Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kuzucum ellerine sağlık... çok güzel olmuş... birde giden kiloyu yazsak nasıl olur dersin? (bi fikir sadece) ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiğimizi görürüz

aynen canım çok güzel olmuş benimde aklıma o geldi:) yana bir kutucuk daha açıp - olan kiloyu görebiliriz.
tabi bu ilk haftada olmaz o:) bir sonraki haftada ekleyebiliriz :) geçen hafta şu iken önümüzdeki hafta - şu mesela:)

süper olur:))))haftaya onu eklerim..

bende zaten "neden salı yapıyorsunuz, salı yapmayınnnn" demedim arkadaşım... bir gün belirlemişsiniz bende kilo bildirimiimi yaptım,
sıkıntım var, salı olmasın demedim ki..

burada birbiriimimize destek olmak, kafamıza takılan konularda bilgi paylaşımında bulunmak için toplandık ve bende nerdeyse 23 kilo vermiş bir dukancı olarak "kaçamak " konusuna özellikle değinmek istedim, o kadar

tamam zaten bu genel bir tespitti.haftaya daha detaylandırırız..
Bu arada teşekkür ederim.

ben seni anladım canım benim için bir sorun yok zaten.yazı dilinde jest mimik görülmediği için yanlış anlaşılıyoruz sanırım..23 kilo süper belki de aramızdaki en deneyimli kişi sensindir..

kilo bildirimi işi harika. hem takipli olur hem rekabet araya girince kadınlar sınır tanımaz biliyorsunuz.tatlı çekişme iyi gelir.

haftaya kaybedilen kiloda eklenince daha da iyi olacaktır arkadaşlar.

hem fikir hem de emek için eline fikrine sağlık ommur.

kızlar hızlıca göz attım ömmurcum sanada msj attım benide unutmayın gelicem geri hadi öpüldünüz

başladım 2.gün oldu ama benim canım hiç bişey yemek istemiyor yaaa
dün ilk günümdü

sabah
1 yumurta
az peynir
öğlen
şirkette çıkan haşlama tavuk
akşam dukan krebi ligth ton balığı( en ufak boyunda yarısını yedim )
ve az peynir

bu sabah ise gene aynı
öğlen spelentalı yoğurt ve ton balığı
akşam gene dukan krebi olcak galiba

sizce nasıl

ve yumurtadan haz etmiyorum
hemde 2 günde ama haşlanmışından

benimde genelde sabah ve öğlen yemeğim aynı oluyor ama akşam yemeğini çeşitlendirmeye çalışıyorum yoksa sıkılırım...

sabah: 1 yumurta +peynir+yeşil çay
ara: light yoğurt
öğlen : jambonlu+penirli (seyirde otlardanda katıyorum) krep + yoğurt
ara: activia kayısılı
akşam: dün saf protein günümdü yoğurtlu tavuk köftesi yedim:)
bugün de protein+sebze çooook özlediğimden tıka basa ıspanak yiceeeem bol yoğurtlu :)
yatarkende: mutlaka süt içiyorum:)

ben seni anladım canım benim için bir sorun yok zaten.yazı dilinde jest mimik görülmediği için yanlış anlaşılıyoruz sanırım..23 kilo süper belki de aramızdaki en deneyimli kişi sensindir..
inan bu kadar olur, bende aynı senin yazdığın bu mesaj gibi bir mesaj atmak için tekrar girdim konuya
sanal ortamda yanlış anlaşılmalar malesef çok olabiliyor

inşallah hep beraber en kısa zamanda veririz fazla kilolarımızı, başlamak bile bitirmenin yarısı sonuçta....

ACİL DESTEK

Kızlar dün deneme amaçlı dukan günü yaptım bakalım acaba başarabilirmiyim diye?
sabah 1 tane form mısır patlağı yedim haş yumurta jambom bi parça peynir
öğlen yogurt köfte
aralarda kight kefir ve light süt
akşam düğün çorbası (kırmızı et ve yoğurtla yapıyor) ha tavuk ve yoğurt
ve başkada birşey yemedim
ama
sabah +300 gr almış gördüm tartıda acaba neden böyle olmuş olabilir...

merhabalar arkadasim,
valla seni kalpten kutluyorum... benim daha bugün 6. dukan günüm... helal san. süper vermissin, kendinle ne kadar gurur duysan azdir. benim hedefimde 15 kilo. insallah verebilirim... gerci bu forumda o kadar güzel insanlar ve paylasimlar var ki, insani daha da sevke getiriyor, birde senin gibi güzel örnekler olunca, süper valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…