Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ya şey dicektim ıspanağı pişirirken normal yaptığımız gibimi yapıyosun yani genelde benim eşim sevmezde sulusunu
hani az soğan salça kavur ıspanağı at.kavrulsun falan
yağ oranını nasıl yapıyosun

kalp kalbe karşı:)) bu arada acıktım yemeğe gidiyorum
sevgiili arkadaşlardan yeni fikirler geliyor paylaşacağım.
ama öncelikli kilo bildirim için saat uygulaması diyorum ben.o gün o saate kadar yapılan bildirimler bir kere yayınlansın.artık pazartesi geceden atarsınız mesajları.böyle devamlı güncellemek zor oluyor..ne dersiniz...
ben kaçtım acıktım.tavuk yoğurt salata menüm.öpüldünüz yüzünü hiç görmediğim arkadaşlarım...

Sevgılı arkadaslar; ommur arkadasımızın lıstesı süper, ancak süreklı o yapmak zorunda ve ınanıyorum cok yorucu olucaktır kendısı ıcın.... Bız sımdı bır lıste sunucaz; lütfen herkes alıntı ıle cevaplayarak kendını eklesın, ve lıstemız kendını aktuel etsın, bır kısı ıcın cok zor....

Malum baya kalabalıgız

helal olsun.ben yapamadığım da sevgili bulaşıksuyu yapacak bilgilerinize...

teşekkurler ommur'cüm.her ikinizinde emeğine sağlık.kızlar birşey soracağım.ben günde yarım kilo rahat süt içiyorum.şekersiz,tatlandırıcısız ama yarım yağlı süt.sizce kilo vermemi yavaşlatır mı? birde daha önce gittiğim diyetisyen 0 yağlı sütlerin kalsiyumlarınında vücuda yaramadığını söylemişti.o yüzden yarım yağlı içiyorum...

kim : baslangic : ilk kilo : aktuel kilo: hedef kilo :

2011:
nes05 26.09.2011 93,8 71,2 62
tilsim85 24.12.2011 85,5 54,7 50
ommur 27.12.2011 75,8 68,5 60

2012 ocak

2012 subat

minasofie 09.02.2012 71 70 55

*lütfen herkes kendini alinti ile cevaplayarak eklesin, cok tesekkürler
2012 mart

activia yasak değilmi bide kayısılı yani??

bayatlamış çay(sabahtan yapılmıştı. acımıştır ama napim yeniden demleyemem!!!)

menemen

dukan ekmeği.

canım salçaya dometeste karıştırıp yağ kullanmıyor annem...
dometesin suyu ile pişiyor:)

akşam sormuştum bende yağ koymıcaksın biliyorsun değil mi diye:)
oda ben zaten koymuyorum böyle böyle yapıyorum dedi:)

buarada bizim evde senelerdir yağ kullanılmaz:) çok gerekli yerler haricinde:) onun için çok zorlanmıyorum:)

kim...................... baslangic :.........................ilk kilo :................ aktuel kilo:.............. hedef kilo :.............

2011:
nes05................... 26.09.2011........................ 93,8...................... 71,2........................... 62
tilsim85................. 24.12.2011........................ 85,5...................... 54,7........................... 50
ommur.................. 27.12.2011......................... 75,8...................... 68,5........................... 60

2012 ocak

2012 subat

minasofie..............09.02.2012...........................71............................70.............................55

2012 mart

merhaba. sız erkencısınız erkenden bıldırmıssınız kıloları. ben de yazayım geç kaldım ama işler yogun.
başlama tarıhı : 10/12/2011
başlangıc kılosu: 80
şimdiki kılo:71,10
hedef kılo:65
teşekkur ederım sımdıden.

slm dukancanlar bayadır aranızdayım ama ancak yazma fırsatı buluyorum. diyete doktorumum tavsiyesiyle başladım hani pek önermez ya doktorlar onu belirteyim dedim :) adet düzensizliği sonucu aşırı kilo alınca doktorum dukan diyetini yap dedi. neyse yazdım google amcaya sizi çıkardı karşıma baya araştırdım sonra kitabımı aldım okudum ve başladım.41. günümdeyim toplamda 8 kilo verdim benim gibi hormon problemi olan biri için mucize diyebilirim çok da mutluyum yani :))))) tartım dijital değildi kocam sevgililer günü için uzun zamandır istediğim ancak biraz daha kilo vereyim öyle alırım dediğim tartımı almış. "umarım kafamda parçalamazsın dedi

gelelim sadede ben de kilo bildirimine katılmak istiyorum yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum ommurcüm :)

başlangıç tarihi 5 Ocak 2012
başlangıç kilom 78
şimdiki kilom 70
hedef kilo 62 (tabi şimdilik )

70-79 topiğinde yaptığımız liste var excelde akşam puccadan ister sana atarım o daha güzel ve kolay

ben bütün yemekleri hiç yağ koymadan yapıorum..soğanı kavuruorum,salça ilave edip soora ıspanakları koyuyorum,en son da tuz,baharat vs..tadı da gayet güsel oluo teflonda yapınca dibi de tutmuo yemeklerin =)

activia yasak değilmi bide kayısılı yani??

activia yasak diye birşey henüz görmedim:)
ama banada acıyın...
yemediğim zaman yani son 5 gündür:) tuvalete çıkamıyorum

yediğimde yine bir hareketlenme oluyor. yağ oranını da sölim sana hemen: %2,8 evet biraz fazla ama yapabilcek birşey yok. genelde sadecesini yiyorum o %2 nin altında.

son günlerde birşey duydum bu bağırsak problemi olanlar için activianın içinde bulunan maya eczanelerde satılıyormuş. kendin mayalıyorsun ve aynı etkiyi gösteriyormuş. satan eczane bulursam onu alıcam direk:)

benimde kabızlık sorunum var... ama her sabah 2 bardak sıcağa yakın ılık su içiyorum ve hergün tuvalete çıkıyorum... kuş gibi hissediyorum kendimi...

cnm söle eczanene getirtsin..ya da büyük bi eczaneye sor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…