benimde genelde sabah ve öğlen yemeğim aynı oluyor ama akşam yemeğini çeşitlendirmeye çalışıyorum yoksa sıkılırım...
sabah: 1 yumurta +peynir+yeşil çay
ara: light yoğurt
öğlen : jambonlu+penirli (seyirde otlardanda katıyorum) krep + yoğurt
ara: activia kayısılı
akşam: dün saf protein günümdü yoğurtlu tavuk köftesi yedim:)
bugün de protein+sebze çooook özlediğimden tıka basa ıspanak yiceeeembol yoğurtlu :)
yatarkende: mutlaka süt içiyorum:)
inan bu kadar olur, bende aynı senin yazdığın bu mesaj gibi bir mesaj atmak için tekrar girdim konuya
sanal ortamda yanlış anlaşılmalar malesef çok olabiliyor
inşallah hep beraber en kısa zamanda veririz fazla kilolarımızı, başlamak bile bitirmenin yarısı sonuçta....
geç kaldım özür ama netim yeni geldi
helal olsun.ben yapamadığım da sevgili bulaşıksuyu yapacak bilgilerinize...
activia yasak değilmi bide kayısılı yani??benimde genelde sabah ve öğlen yemeğim aynı oluyor ama akşam yemeğini çeşitlendirmeye çalışıyorum yoksa sıkılırım...
Sabah: 1 yumurta +peynir+yeşil çay
ara: Light yoğurt
öğlen : Jambonlu+penirli (seyirde otlardanda katıyorum) krep + yoğurt
ara: Activia kayısılı
akşam: Dün saf protein günümdü yoğurtlu tavuk köftesi yedim:)
bugün de protein+sebze çooook özlediğimden tıka basa ıspanak yiceeeem:d bol yoğurtlu :)
yatarkende: Mutlaka süt içiyorum:)
canım ya şey dicektim ıspanağı pişirirken normal yaptığımız gibimi yapıyosun yani genelde benim eşim sevmezde sulusunu
hani az soğan salça kavur ıspanağı at.kavrulsun falan
yağ oranını nasıl yapıyosun
canım ya şey dicektim ıspanağı pişirirken normal yaptığımız gibimi yapıyosun yani genelde benim eşim sevmezde sulusunu
hani az soğan salça kavur ıspanağı at.kavrulsun falan
yağ oranını nasıl yapıyosun
activia yasak değilmi bide kayısılı yani??
benimde kabızlık sorunum var... ama her sabah 2 bardak sıcağa yakın ılık su içiyorum ve hergün tuvalete çıkıyorum... kuş gibi hissediyorum kendimi...activia yasak diye birşey henüz görmedim:)
ama banada acıyın...
yemediğim zaman yani son 5 gündür:) tuvalete çıkamıyorum
yediğimde yine bir hareketlenme oluyor. yağ oranını da sölim sana hemen: %2,8 evet biraz fazla ama yapabilcek birşey yok. genelde sadecesini yiyorum o %2 nin altında.
son günlerde birşey duydum bu bağırsak problemi olanlar için activianın içinde bulunan maya eczanelerde satılıyormuş. kendin mayalıyorsun ve aynı etkiyi gösteriyormuş. satan eczane bulursam onu alıcam direk:)
activia yasak diye birşey henüz görmedim:)
ama banada acıyın...
yemediğim zaman yani son 5 gündür:) tuvalete çıkamıyorum
yediğimde yine bir hareketlenme oluyor. yağ oranını da sölim sana hemen: %2,8 evet biraz fazla ama yapabilcek birşey yok. genelde sadecesini yiyorum o %2 nin altında.
son günlerde birşey duydum bu bağırsak problemi olanlar için activianın içinde bulunan maya eczanelerde satılıyormuş. kendin mayalıyorsun ve aynı etkiyi gösteriyormuş. satan eczane bulursam onu alıcam direk:)