bende 20 kg kadar versem benim de yavaşlardı sanırım... yeter artık daha neleri göndermeye çalışıyosun diyodur belki yağların... maşallah diyorumgünaydın
ben artık kağnı hızıyla ilerler oldum, çok yavaşladı kilo vermem çooooooook
06.02.2012
Başlangıç kilo 76
Hedef kilo 60
şimdiki kilo: 73.3 =)))
benide eklersen sevinirim canım:) msj hala atamıyorum maalesef
kızlar Salı günü olmasıyla ilgili sıkıntılar var ise bir gün belirleyin o gün yapalım..bana uyar hepsi yani..l
benhafta sonu kaçamak yaparsak pazartesi toparlar salı tartılırız demiştim.
ama en uygun gün üstünde uzlaşalım yapalım ..
günaydın
ben artık kağnı hızıyla ilerler oldum, çok yavaşladı kilo vermem çooooooook
bencede salı olsun..bi karar verildi..valla salı-çarşamba-perşembe bişey olcağını sanmıyorum...
amaç motivasyon ise gün önemli değil bence:)
salı günü dendi böyle devam etsin...
muhalefet olmaya gerek yok:)
canım1 günde 2,5 kg mı verdinnn
günaydın
bende şaşırdım ama hatta akşam 61.1 dedi
sabah tarrıldığımda ise 60.5 çıktı bende şaşırdım
bu akşam tekrar bakacağım ve ayrıca sabahtan
tartıda yeni üstelik arızalı desem oda değil
valla allah beni nasıl biliyosa öyle yapsın hee...draje yedim... bi güzel yedim hemde bademli fındıklı... 6-7 tane... bu akşam dans dersim var... çıkınca da yürüyerek gidicem eve... 1 saat dans edip yarım saat yürüsem eve boş mideyle gidebilirmiyim acaba... ya dayanamadım napim... yogurdumda bitmişti... acıktım... ağzımı oyalıycak bişi lazım oldugu anda patronum deli gibi ısrar etti... ppfff yaaaaaaa ama çikolatası bitterdi
kıyamam sana takma bu kadar kafana ya iki harekete bakar yediklerin hem o adama bi daha taviz verme yemiycem de ısrar etmesin bi zametfire deme yaa üzülürümmm :2: ayrıca bi kere yaptım diye bi daha yapmam... tü bana tüü... hem o salak herif bilmiyoki benim diyette oldugumuu... vakti zamanında çok ısrar ettiler kilo ver kilo ver diye onlara neysesusturdum ben böyle mutluyum uzatmayın diye... şimdi de zayıflamaya çalışıyorum desem aboowww hepten makara olurum... ya çekmecemde aslında yoğurt stoğum vardı ama eşşek ben öğle yemeğinde yedim hepsini... yedikçe yemek istedim iki küçük kutuyu bitirdim...
tutuyorum valla dün akşam bi dans etmişim ki akıllara zarar... pantalonum swetim sırılsıklamdı eve gittiğimde... saçlarım bile...nasıl yedin bakim o drajeleri hiç mi aklına biz gelmedik...şaka bi yana bu kötü şeylerden uzak tutalım kendimizi :)
kızlar henüz bende özelden yazamıyorum .....bu da benim kilo bildirimim
başlangıç tarihi : 19/01/2012
başlangıç kilosu : 83
hedef kilo : 58
şimdiki kilo : 76,7
angel var ommurşu ana kadar kilo bildirimi yapanlar
ommur
Yarenk79
Yarim_
glyztrk
çağla01
nes05
niless
alceste
ceren26
Leyya88
dilşahım
kerokero
sadece isimleri gözden kaçan varsa iletin bana...