- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
Buğday kepeği kabızlık durumunda 1 kaşık yulaf kepeği yerine kullanılabilir diye biliyorum.
Zeytini hiç duymadım siteyi incelemek lazım :)
Kilo bildirimi için ommur'e özel mesaj atılacak yarın. Belli bir kural yok bildiğim kadarıyla :) Sen de katılabilirsin tabi kii :)
Bu arada zeytin yeme olayını araştırdım da dukanın usa sitesinde soru sorulmuş zeytin ile ilgili, moderatör zeytin çok yağlı olduğu için diyetin ilk iki evresinde yenmesinin yasak olduğunu söylemiş.
KIZLAR GÜNAYDINNNN........bugün kilo bildirimi günü.bilmeyenler için söylüyorum.atabilenler özeldem msj atacak atamayanlar buraya yazacak.ilk olduğu için başlangıç tarihi ve kilosu,atak bitiş ve kilosu,şu anki kilo şeklinde olsun.bundan sonra her salı sabahki kilomuzu yazarız.bu arada umutsuzluğa kapılan arkadaşlar bendenizde 5günlük seyr sonunda sadece 300gr vermiş bulunuyorum.ilk yarım saatlik mutsuzluk geçti(tabii eşimden çıkardım hırsımı)şimdi ise bunada şükür diyorum.tabi ben hiç spor yapamıyorum o da var..herkese bol -----ler diliyorum.
saf ben!!!!!KIZLAR GÜNAYDINNNN........bugün kilo bildirimi günü.bilmeyenler için söylüyorum.atabilenler özeldem msj atacak atamayanlar buraya yazacak.ilk olduğu için başlangıç tarihi ve kilosu,atak bitiş ve kilosu,şu anki kilo şeklinde olsun.bundan sonra her salı sabahki kilomuzu yazarız.bu arada umutsuzluğa kapılan arkadaşlar bendenizde 5günlük seyr sonunda sadece 300gr vermiş bulunuyorum.ilk yarım saatlik mutsuzluk geçti(tabii eşimden çıkardım hırsımı)şimdi ise bunada şükür diyorum.tabi ben hiç spor yapamıyorum o da var..herkese bol -----ler diliyorum.
walla gayet güzel, afiyet olsun arkadaşım..Kizlar bugn seyirimin ilk gunuydu menumu yaziyim da bir bakin bir yerde yanlis yapiormuyum diye
Sabah
Peynirli muffinlerden 2 adet ( toplam 2 kasik yulaf kepegi etmior bile )
Yagsiz lor bir kasik
Domates rendesi
Cok az yagsz jambon
Ogle
Yogurtlu semizotu
Aksam
İspanakli yumurta ( 2 yumurta ile yaptim )
1bardak ayran
Bir kase dukan muhallebi
Toplamda 2ltyi gecmismdir suda. 1saat disarda yurudum az once de leslie ile 2 mil yaptim. Birzdan da yesilcayimi icicem
Sizce nasil?
tatlım üzülme, bence ;saf ben!!!!!sadece başlangıç tarihimi - başlangıç kilomu ve bugunkü kilomu biliyorum... çünkülüm seyire geçerken regl dönemindeydim tartılmadım bile...gerçi regl daha yeni bitti ama... :2: beni dışlıycakmısınız yoksa... :2:
KIZLAR GÜNAYDINNNN........bugün kilo bildirimi günü.bilmeyenler için söylüyorum.atabilenler özeldem msj atacak atamayanlar buraya yazacak.ilk olduğu için başlangıç tarihi ve kilosu,atak bitiş ve kilosu,şu anki kilo şeklinde olsun.bundan sonra her salı sabahki kilomuzu yazarız.bu arada umutsuzluğa kapılan arkadaşlar bendenizde 5günlük seyr sonunda sadece 300gr vermiş bulunuyorum.ilk yarım saatlik mutsuzluk geçti(tabii eşimden çıkardım hırsımı)şimdi ise bunada şükür diyorum.tabi ben hiç spor yapamıyorum o da var..herkese bol -----ler diliyorum.
canım1 günde 2,5 kg mı verdinnngünaydın
ben özelden atamıyorum
13.02.2012
başlangıç:63 kg
şu an:60.5 kg
hedef:55 kg
atak 2.günüm
bu arada herkese yardımlarından dolayo teşekkür ediyorum
kızlr listeyi hazırlıyorum şu an özelden atanların ki hzaırlanıyor amnın ne kadar çokmuşuz:)buraya yazanlar gözden kaçan olursa tekrar eklerim merak etmeyin.
başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
hedef kilo
şimdiki kilo
yeterli öpüldünüz....
kızlr listeyi hazırlıyorum şu an özelden atanların ki hzaırlanıyor amnın ne kadar çokmuşuz:)buraya yazanlar gözden kaçan olursa tekrar eklerim merak etmeyin.
başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
hedef kilo
şimdiki kilo
yeterli öpüldünüz....