Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada daha kolay bir pizza tarifi buldum:)

Malzemeler:
1 yumurta
3kahve fincanı yulaf kepeği
1 ymek kaşığı sıvı yağ
yarım paket kabartma tozu
salça
kekik ve istediğiniz malzemeler.

Hazırlanışı:
bütün malzemeler karıştırılıp teflon tavaya dökülür ve düzleştirilir. Üzerine su ile seyreltilmiş salça sürülür. istenilen malzemeler hamurun üstüne ilave edilip. kapağı kapatılır. orta ateşte 15-20 dk kapak açılmadan pişirilir demiş tarif.

benim düşüncem piştikten sonra üstüne kaşar koyulup azcıkta fırınlanmalı sankii:))))

güzel bir tarif tebrik ederim seni hafta sonu için deneyebilirim

Selam aranan kişi ben olabilirim ben güçlendirmedeyim .sevgilerr

arkadaşım bu 10 kilo ne kadar sürede gitti? Ben merak ediyorum, Tatlıdırıcalarla ilgili çok söyleniyor. siz hangilerini kullandınız? Ben yeni başladım. okuyorum ama pek çok bilgi var. Kafam karıştı. bide atak bittikten sonra 1 gün sebze +protein 1 gün protein mi yapmalıyız. Kitapta farklı şeylerde var? Herkese güzellikler...

valla allah beni nasıl biliyosa öyle yapsın hee... draje yedim... bi güzel yedim hemde bademli fındıklı... 6-7 tane... bu akşam dans dersim var... çıkınca da yürüyerek gidicem eve... 1 saat dans edip yarım saat yürüsem eve boş mideyle gidebilirmiyim acaba... ya dayanamadım napim... yogurdumda bitmişti... acıktım... ağzımı oyalıycak bişi lazım oldugu anda patronum deli gibi ısrar etti... ppfff yaaaaaaa ama çikolatası bitterdi

Son düzenleme:

Fire 1:))
üzülme canım yaa arttır biraz sporu ve sakın 1 kere kaçırdın diye devam etme:)
bu da sana ders olsun:) diyet yapan biri çekmecesine stok yapmaz mı yaa?? :)
ayrıca patronuna da kızdım ne diye ısrar ediyor. Biz millet olarak "hayır" kelimesini çok kullanamıyoruz.
suç senin değil patronunun:)

asma suratını merak etme bir şey olmıcak aynı şekilde devam et sen:)

Fire 1:))
üzülme canım yaa arttır biraz sporu ve sakın 1 kere kaçırdın diye devam etme:)
bu da sana ders olsun:) diyet yapan biri çekmecesine stok yapmaz mı yaa?? :)
ayrıca patronuna da kızdım ne diye ısrar ediyor. Biz millet olarak "hayır" kelimesini çok kullanamıyoruz.
suç senin değil patronunun:)

asma suratını merak etme bir şey olmıcak aynı şekilde devam et sen:)

fire deme yaa üzülürümmm :2: ayrıca bi kere yaptım diye bi daha yapmam... tü bana tüü... hem o salak herif bilmiyoki benim diyette oldugumuu... vakti zamanında çok ısrar ettiler kilo ver kilo ver diye onlara neysesusturdum ben böyle mutluyum uzatmayın diye... şimdi de zayıflamaya çalışıyorum desem aboowww hepten makara olurum... ya çekmecemde aslında yoğurt stoğum vardı ama eşşek ben öğle yemeğinde yedim hepsini... yedikçe yemek istedim iki küçük kutuyu bitirdim...

oy üzülmee:) bende bugün bitirdim kalmadı bişey neyseki şimdi çıkıcam ofisten... markete uğrıcam
elimin altında birşeyler olmalı yaa:)

birde sanırım artık splenda alma zamanı geldi tatlı krizlerim başlıyor:)

SOrusu olanlaaaaaaaaaar. Ben geldiginin. Varmi bana dukanla ilgili bisey sormak isteyen

eveeeeetttttttttt. Benim var öğretmenimben yeni başladım. bugün atak dönemini 4. günü bitti. Benim derdim tatlılarla. Krizlerim çok oluyor. Şimdilik youk Allahtan. Ben tatlandırıcı sıkıntısı çekiyotum. Bulunduğum yede splenta yok Takita diyi bi şey var. Hem tableti hem tozu. Ama tozunda karbonhidratta var. Sadece tableti yağ:0 kar:0 protein:0 ne yapmalıyım onu kullansam olur mu?

nasıl peynir yediğinin de önemi var tabi... kireç gibi bişiii yağsızz böğğkk... bende severim peyniri ama kireç gibi olanını değil...

ben genelde diyet ka$ar yiyorum eger diyet ka$ar yoksa mikro dalgada eritip peçeteyle üzerine basiyorum kitir kitir oluyor ama gerçekten yagini tamamen aliyorum koca parça ka$ar bir damla kaliyor sonunda

evet canim tatlandirici kullaniyorum ikindide sütle kahve içiyorumda içim rahat degildi süt serbestmi degilmi diye, artik rahat rahat içecegim
kabizlik için bir$ey yapmayacagim çünkü dukana ba$lamadan öncede kabizdim yine kabizim artik rahatsiz olmuyorum

SOrusu olanlaaaaaaaaaar. Ben geldiginin. Varmi bana dukanla ilgili bisey sormak isteyen

güçlendirme ile ilgili sorusu olan bir arkadaş vardı.istersen onu bir bul 10 sayfa kadar önceydi diye hatırlıyorum.bu arada mesleğini icra etmesede bendenizde biyoloğum aslında.niless arkadaşım bakıyorum sen bugün tuzlu tarifler üzerinde yoğunlaşmış durumdasın.herkes birşeyler söylüyor sen arada pat bir tarif atıyorsun.kızlar özelden msj atmak nasıl birşey oluyor?yarınki kilo bildirimi için soruyorum

kaderdaşız:) tus gibi bi sınava kimyagerler girip,biyologların girme hakkı elinde alınması gibi saçma şeylerin olduğu ülkede çoğu biyolog bizim gibi maalesef,neyse napalım başka seçenekleri değerlendiriyoruz :) özel mesaj içinde göndereceğin kişinin isminin üstüne tıkladığında özel mesaj gönder seçeneği var ordan gönderebilirsin

yok canım piyasadaki kutu sütler uzun ömürlü süt.yani birkaç ay raf ömrü var.günlük süt denilen şey 3-4 gün ömrü olan sütler.ankarada vardı günlük süt sadece aoç(ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ) marka.sonra son birkaç yıldır sek,sütaş,yörsan falanda günlük süt çıkardı.ben ankarada yaşıyorum,biz küçük çocuklara günlük süt içiririz.burda hepsi var ama her şehirde olmuyor.kardeşim balıkesirde yaşıyor ama orda günlük süt satılmıyormuş.buraya gelince ilk işi aoç süt almak olur.işte onun light olanından bahsediyoruz ki bir çıksın elveda uzun ömürlü sütler diyeceğim.sabırsızlıkla bekliyorum

Evet canım kullanabilirsin bende hep o ikisini kullandım. Karbonhidrat a gelince içtiğimiz yagsiz sutlerdede bir miktar karbonhidrat var oyuzden sorun degil. Rahatlıkla kullan

Kizlar hic yulaf kepegiyle revani yapmayi denedinz mi canim acayipserbetli bi tatli istior da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…