angel var ommur
ne güzel 22 kilo vermisin digerleride yavaş gitsin ne olcakgünaydın
ben artık kağnı hızıyla ilerler oldum, çok yavaşladı kilo vermem çooooooook
süpersin canım ya benim de keşke dans etme şansım olsa ama benim hiç vaktim yoktutuyorum valla dün akşam bi dans etmişim ki akıllara zarar... pantalonum swetim sırılsıklamdı eve gittiğimde... saçlarım bile...
angeli şimdi ekledim
yaratabilirsin belki denesen... ben sevmiyorum spor salonuna gidip tek başıma ölee sıkılıyorum çok amaçsız geliyo bana... evde de yapamıyorum hiçbişey... ama dans kursuna başladım hem eğlenceli hem çok hareketli... imkanın varsa bi düşün derim...süpersin canım ya benim de keşke dans etme şansım olsa ama benim hiç vaktim yok
heyçannandııımmmmmkilo bildirimini yayınlıyorum....beklemekten helak oldum:)))
nasıl imkanım olsun şekerim işten çıkıp akşam 8 gibi eve gidiyorum bide evli olunca yemek fln.ekleniyor saat geçiyor bide eşim pek dans etmeyi sevmez o sevseydi belki yaratabilirdim yani demek oluyorki evli olunca bazı şeylerden vazgeçmen gerekiyor bekarlığın kıymetini bil vallayaratabilirsin belki denesen... ben sevmiyorum spor salonuna gidip tek başıma ölee sıkılıyorum çok amaçsız geliyo bana... evde de yapamıyorum hiçbişey... ama dans kursuna başladım hem eğlenceli hem çok hareketli... imkanın varsa bi düşün derim...
heyçannandııımmmmm
2 dakika film izletmiyorsunuz. bi fringenin yeni bölümünü anca bitirdim. bi oraya bak bi burayı takib et. zor anacım zor
biz farklı şehirlerde olmasakkk varyaa püfff diyorum... benimki bayılır dansa... yada birlikte bişeyler öğrenmeyi çok severiz... mesela salsa yada tangoya gidicez evlenince... şimdi olsa süper olur ama o orda ben burda olmuyo... kandır kocanı sende... adamları kandırmak çok kolayy... caziben yeter...nasıl imkanım olsun şekerim işten çıkıp akşam 8 gibi eve gidiyorum bide evli olunca yemek fln.ekleniyor saat geçiyor bide eşim pek dans etmeyi sevmez o sevseydi belki yaratabilirdim yani demek oluyorki evli olunca bazı şeylerden vazgeçmen gerekiyor bekarlığın kıymetini bil valla
kızlar Salı günü olmasıyla ilgili sıkıntılar var ise bir gün belirleyin o gün yapalım..bana uyar hepsi yani..l
benhafta sonu kaçamak yaparsak pazartesi toparlar salı tartılırız demiştim.
ama en uygun gün üstünde uzlaşalım yapalım ..
benim başlangıç tariihim 26/09/2011 yalnız, 2012 olmuş listede
mesajda da yazmıştım, ben salı gününü pek sevmem nedense, salı sallanır hesabı salı günü başladığım işlerim bir türlü bitmek bilmez uzarda uzar o yüzden nedense ters geldi bana salı başlamak
birde malum dukan için perşembe günü özel bir gün, hatta bir ömür perşembe diyeti yapacağımız için listemizi perşembeleri güncelliyoduk daha önce daha doğrusu telli turnam bebek molası vermeden önce...
YALNIZZZZ haftasonu kaçamak yaparsak salıya toparlamış oluruz mantığına katılmıyorum, eğer gerçekten kilo vermek istiyorsanız dukan diyetinde nerdeyse sıfır kaçamakla ilerlemeniz lazım, "küçücük bir kaçamak bile gerçekten balona iğne batırma" etkisi yapıyor, bilginiz ola, tecrübeyle sabittir..........