Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canim tarif bende de var ama guzel olmuorsa yaomiycm cnku kepekle olan hicbirseyi beceremiorm ve de beenmiorm :KK43:

anladım cnm ilk etapta bende öleydim ekmekler falan taş gibi olmuştu sonra kendime göre ayarladım biraz tarifleri ozaman güzel olmaya başladılar,malzemeyi yarıya indirerek falan dene cnm bi istersen okadar da kötü olmaz bence:KK56:

canım eşiniz kısmen haklı.torrent bütün bilgisyarını bilgilerini fotoğraflarını ya da işte bilgisyarında ne varsa diğer torrent kullanıcılarına açan bir program değil ama mesela sen torrentten bu egzersiz videosunu indirdin diyelim,başka bir torrent kullanıcısı da torrentten senin indirdiğin videonun aynısını indirmek istiyor işte o zaman senin indirdiğin bu video ona kaynak oluşturuyor.yani demem o ki sadece torrentten indirdiğin dosyalar,o da herkese değil sadece torrent kullanıcılarına açık oluyor.yoksa bilgisayarındaki bilgiye fotoya falan ulaşmak için başka özel programlar var,bu çok basit bir paylaşım programı,yazılımı da öyle.ben 10 senedir kullanıyorum başıma daha hiç bişey gelmedi:)

dediğin gibi torrentten indirdiğim için başka alternatif yol bilemiyorum.sadece söyleyebileceğim çok etkili olduğu videonun ve benim şahsım adına torentten indirdiğim.sağlıcakla kalın=)))

canım 'benim göbek adım ihtiyat' diyen bir adamla evli olunca böyle şeyleri izinle yapıyorsun işte.yinede bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.:KK1: bulaşıksuyuda konu ile ilgili bilgi vermiş ya o şekilde yapmaya çalışacağım.:KK17:

kaderdaşız:) tus gibi bi sınava kimyagerler girip,biyologların girme hakkı elinde alınması gibi saçma şeylerin olduğu ülkede çoğu biyolog bizim gibi maalesef,neyse napalım başka seçenekleri değerlendiriyoruz :) özel mesaj içinde göndereceğin kişinin isminin üstüne tıkladığında özel mesaj gönder seçeneği var ordan gönderebilirsin :KK34:

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım.tus'a artık giremediğimizi bilmiyordum.çok şaşırdım(bu memlekette herşey olur ona şaşırmadımda hangi aklı evvel bunu düşünüp bulmuş,uygulamaya koymuş,ona şaşırdım).sınıf öğretmeniyim ben 12 senedir.Allah'tan aklımı kullanıp son sınıfta ilköğretim sertifikası almıştım.ekmeğimizi kazanıyoruz çok şükür.sen ne iş yapıyorsun?

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım.tus'a artık giremediğimizi bilmiyordum.çok şaşırdım(bu memlekette herşey olur ona şaşırmadımda hangi aklı evvel bunu düşünüp bulmuş,uygulamaya koymuş,ona şaşırdım).sınıf öğretmeniyim ben 12 senedir.Allah'tan aklımı kullanıp son sınıfta ilköğretim sertifikası almıştım.ekmeğimizi kazanıyoruz çok şükür.sen ne iş yapıyorsun?

çok iyi yapmışsın gerçekten,biz tam mezun olacağımız sene formasyon hakkını kaldırdılar onuda alamadık bende aöf den turizm okumuştum şimdi turizm de çalışıyorum bi taraftan işletmeye dikey geçiş yaptım 3. sınıftayım ne hallere soktular bizi :KK9:

çok iyi yapmışsın gerçekten,biz tam mezun olacağımız sene formasyon hakkını kaldırdılar onuda alamadık bende aöf den turizm okumuştum şimdi turizm de çalışıyorum bi taraftan işletmeye dikey geçiş yaptım 3. sınıftayım ne hallere soktular bizi :KK9:

hayatımın en doğru kararıydı İstanbul üni Biyolojiyi 2. sınıf bitince bırakmak:)
sırf üni okumuş olmak için okuncak bir bölüm haline geldi...
ne kadar isteyerek ve sadece 2 tercih yaparak girmiştim oysa...

neyseki ucuz kurtuldum mezun olan arkadaşlarım kpss'de memur olma derdinde... dikkatinizi çekerim öğretmen bile değil sadece memur... telefon açmaya bile razılar...

hayatımın en doğru kararıydı İstanbul üni Biyolojiyi 2. sınıf bitince bırakmak:)
sırf üni okumuş olmak için okuncak bir bölüm haline geldi...
ne kadar isteyerek ve sadece 2 tercih yaparak girmiştim oysa...

neyseki ucuz kurtuldum mezun olan arkadaşlarım kpss'de memur olma derdinde... dikkatinizi çekerim öğretmen bile değil sadece memur... telefon açmaya bile razılar...

aynı şekilde başka bölümlere puanım yeterken çok istediğim okul ve bölüme nokta atışı tercih yaptım oldu da neye yaradı.Dünya da belkide en değer verilen bölümlerden biri ama burda sadece biz değil bi çok üni mezunu mağdur maalesef,sen en iyisini yapmışsın bende aklım başıma gelince başka şeylere yöneldim halimize şükür ne diyelim :KK70:

Evet canım kullanabilirsin bende hep o ikisini kullandım. Karbonhidrat a gelince içtiğimiz yagsiz sutlerdede bir miktar karbonhidrat var oyuzden sorun degil. Rahatlıkla kullan

teşekkür ederim. Hemen yarın alıcam ki hazırda dursun. Ne olu olmaz. Bir kriz anında bozuveririm mazallah. Herkese güzellikler

öncelikle hoşgeldin, vermen gereken kiloda çok değilmiş merak etme kolaylıkla verirsin
ama bence sadece buradan okuduklarınla yetinme ve en kısa zamanda bir kitap al, sürekli elini altında dursun,
daha bunun atağı var, seyiri var, güçlendirmesi var, koruması var, varda var....

hoşbuldum inşallah verirm hatta veririz hepimiz :-)
kitabı alcam ama haftasonunu beklemem gerekiyo maalesef mutlaka edincem onu da :)

Hoşgeldin:)
çok doğru bir karar vermişsin bence,motivasyon ve destek anlamında burası süper;kitabını almadıysan ben de almanı tavsiye ederim;elinin altında olması çok iyi oluyor,ben tüm kitabı iki kez okudum ve hala arasıra bakma ihtiyacı duyuyorum;yarın güzel bir başlangıç yapmanı dilerim:)

birazdan tüm gün yediklerimi yazcam bakalım güzel başlamış mıyım bi akıl alcam sizlerden :-)

merhaba hoş geldin ben de yeniyim ama atağı sağ sağlim atlattıktan sonra gidiyoo. sınırlama olmaması iyi... ben de bu yüzden gün içindfe sık sık girip bakıyorum.. motivasyon açısından iyi oluyooo sıkıntıya düşersen yaz sıksık.. birbrimize destek olalımmm..

süper olur tabi bi günü bitti zaten devamıda gewlsin inşallah hedeflerimize de ulaşırız umarım En Büyük KK

sizlerle bugünkü menümü paylaşmak istedim hatalarım varsa düzeltmek için ;

kahvaltı : 1tane haşlanmış yumurta / 1 kk peynir / şekersiz çay

öğle : 3 parça ızgara tavuk / 3 kaşık yoğrt / 2 tanecik zeytin :KK17:

akşam : 5 ızgara tavuk köfte / 3 çatal peynir / 2 tane çiğköfte kaçamak oldu bu sanırım :KK17:

şimdide sade soda içiyorum
yürüyüşümüde yaptım 20 dk.
1fincan kahve - 2 fincan yeşil çay da içtim

Bilgilerinize sunarım efenimmm :KK56:

(:-)

Revaniyi yaptim fena olmadi iyice soguyunca buzdolabnda bekleynce daha kivamli olur su anda fazla yumusak

sizlerle bugünkü menümü paylaşmak istedim hatalarım varsa düzeltmek için ;

kahvaltı : 1tane haşlanmış yumurta / 1 kk peynir / şekersiz çay

öğle : 3 parça ızgara tavuk / 3 kaşık yoğrt / 2 tanecik zeytin :KK17:

akşam : 5 ızgara tavuk köfte / 3 çatal peynir / 2 tane çiğköfte kaçamak oldu bu sanırım :KK17:

şimdide sade soda içiyorum
yürüyüşümüde yaptım 20 dk.
1fincan kahve - 2 fincan yeşil çay da içtim

Bilgilerinize sunarım efenimmm :KK56:

(:-)

genel olarak çok güzel aslında ama ayrıntılarda problem var biraz :) zeytin yemiyoruz maalesef,çiğ köfte hiç hiç yemiyoruz :) sade soda maden suyuysa sorun yok değilse şekersizse yine sorun yok :KK70:

Kizlar bugn seyirimin ilk gunuydu menumu yaziyim da bir bakin bir yerde yanlis yapiormuyum diye

Sabah
Peynirli muffinlerden 2 adet ( toplam 2 kasik yulaf kepegi etmior bile )
Yagsiz lor bir kasik
Domates rendesi
Cok az yagsz jambon

Ogle
Yogurtlu semizotu

Aksam
İspanakli yumurta ( 2 yumurta ile yaptim )
1bardak ayran
Bir kase dukan muhallebi

Toplamda 2ltyi gecmismdir suda. 1saat disarda yurudum az once de leslie ile 2 mil yaptim. Birzdan da yesilcayimi icicem

Sizce nasil?

al sana ekmek gibi ekmek :KK1:
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)

- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği​
- 10 y.k. buğday kepeği
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kabartma tozu
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden 200 derecede ısıtılmış fırında önce 10 dk, sonra fırın ısısını kapağını açmadan 180 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)

ALINTIDIR : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=326057594086838&set=a.326026324089965.97096.289208191105112&type=3&theater
380129_326057594086838_289208191105112_1377923_50595810_n.jpg
ben bunu slikon muffin kalıplarında yapıyorum hergün de bi tane yiyiyorum..
ama buğday kepeği yasak değil mi:26:
kızlar listemi yapacanız bende girebilirmiyim listenizeeeeeeee
kimse bana cevap vermemiş :KK14:
genel olarak çok güzel aslında ama ayrıntılarda problem var biraz :) zeytin yemiyoruz maalesef,çiğ köfte hiç hiç yemiyoruz :) sade soda maden suyuysa sorun yok değilse şekersizse yine sorun yok :KK70:
dukan sitesinde 2 zeytine izin vermiş diye biliyom

kızlar kaptan falan seçtiniz mi kurallarınız varmı nasıl olacak? biri cevap veririse çok mutlu olacam:KK33:

kızlar kaptan falan seçtiniz mi kurallarınız varmı nasıl olacak? biri cevap veririse çok mutlu olacam:KK33:

Buğday kepeği kabızlık durumunda 1 kaşık yulaf kepeği yerine kullanılabilir diye biliyorum.

Zeytini hiç duymadım siteyi incelemek lazım :)

Kilo bildirimi için ommur'e özel mesaj atılacak yarın. Belli bir kural yok bildiğim kadarıyla :) Sen de katılabilirsin tabi kii :)

aa öylemi benim haberim yoktu ondan öyleyse süper kahvaltıda en çok gözüm zeytine kayıyodu :KK1: listemize tabiki girebilirsin yarın başlıyoruz herkes ömüre özelden msj atıcak başlangıç tarihi,başlangıç kilosu şuan ki kilosu :KK8:

X