya. hım aslında şu karnıbaharı denesem mi ki nasıl olacak
ohh afiyet olsun:))
tartılmamaya karar verdim bu hafta:d cuma tartılcam ilk:) bakalım 5 günde ne inmiş olcak:)
işin kötü yanı dicem ama kötü olmadığını önceki deneyimlilerden gördük reglimde yaklaştıı:)

tatlı krizimi dukannella ile geçiririm diye planlara başladım bile:))
ya şu dukanellanın tarifini vere bilirmisiniz. ligh puding bulamadım hiç bir yerde. ne migros ne carefourda var gıcık oldum. heç doğru düzgün diet ürün yok

inşallaaahh eltilerimin ikisi kardeş olduğu için beni dahada geriyo bu durum ha bire yemeye düştümm :KK70: ama şu dk itibaren diyetteyim teşekkür ederimmm :KK70:
ayyyy işin 2 misli zor 12 günde 4 kilo verdim bir ayda hedefim 6 sonraki ayda 4.kilolar gittikçe iştahım azalıyor dukanella falan hikaye yemiycem dukanella bile eski halime gelip güçlendirmeye kadar...sadece protein ve protein sebze bana yeter yediklerime sayıyoum 4 ay doğum sonrası 9 ay hamilelik yeterince yedim elime ne geçti kilo değmezzzz

o zaman hoşgeldin hadi bakalım başla atağa sonuçları bekliyoz

canım ben yağsız pişiriyom gayet iyi oluyor. köfte yaptım tavukda iyi oldu ama parça et denemedim hiç. ama öncesinde 2 dk falan bir ısıt ilk atınca yapışacaklar diye korktum ama gayet iyi oldu. ben her hafta yarık kilo kıyma ile yapıyom köfte öğlnleri getiriyorum.eti yağsızdan çekteriyorum bol baharat bir tane de yumurta kırıyom acık su ekleyip yoğuruyom ha acık yulaf kepeğide atırom gayet yenebilir oluyor. aslında sebzede güzel oluyor ama ona azıcık yağ gerek yoksa kupkuru birşey çıkıyo ortaya. hım aslında şu karnıbaharı denesem mi ki nasıl olacak

ya şu dukanellanın tarifini vere bilirmisiniz. ligh puding bulamadım hiç bir yerde. ne migros ne carefourda var gıcık oldum. heç doğru düzgün diet ürün yok

light puding yok dukanda eminim yeme arkadaşım.

yulaf kepeği bulamadım ama 12 günde 4 kilo verdim süperrrr yaaaaa....yaşasın proteinlerrrr

muhteşem bravo :) neler yedin sen ben birde emziriyorum ama süt üretiminin sadece fazla su içilerek olduğunu biliyorum ama bu arada peynir yoğurt süt falan kesinlikle yağsızmı olmalı? acaba :KK1:

Kızlar merhaba :) Dukanellayı seyir döneminde tüketebilecek miyim acaba? Bir de kitabı okudum ve kola zeronun serbest hatta önerilen bi içecek olduğunu öğrendim içiyorum fakat selülit problemim var. bunu su içerek ve her akşam 40 dk-1 saat egzersiz,dans yaparak yenebileceğimi düşünüyordum. Fakat dün akşam arkadaşım kolanın selülit yaptığını eritemeyeceğimi söyledi. Çok üzüldüm çünkü dukandaki en büyük zevkim kolaydı. sizce ne yapmalıyım? bir de simlanın sitesinde seyir dönemi için çok güzel tatlılar var fakat içlerinde mısır unu vs. var yapıp yiyen var mı aramızda sorun olur mu? madem bu kadar çok (sütlü lokmadan kazandibine kadar) tatlı seçeneğim var neden kendimi tatlı krizlerine sokayım ki? Yardım ederseniz çok sevinirim. öpücük.
canım ben gençlik yıllarım boyunca deli gibi kola içtim. şimdide zeroyu bolca tüketiyorum. kola ve kahve elbet selülüte neden oluyordur. ama ben kilolu olmama rağmen aşırı selülütim hiç olmadı. daha çok genetik bir şey selülit. şimdiye kadar olmadı ise şimdi içince olacak diye birşey yok yani. vücut yapınla alakalı bence. günde 1,5 litre her gün içerdim ya. o kolalar bana bu kadarcık selülit yaptı ise valla heç birşey değil :KK52::KK52::KK52:

Ya kızlar deneyimli biri bana dukan krep tarifi yazabilir mi?

yaptım ama olmadı :KK43: çok cıvık oldu ve tavaya yapıştı
1,5 yk yulak kepeği, 10 yk light süt, yumurta akı koydum ama olmadı :KK43:(
ay bende bir yapamadım şu krebi denemediğğim tarif kalmadı ya. ya yapışıyo ya pişmiyo. mısır unlusunu da sevmedim
yulaf kepeği ile ekmek veya kek benzeri yenilebiril bir şey üreten varmı. her tarifi deniyom sonuç hep hüsran:KK50:

ayyyy işin 2 misli zor 12 günde 4 kilo verdim bir ayda hedefim 6 sonraki ayda 4.kilolar gittikçe iştahım azalıyor dukanella falan hikaye yemiycem dukanella bile eski halime gelip güçlendirmeye kadar...sadece protein ve protein sebze bana yeter yediklerime sayıyoum 4 ay doğum sonrası 9 ay hamilelik yeterince yedim elime ne geçti kilo değmezzzz

eveeett 2 misli zor valla oraya bu halde gidersem kafayı yerim haha :KK1: zaten karnımı içime çekmekten mideme kramplar giriyo :KK70:

X