Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aaaa saçmalama canım ya.
Nereye gidiyorsun ben senden güç alıyorum bu diyeti yaparken.
Bi kilo bildirimi yüzünden olacak iş mi şimdi bu.
:26:
burda hepimiz birbirimizden güç alıyoruz... motivasyon için destek mi olmalıyız sadece ommur yoktu ve ben halledip onun mailine de attım bunda bu kadar kırılıcak bişey göremiyorum ben...

irem&özge ben yine burdayım canım.. arada gelir sana bulaşıksuyuna blackcat e fadime02 vs.bakacağım.ben de bildiririm size durumları.ama dün herşey çok sevimsizleşti.

slm bende şimdiden bildirim yapayım dedim

başlangıç: 29.01.2012
başlangıç kilo: 63,8
hedef kilo:55
güncel kilo:14.02.2012 61,1

böyle bakınca farkettim biraz yavaş gidiyo galiba :))
canım ya senmi yavaş gidiyon benmi hızlı gidiyom anlamadım
13.02.2012
başlangıç 63
atak 2.gün sabah 61.1
atak 3.gün sabah 59.8
bugün atakta son günüm
kaçamak falanmı yaptın sen
ben ayrıca koşu bandında tempolu 20 dk.yürüyüş

minasofia ve Goldenvenüs ü unutmuşum.

hanımlar her kafadan bir ses çıktı.amaç zayıflamaksa gün ne farkederdiki. ha salı ha perşembe. kırmamak gerek birbirimizi. buraya bakıp destek alıyoruz birbirimizden.

ommur arkadaşım sende gitme lütfen. kırgınlığa gerek yok.

arkadaşlar hepinize teşakkürler ilgilendiğiniz için tavsiyenizi önemsiyeceğim kitabım yok nette okuduguma göre 20 kilo vermek isteyenler 10 gün atak yapmalı diyolardı ama banada uzun geldı aksam biraz tansiyonum çıktı sizdede oluyormu 14 de 10 geldı bıraz korktumama bugun devam birgünde 700 gr vermişim

kızlarrrrr günaydınn bu diyet mucize gibi biişey ya..daha üçüncü günümdeyim ama sabah 2 kilo gitmiş görünüyoduuu:)))çok mutluu vee acayip gaza gelmiş durumdayımmm:)) 6 gün atak çıktı bana testte atakta bi 2 kilo daha versem süper olucak çünkü daha verilcek 20 kilo varr...boyum 1.80 diyete 86 kilo başaldım bgn 84..her sabah büyük bir bardak da sıcağa yakın ılık su içtiğim için kabızlık da çekmiyorum...yalnız bişey sormak istiyorum ben ilçede oturuyorum ve aradığım herşeyi bulmam mümkün değil süt tozu,aromalar falan alabileceğimiz bi internet sitesi var mı?? bir de belki hafatsonu merkeze gidebilirsem metro markette hindi füme jambon ve diyet ürünler var mı bilgisi olanlar cevap verebilirse sevinirim..herkese bol -li günlerr:)

merhaba arkadaşlar
bende bu diyete başlamak istiyorum bana da yardım edin adını çok duydum ama ne yenir ne yenmez nasıl uygulanır fazla bir bilgim yok.
ayrıca ben yeniyim forumda hergün birşeyler paylaşmak istiyorum arkadaş çevrem olsun istiyorum.:26:

ben 23 kilo vericem ve 5 gün atak yaptım testi yap ve mutlaka kitabı temin et... allaha emanet yapılamaz bu diyet bi yerlerde mutlaka bişeyler eksik yapılır... o da ters teper...

burda hepimiz birbirimizden güç alıyoruz... motivasyon için destek mi olmalıyız sadece ommur yoktu ve ben halledip onun mailine de attım bunda bu kadar kırılıcak bişey göremiyorum ben...

Tabiki hepimiz birbirimizden güç alıyoruz canım.
Ama hepimizin kendimize daha yakın gördüğü insanlar var.
Kırılacak bişy bence de yok.
Ommur da bunu anlayacaktır eminim.
Gerekirse kaldırım bildirim olayını olsun bitsin.

irem&özge ben yine burdayım canım.. arada gelir sana bulaşıksuyuna blackcat e fadime02 vs.bakacağım.ben de bildiririm size durumları.ama dün herşey çok sevimsizleşti.

Hayır öyle olmaz sen yine eskisi gibi burada olacaksın. Yoksa ahanda böle vurrum kafana

Metro da kesin var canım.
Pınar delight hindi füme yada salam.
Sütlü light sosis var markasını hatırlamıyorum onlar serbest.

Kitabı alıp okumanı tavsiye ederim başka türlü zor oluyor

Kızlar bende aranızda olmayı çok istiyorum
inşallah haftaya bende tabloya adımı yazdırırım..
başlayıp yarım bırakmak istemiyorum çünkü.. bu kürü sonuna kadar yapmak istiyorum..
inşallah herşey yoluna girerde bende haftaya bildirim yaparım size

yarın alışverişe çıkıcam kitabınıda alıcam iyice okuycam. evde hem karatay hem dukan olucak sağlıklı yaşam merkezine dönücek ev

canım kaç çıktı bazal meta. hızın?
ben bu yaz diyetisyene gitmiştim 2,5 ay. oarada body composition a giriyordum bazl meta hızım; 1366 idi. yağımda 18 kiloydu.
senin değerlerin ne çıktı?

açım hanımalr. tek kelimeyle açım. evde peynir namına bişey kalmamı. ekmeğimdne sadece kırıntılar kalmıştı.kahvaltıda tavuk yedim
öğlen gidip hazır bişeyler almam gerekecek. döner aliiiim bari. kızılaya gitmem lazım.

adil ışıktan gömlek almıştım. bi beden küccüüüüynen değiştirecem.

ne kadar mutluyum anlatamam. aldııım mevsimlik ceketim L ydi şimdi M ile değiştircem

nişanlıyken giydiiim pantolonumu darda olsa giyebiliyorum. gerçi o zmanda bi beden büyüktü ama olsun.8 yıl önceydi o.

yinede mutluyum.mutluyum mutluyum.

eylemlerim devam edecek.

tatlı krizi için dukanella yapsam iyi olcak. akşamları ağıza tıkmalık bişeyler iyi oluyor.

canim süper senin adina cok sevindim, artik türkiye´ye de gelsin light ürünler, ben yurtdisinda yasadigim icin hic sorun degil de :-(((

bu arada yesil cay icerken icine 1 adet kabuk tarcin atmani öneririm, süper oluyor tadi...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım tabiiki sağlık daha önemli bu diyet sana zarar veriyorsa bırakman en doğrusu ama sende dikkat ederek kilo vermey deneyebilirsin. kolay gelsin sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…