Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrrrr günaydınn bu diyet mucize gibi biişey ya..daha üçüncü günümdeyim ama sabah 2 kilo gitmiş görünüyoduuu:)))çok mutluu vee acayip gaza gelmiş durumdayımmm:)) 6 gün atak çıktı bana testte atakta bi 2 kilo daha versem süper olucak çünkü daha verilcek 20 kilo varr...boyum 1.80 diyete 86 kilo başaldım bgn 84..her sabah büyük bir bardak da sıcağa yakın ılık su içtiğim için kabızlık da çekmiyorum...yalnız bişey sormak istiyorum ben ilçede oturuyorum ve aradığım herşeyi bulmam mümkün değil süt tozu,aromalar falan alabileceğimiz bi internet sitesi var mı?? bir de belki hafatsonu merkeze gidebilirsem metro markette hindi füme jambon ve diyet ürünler var mı bilgisi olanlar cevap verebilirse sevinirim..herkese bol -li günlerr:)

migrosun internet alışverişi var.. oraya gir bi bak bakalım senin bulunduğun yere servis yapıyorlarmı?

bakın bizler için dukanelle yaptım... her an oluşabilecek tatlı krizlerini engelleyebilmek adına... :21:çoook lezzetlii çoookkk... :KK34:Eki Görüntüle 347311 Eki Görüntüle 347312 Eki Görüntüle 347313
birde uyduruk kurabiyeler yaptım... bi kısmı tuzlu çörek otlu... bi kısmı tatlı kakaolu... yasaklı olan hiçbişey kullanmadan öyle gözkararı yaptım... işyerinde atıştırmalık bişeyim olsun diye düşündüm... :KK34:
Eki Görüntüle 347315 Eki Görüntüle 347316
bu da ben :26: DUKAN'dan önce tabi... Kocamannn göbeğim varkene.... Ama şimdi yok...:KK76:
Eki Görüntüle 347317
bu da biz şeker sevgilimle... ve kocaman göbeklerimizle :KK9:
Eki Görüntüle 347318

ay o krabiyeler ne güzel duruyo öyle hemen tarif istiyorum ayrıca maşallah çok yakışmışsınız ikiniz sevgilinle:)

çok geçmiş olsun canım tabiiki sağlık daha önemli bu diyet sana zarar veriyorsa bırakman en doğrusu :KK43: ama sende dikkat ederek kilo vermey deneyebilirsin. kolay gelsin sana canım

Tesekkur ederim. dikkat edip verecegim artik baska carem yok. size kolay gelsin :)

dün bütün uğraşlarıma rağmen yine wcye çıkamadım:KK43:
ılık su içtim sabah...
sonra form çay...
rezenee....
kayısılı activia...
akşam annem sinameki yaptı bir büyük bardak yok yok yoooook :KK43:

eğer 2-3 gün daha çıkmazsam içicem bir müsil hapı:))
benim başka çarem kalmadı:))

buarada o dediğiniz acılardan yiyemem çünkü acı yiyemiyorum:)

Kızlar bende aranızda olmayı çok istiyorum :KK43:
inşallah haftaya bende tabloya adımı yazdırırım..
başlayıp yarım bırakmak istemiyorum çünkü.. bu kürü sonuna kadar yapmak istiyorum..
inşallah herşey yoluna girerde bende haftaya bildirim yaparım size :KK16:

yarın alışverişe çıkıcam kitabınıda alıcam iyice okuycam. evde hem karatay hem dukan olucak :KK1: sağlıklı yaşam merkezine dönücek ev :KK56:

Hadi bakalım işallah aramızda olursun.

açım hanımalr. tek kelimeyle açım. evde peynir namına bişey kalmamı. ekmeğimdne sadece kırıntılar kalmıştı.kahvaltıda tavuk yedim
:KK43: öğlen gidip hazır bişeyler almam gerekecek. döner aliiiim bari. kızılaya gitmem lazım.

adil ışıktan gömlek almıştım. bi beden küccüüüüynen değiştirecem.

ne kadar mutluyum anlatamam. aldııım mevsimlik ceketim L ydi şimdi M ile değiştircem:KK70:

nişanlıyken giydiiim pantolonumu darda olsa giyebiliyorum. gerçi o zmanda bi beden büyüktü ama olsun.8 yıl önceydi o.

yinede mutluyum.mutluyum mutluyum.

eylemlerim devam edecek.

tatlı krizi için dukanella yapsam iyi olcak. akşamları ağıza tıkmalık bişeyler iyi oluyor.

Harika ya. Bende m olmuşmuyumdur acebaaaaaa :KK3:
Tebrikler canımcım.

ılık su içtim sabah...
sonra form çay...
rezenee....
kayısılı activia...

Canım ben bi çay aldım aktardan T harfi ile başlıyordu ismi ama unuttum neydi.
Çok etkili ve kesin çözüm bi sor istersen.
Yada ben akşam yazarım sana ismini.

hehe kizlar benden biktiniz cevap bile gelmio :)

ben de ctesi aksamdan beri saldım çayıra mevlam kayıra..dün hasta oldum.. =( bogazımı tutamıorum =( psikolojik açım tartılmadım,hastalık bitene kdr da tartılmak istemiorum =( napcasss

kizlar valla ben seyirden devam ediyorum dün protein günü yaptim bugünde sebze ve protein böyle devam edip kendimi tutmam gerek.

ay o krabiyeler ne güzel duruyo öyle hemen tarif istiyorum ayrıca maşallah çok yakışmışsınız ikiniz sevgilinle:)
heee yandık o zaman nasıl tarif vericem uyduruk valla... :KK1: tuzlu kurabiyeye 3-4 kaşık yulaf kepeği koydum 1 yumurta beyazı azıcık süt azıcık süt tozu minicik de himalaya tuzu... çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdımmmm :KK9: değil tabi... karıştırdım sonra kaşıkla yağlı kağıdın üzerine koydum... yumurtanın sarısını sürüp çörekotu döktüm...
kakaolu olanada yine 2-3 kaşık kadar yulaf kepeği iki kaşık kadar süttozu 1 kaşık kadar kakao 1 adet yumurtayı koyup karıştırdım... onları da kaşıkla yaydım... önceden ısıtılmış fırına attım pişti :KK76:bu arada teşekkür ederim iyi düşüncelerin için...
:KK54:

canım ya senmi yavaş gidiyon benmi hızlı gidiyom anlamadım
13.02.2012
başlangıç 63
atak 2.gün sabah 61.1
atak 3.gün sabah 59.8
bugün atakta son günüm
kaçamak falanmı yaptın sen
ben ayrıca koşu bandında tempolu 20 dk.yürüyüş

ooooo sen süper gitmişsin. atakta hiç kaçamak yapmadım ama sonrasında 2 gün falan arada kaçtı.ama şuan çok dikkatliyim.gerçi benim troidim çalışmıyor, hamilelikte ilaç kullanıyordun ama doğumdan sonra bıraktım doktora da gitmedim. met.yavaş yani :KK43:( bende koşu bandı aldım eve ama hergün yürüyemiyorum 7 aylık canavar kızım var :)) hele işe başlayınca spor sıfıra inecek bakalım o zaman naapcam :))

kilo bildirimi yapioyurm burdan özel msj atamadigim icin :)

başlangıç kilom 58.5
başlangıç tarih 24.12.12
hedef kilom 48-50
şu anki kilom 53.7

bunu duyduguma sevdindim... teşekkür ederim... aramızda ol ki bizde yardımcı ve destek ol... böyle yanlış anlaşılmalarla ani kararlar almayalım...

ya bi işe geç geldim neler olmuş böyle...arkadaşlar koskoca insanlarız yakışmıyor bu davranışlar hepimiz iyi bişeyler yapmak için burdayız kilo bildirimin kimin yaptığının ne önemi var ki zaten yarim ve ömmür ikiniz bu işi götürüceğinize dair anlaşmıştınız .ömmür lütfen böyle alınganlık yapma .burdaki herkes eminim ki burda kalmanı çok istiyordur hepimiz birbirimizden destek alarak zayıflamaya çalışıyoruz lütfen kendini ve bizi üzme :KK43:

heee yandık o zaman nasıl tarif vericem uyduruk valla... :KK1: tuzlu kurabiyeye 3-4 kaşık yulaf kepeği koydum 1 yumurta beyazı azıcık süt azıcık süt tozu minicik de himalaya tuzu... çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdımmmm :KK9: değil tabi... karıştırdım sonra kaşıkla yağlı kağıdın üzerine koydum... yumurtanın sarısını sürüp çörekotu döktüm...
kakaolu olanada yine 2-3 kaşık kadar yulaf kepeği iki kaşık kadar süttozu 1 kaşık kadar kakao 1 adet yumurtayı koyup karıştırdım... onları da kaşıkla yaydım... önceden ısıtılmış fırına attım pişti :KK76:bu arada teşekkür ederim iyi düşüncelerin için...
:KK54:

aman allahım eve gidince bende denemeliyim .bu arada ben ekmek yapmakta çok başarısız olmuştum içi hamur kalmıştı ama inşallah bunu becerebilirim yoksa kendime ceza vericem ve artık ne dukan ekmeği nede başka bişey yapmıycam

aman allahım eve gidince bende denemeliyim .bu arada ben ekmek yapmakta çok başarısız olmuştum içi hamur kalmıştı ama inşallah bunu becerebilirim yoksa kendime ceza vericem ve artık ne dukan ekmeği nede başka bişey yapmıycam
çok kalın yaptıysan içi pişmeyebilir... bide yüksek tutmaman lazım ısısını... önce fırını iyice ısıtıp sonra ayarını biraz düşürmen lazımki içi de pişsin... ceza vermek yok kendi kendimize yapıcaz bişiler... bide msn kullanıyosan eklermisin beni ... miray_hur q mynet.com bu arada kakaolubun tadına bakıyorum şimdii aman allahım çok lezzetliii... ama biraz tatlandırıcısı fazla gelmiş... bu arada az önce söylemeyi unuttum kakaoluda tatlandırıcı var...

Son düzenleme:
bende dukan diyeti yapıyorum 7gün atak,1gün sebze protein,5gündür protein yapıcam cumartesi sebze proteine geçicem.çok iyi gidiyor kabızlık sorunu hiç yaşamadım yeşil çay kırmızı pul biber sayesinde...5 ay önce doğum yaptım gitmesi lazım bu kiloların....
ılık su içtim sabah...
sonra form çay...
rezenee....
kayısılı activia...

arkadaşlar bu kabızlık olayı çorba içmediğimizden oluyor yaaa
ama ben akşama bunu yapacağım

1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
5 kaşık yulaf ....(isteyen az veya çok koyabilir)
karabiber
kimyon
hepsini karıştır
üzerine kaynar su ekle 10-15 dk.hafif ocakta kaynat

buna ben normalde yağ ve nane yakıyorum üzerine ve birinç ekliyom süper oluyor

1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
karabiber
kimyon
hepsini karıştır

bende tavuk göğüs etini haşlıyorum onun suyuna baharat katıp göğüs etini de ince ince didikleyip atıyorum bi taşım daha kaynatıyorum al sana çorba :KK9: normalde çorba pek sevmem ama bu diyette sanki aşeriyo insan :=))

Son düzenleme:
çok kalın yaptıysan içi pişmeyebilir... bide yüksek tutmaman lazım ısısını... önce fırını iyice ısıtıp sonra ayarını biraz düşürmen lazımki içi de pişsin... ceza vermek yok kendi kendimize yapıcaz bişiler... bide msn kullanıyosan eklermisin beni ... miray_hur q mynet.com bu arada kakaolubun tadına bakıyorum şimdii aman allahım çok lezzetliii... ama biraz tatlandırıcısı fazla gelmiş... bu arada az önce söylemeyi unuttum kakaoluda tatlandırıcı var...

evet diğerini çok kalın yapmıştım farkında olmadan 10 kaşık yukaf kepeği ve 10 kaşık bugday kepeği koymuşum çok kalın oldu yenilicek gibi değildi sonu malüm...bu arada canım iş yerinde msn kullanamıyorum yasak ama telefondan girerim ok ekliycem seni canım

çok az gözüküyor kilonuz bu kadar sıkı diyete gerek varmı..

1 bardak yoğurt
1 adet yumurta
karabiber
kimyon
hepsini karıştır

X