- 27 Aralık 2008
- 5.069
- 8
canım ya valla sinemakinin üstüne çözüm bilmiyom ben içine sinemakisine fazla koyarak bir dene derim. müshil bile onun kadar etkili değil inandün bütün uğraşlarıma rağmen yine wcye çıkamadım
ılık su içtim sabah...
sonra form çay...
rezenee....
kayısılı activia...
akşam annem sinameki yaptı bir büyük bardak yok yok yoooook
eğer 2-3 gün daha çıkmazsam içicem bir müsil hapı:))
benim başka çarem kalmadı:))
buarada o dediğiniz acılardan yiyemem çünkü acı yiyemiyorum:)
eline sağlık ya. ben hala yulaf kepeği ile yenebilir birşey üretemedim. hep tadı kötü oldu. mecburiyetten yedim. bir de tatlandırısı takita kullanıyorum ama sanki hiç tad vermiyo keklerimeheee yandık o zaman nasıl tarif vericem uyduruk valla... tuzlu kurabiyeye 3-4 kaşık yulaf kepeği koydum 1 yumurta beyazı azıcık süt azıcık süt tozu minicik de himalaya tuzu... çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdımmmm değil tabi... karıştırdım sonra kaşıkla yağlı kağıdın üzerine koydum... yumurtanın sarısını sürüp çörekotu döktüm...
kakaolu olanada yine 2-3 kaşık kadar yulaf kepeği iki kaşık kadar süttozu 1 kaşık kadar kakao 1 adet yumurtayı koyup karıştırdım... onları da kaşıkla yaydım... önceden ısıtılmış fırına attım pişti bu arada teşekkür ederim iyi düşüncelerin için...
-800le uyandım, muhteşem duyguuu :)
sağooool akşam bakacam :)kizlar youtube da harika bir kac video buldum sizlerle paylasmak istiyorum, gercekten süper, toplam da 20-25 dk ama süper ter atiliyor, ve cok etkili
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
göbek popo ve kalca icin
The Bikini Abs Workout- - YouTube
bikinilere yardimci
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
yag yakmak icin
aciyorum bilgisayari geciyorum karsisina ohhh hem dans hem spor
veririsin inşallaaah düğünde kuğu gibi süzülürsünbenim oturduğum yerde çok soğuk bebeğimde küçücük daha bi yere çıkamıyorum ve gelenden gidenden bunalıyorum üstüne üstlük verilmesi gereken tam 13 kg var vee nisana kadar vermem gerek çünkü nisanda kaynımın nişanı var 2 elitimin yanında ben balon gibi olmak istemiyorum off
[/QUOTE]
ancak sana bir ipucu verebilirim, kilosunu en kiskandigim tanidiklarim isimlerini yazip yapistirdim, mutfakta ve oturma odasinda duvarlara dolaplara.... canim birsey cekince o isimler beni durduruyor [/QUOTE]
güzel fikir
bu gün ne hikmetse alıntılarım çıkıyo aman nazaaaaar değmesin