Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ya valla sinemakinin üstüne çözüm bilmiyom ben içine sinemakisine fazla koyarak bir dene derim. müshil bile onun kadar etkili değil inan

eline sağlık ya. ben hala yulaf kepeği ile yenebilir birşey üretemedim. hep tadı kötü oldu. mecburiyetten yedim. bir de tatlandırısı takita kullanıyorum ama sanki hiç tad vermiyo keklerime
-800le uyandım, muhteşem duyguuu :)

sağooool akşam bakacam :)

veririsin inşallaaah düğünde kuğu gibi süzülürsün
[/QUOTE]
ancak sana bir ipucu verebilirim, kilosunu en kiskandigim tanidiklarim isimlerini yazip yapistirdim, mutfakta ve oturma odasinda duvarlara dolaplara.... canim birsey cekince o isimler beni durduruyor [/QUOTE]
güzel fikir

bu gün ne hikmetse alıntılarım çıkıyo aman nazaaaaar değmesin

bence hemen baslamalisin ben öyle yaptim. Hatta yilbasina yakin basladim, yilbasinda hazirlanan yemeklerden bile yemedim. Bence yarin baslarim p.tesi baslarim diye hic avutma kendini öyle olmuyor, yani ben öyle yapamiyorum :)

sonraaaa gitsin kilolar gitsin kilolarrr, hergün sabaha tartildigin farkli bi motiveyle devam ediosun :)

ay bugün ilk defa öğle yemeğinde resmen abarttım

5 tane ızgara köfte + krep + yoğurt :)

ay yazınca az gibi geldi gözüme ama tıka basa tokum şuan inanınki:)
canım bende öğlen koca tabak köfte ve yoğurt yedim. köfteyi kendim yaptım sıfır yağ lı etten ve actifry da yağsız pişti

canım bende başlamayı kasımdan beri erteliyordum keşke başlasaymışım şimdiye belki 10 kilo gidecekti. kitabı oku diet ürünleri ve yulaf kepeğini temin et hemen başla derim:)

merhaba arkadaşlar bende dukan diteti yapıyorum.5 gün ataktan sonra 1pp+1sp devam ediyorum 12 günde 4 kg verdim.73 ile başladım 69 kg yim.ve 62 olmak istiyorum.dukan testine göre nisan ortasında istediğim kiloda olacakmışım işallah olurum.tabi 184 gün dukana bağlı olmam gerekiyor(tüm evreler dahil)

sağol hem dans hem spor,, ben pilates yapmaya çalışıyorum.. yürüyüş yapamıyorumm istanbul yine karlar altında... denicem bunu da... teşekkürleeerr

evet karar verdim şu dk diyete başlıyorum ve artık stres yapmıyorum haklısın arkadaşım biz kazanıcazz saol

2 gün önce netten sipariş verdim yulaf kepeği için ve bugün geldi :) şu andan itibaren diyetteyim

BlackCat bişey sorucamm.. actifry da yağ koymayınca köfte ya da et ypışmıyo dimi? evde var daha denemedim sanki yağsız olmıcak gibi geldi.. hafif peçeteyle sürsek mi...???

ohh afiyet olsun:))
tartılmamaya karar verdim bu hafta:d cuma tartılcam ilk:) bakalım 5 günde ne inmiş olcak:)
işin kötü yanı dicem ama kötü olmadığını önceki deneyimlilerden gördük reglimde yaklaştıı:)

tatlı krizimi dukannella ile geçiririm diye planlara başladım bile:))

Kızlar merhaba :) Dukanellayı seyir döneminde tüketebilecek miyim acaba? Bir de kitabı okudum ve kola zeronun serbest hatta önerilen bi içecek olduğunu öğrendim içiyorum fakat selülit problemim var. bunu su içerek ve her akşam 40 dk-1 saat egzersiz,dans yaparak yenebileceğimi düşünüyordum. Fakat dün akşam arkadaşım kolanın selülit yaptığını eritemeyeceğimi söyledi. Çok üzüldüm çünkü dukandaki en büyük zevkim kolaydı. sizce ne yapmalıyım? bir de simlanın sitesinde seyir dönemi için çok güzel tatlılar var fakat içlerinde mısır unu vs. var yapıp yiyen var mı aramızda sorun olur mu? madem bu kadar çok (sütlü lokmadan kazandibine kadar) tatlı seçeneğim var neden kendimi tatlı krizlerine sokayım ki? Yardım ederseniz çok sevinirim. öpücük.

Ya kızlar deneyimli biri bana dukan krep tarifi yazabilir mi?

yaptım ama olmadı çok cıvık oldu ve tavaya yapıştı
1,5 yk yulak kepeği, 10 yk light süt, yumurta akı koydum ama olmadı (

2 gün önce netten sipariş verdim yulaf kepeği için ve bugün geldi :) şu andan itibaren diyetteyim
o zaman hoşgeldin hadi bakalım başla atağa sonuçları bekliyoz
BlackCat bişey sorucamm.. actifry da yağ koymayınca köfte ya da et ypışmıyo dimi? evde var daha denemedim sanki yağsız olmıcak gibi geldi.. hafif peçeteyle sürsek mi...???
canım ben yağsız pişiriyom gayet iyi oluyor. köfte yaptım tavukda iyi oldu ama parça et denemedim hiç. ama öncesinde 2 dk falan bir ısıt ilk atınca yapışacaklar diye korktum ama gayet iyi oldu. ben her hafta yarık kilo kıyma ile yapıyom köfte öğlnleri getiriyorum.eti yağsızdan çekteriyorum bol baharat bir tane de yumurta kırıyom acık su ekleyip yoğuruyom ha acık yulaf kepeğide atırom gayet yenebilir oluyor. aslında sebzede güzel oluyor ama ona azıcık yağ gerek yoksa kupkuru birşey çıkıyo ortaya. hım aslında şu karnıbaharı denesem mi ki nasıl olacak
ya şu dukanellanın tarifini vere bilirmisiniz. ligh puding bulamadım hiç bir yerde. ne migros ne carefourda var gıcık oldum. heç doğru düzgün diet ürün yok

light puding yok dukanda eminim yeme arkadaşım.

yulaf kepeği bulamadım ama 12 günde 4 kilo verdim süperrrr yaaaaa....yaşasın proteinlerrrr

muhteşem bravo :) neler yedin sen ben birde emziriyorum ama süt üretiminin sadece fazla su içilerek olduğunu biliyorum ama bu arada peynir yoğurt süt falan kesinlikle yağsızmı olmalı? acaba

canım ben gençlik yıllarım boyunca deli gibi kola içtim. şimdide zeroyu bolca tüketiyorum. kola ve kahve elbet selülüte neden oluyordur. ama ben kilolu olmama rağmen aşırı selülütim hiç olmadı. daha çok genetik bir şey selülit. şimdiye kadar olmadı ise şimdi içince olacak diye birşey yok yani. vücut yapınla alakalı bence. günde 1,5 litre her gün içerdim ya. o kolalar bana bu kadarcık selülit yaptı ise valla heç birşey değil

Ya kızlar deneyimli biri bana dukan krep tarifi yazabilir mi?

yaptım ama olmadı çok cıvık oldu ve tavaya yapıştı
1,5 yk yulak kepeği, 10 yk light süt, yumurta akı koydum ama olmadı (
ay bende bir yapamadım şu krebi denemediğğim tarif kalmadı ya. ya yapışıyo ya pişmiyo. mısır unlusunu da sevmedim
yulaf kepeği ile ekmek veya kek benzeri yenilebiril bir şey üreten varmı. her tarifi deniyom sonuç hep hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…