Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende hiç duymamıştım zeytinide kalorili diye biliyorum başka diyetlerde de falan pek olmuyo ama ing si iyi birinin bi göz atması lazım doğruysa boşuna mahrum kalmayalım

Bu arada zeytin yeme olayını araştırdım da dukanın usa sitesinde soru sorulmuş zeytin ile ilgili, moderatör zeytin çok yağlı olduğu için diyetin ilk iki evresinde yenmesinin yasak olduğunu söylemiş.

selam kızlar
ben dün ki+300 den sonra akşamları egzersize başladım bakalım ne olacak bu hafta ki listeye girmiycem bakalım haftaya ne olacak

ekmekler harike görünüyor 1 tane alabilir miyim ben fırsat bulup yapamıyorum ve krep yemekten de bıktım
bu arada bir s+p tarifi de ben yazayım
közlenmiş patlıcan
közlenmiş kırmızı biber
haşlanmış tavuk
bolca dereotu
1 diş sarmısak
elma sirkesi
harika bir salata oluyor orjinalinde haşlanmış mısırda var ama biz de yok
afiyet olsun

buyurun tabi kızlar afiyet olsun canım aslında çok kolay hazırlaması pişmesi yarım saati bile bulmuyodur

leslie ile buluşmadan önce size bi bakayım dedim :)) birazdan 3 mil yürüyecez leslie bacımla :)) kız gece gece üşenmiyor kalkıp benle sabaha kadar yürüyor saolsun :))

neye başlıyorsunuz kaçırmışım? ne özel mesajı? nasıl olacak? ben de yapmak istiyorum :)) tabi ne olduğunu da daha bilmiyorum ama :))

KIZLAR GÜNAYDINNNN........bugün kilo bildirimi günü.bilmeyenler için söylüyorum.atabilenler özeldem msj atacak atamayanlar buraya yazacak.ilk olduğu için başlangıç tarihi ve kilosu,atak bitiş ve kilosu,şu anki kilo şeklinde olsun.bundan sonra her salı sabahki kilomuzu yazarız.bu arada umutsuzluğa kapılan arkadaşlar bendenizde 5günlük seyr sonunda sadece 300gr vermiş bulunuyorum.ilk yarım saatlik mutsuzluk geçti(tabii eşimden çıkardım hırsımı)şimdi ise bunada şükür diyorum.tabi ben hiç spor yapamıyorum o da var..herkese bol -----ler diliyorum.

birde kime msj atılacağını yazsaymışım iyi olacakmış.kilo bildirimi cetvelimizi OMMUR arkadaşımız düzenleyecek.msjlar ona gönderiliyor.seni de öpüyorum arkadaşım.emeğine sağlık.

saf ben!!!!! sadece başlangıç tarihimi - başlangıç kilomu ve bugunkü kilomu biliyorum... çünkülüm seyire geçerken regl dönemindeydim tartılmadım bile...gerçi regl daha yeni bitti ama... :2: beni dışlıycakmısınız yoksa... :2:

walla gayet güzel, afiyet olsun arkadaşım..

neffis görünüyolarrr, tarif tarif tariffffffff

tatlım üzülme, bence ;

başlangıç tarih
başlangıç kilo
bugünkü kilo

şeklinde olsun, hem ommur da çok uğraşmasın..

günaydın
ben özelden atamıyorum
13.02.2012
başlangıç:63 kg
şu an:60.5 kg
hedef:55 kg
atak 2.günüm

bu arada herkese yardımlarından dolayo teşekkür ediyorum

kızlr listeyi hazırlıyorum şu an özelden atanların ki hzaırlanıyor amnın ne kadar çokmuşuz:)buraya yazanlar gözden kaçan olursa tekrar eklerim merak etmeyin.

başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
hedef kilo
şimdiki kilo

yeterli öpüldünüz....

kızlar bekliyorum uyanmayan çok var sanırım .öğlene doğru ancak olur bu.şimdi ben de çıkıyorum mesajları bekliyorum..

günaydın
ben özelden atamıyorum
13.02.2012
başlangıç:63 kg
şu an:60.5 kg
hedef:55 kg
atak 2.günüm

bu arada herkese yardımlarından dolayo teşekkür ediyorum
canım1 günde 2,5 kg mı verdinnn

omurcum, benim hedef kilo 70 di yazmamışım..

emeklerine sağlık, şimdiden çok teşekkürler..

06.02.2012
Başlangıç kilo 76
Hedef kilo 60
şimdiki kilo: 73.3 =)))

benide eklersen sevinirim canım:) msj hala atamıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…