arkadaşlar bu kabızlık olayı çorba içmediğimizden oluyor yaaa
ama ben akşama bunu yapacağım
1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
5 kaşık yulaf ....(isteyen az veya çok koyabilir)
karabiber
kimyon
hepsini karıştır
üzerine kaynar su ekle 10-15 dk.hafif ocakta kaynat
buna ben normalde yağ ve nane yakıyorum üzerine ve birinç ekliyom süper oluyor
-800le uyandım, muhteşem duyguuu :)
Canım ben tavuk suyuna sebzeli çorba yada domates çorbası yapıyorum süper oluyor.
Tavsiye ederim.
Tebrikler maşallah
arkadaşlar bu kabızlık olayı çorba içmediğimizden oluyor yaaa
ama ben akşama bunu yapacağım
1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
5 kaşık yulaf ....(isteyen az veya çok koyabilir)
karabiber
kimyon
hepsini karıştır
üzerine kaynar su ekle 10-15 dk.hafif ocakta kaynat
buna ben normalde yağ ve nane yakıyorum üzerine ve birinç ekliyom süper oluyor
pum pum ne ayolvalla bende öyle düşündüm onun için bu akşam pum pum çorbaaam var menüdeee:)
yoksa içim çürüceeek vallaa:)))
slm kızlar,henüz özelden mesaj yazamıyorum;gündüz de yazmıştım ama listede kendimi göremedim;tekrar yazayım eklemek zor olacaksa haftaya yine yazarım,hem belki özel mesaj yazabilecek sayıya erişirim:))
09.01.2012 başlangıç 61.7 14.02.2012:55.7 hedef:53
bu arada çok mutluyum,herkes incecik oldun yeter artık diyor ama hedef 53:) istediğim kiloya inmeden güçlendirmeye geçmeyeceğim kararlıyım:))
okulda benden özenip başlayan arkadaşlarım oldu,onlara da siteyi, önerdim:))çünkü benim en büyük yardımcım burası oldu:)inş.2 haftaya ideal kiloma inebilirim ve sonra yaşasın güçlendirme:)) ferçi güçlendirmeyle ilgili kafamda çok soru var ama zamanı gelince sizi rahatsız ederim.
hepimize bol-----ler:))
çok az gözüküyor kilonuz bu kadar sıkı diyete gerek varmı..
öyle ama veremiyorum napim
uzun zaman kalıp üzerime yapışmasın
4 senedir bu haldeyim
hamile kalmamla birlikte
bende 5 ay önce doğum yaptım diyeta başlayalı 10 gün oldu sütüm arttı ve zayıflıyorum,tek sorunum tatlı bebeği görmeye gelenlere bir sürü çeşit yapıyorum bende yaptıklarımı kokluyorum yediklerime sayıyorum 1 ay sonunda epey zayıflarım diye düşünüyorum...
6haftada 6 kilo he müthişmiş ! kaç gün atak kaçgün seyir yaptın ? ve örnek atak ve seyir menünü yazar mısın ???
evet o çok zor bir olay
bende dua ediyorum bize biri gelmesin veya davet etmesin diye
bende gitmiyorum gezmeye bebek küçük daha diyorum burası çok soğuk ama gelenlere yok diyemem 1 aya kaç kilo verilebilir sizce??[/
benim oturduğum yerde çok soğuk bebeğimde küçücük daha bi yere çıkamıyorum ve gelenden gidenden bunalıyorumüstüne üstlük verilmesi gereken tam 13 kg var vee nisana kadar vermem gerek çünkü nisanda kaynımın nişanı var 2 elitimin yanında ben balon gibi olmak istemiyorum off
listede varsın zaten...
benim oturduğum yerde çok soğuk bebeğimde küçücük daha bi yere çıkamıyorum ve gelenden gidenden bunalıyorumüstüne üstlük verilmesi gereken tam 13 kg var vee nisana kadar vermem gerek çünkü nisanda kaynımın nişanı var 2 elitimin yanında ben balon gibi olmak istemiyorum off