ben bu ticker işini beceremedim heves etmiştim(((((
bana da oluyo bazen gerçekten çok garip,bu arada mesleğimi icra edemiyo da olsam meslaktaşmışız :119:
anamm... yakıncacık... kadıköy... acıbadem civarı...
cnm burdan yap adım adım,en son da kopyalıdığın kısmı burada profilimden çizelge kısmına kopyalıcaksın
ewet aynen öyle....of of of süpermiş valla evlenince mi istanbula yerleşiceksin
dukan amca sınırlama yok diyor fakat çok da fazla tüketme... kısa sürede bıkkınlık gelebilir yada alerjik durumlar söz konusu olabilir...bu durumda anormal bir görünüm yok...selam kizlar, bu topigin bu kadar kalabalik oldugunu bilmiyordum :) çok güzel ya
kizlar ben dün atakla ba$ladim ama denemeydi baktimki oluyor bugün tam karar verdim ama ben anlatmi$tim ben $eker bagimlisiyim (gerçekten) ve açikcasi saat 5 e kadar zorlanmiyorum ama 5ten sonra ne yesemde doymuyorum bugün dikkat edecegim
sizlere bir sorum olacak, ben kirmizi et yedigimde kilo veremedigim gibide kabiz oluyorum bu yüzden fazla yemiyorum, ama tavuk eti ve balik ve yumurta yiyorum, ama süt ve süt ürünlerini çok ama çok seviyorum sizce atakta günde 2 bardak süt 125gr yogurt ve 3 kk diyet peynir çokmu? bir sinirlama varmi?
kizlar ne olur cevap verin
kopyalama kısmında kaldım işte kaydet diyorum etmiyor.pis!!!!
dukan amca sınırlama yok diyor fakat çok da fazla tüketme... kısa sürede bıkkınlık gelebilir yada alerjik durumlar söz konusu olabilir...bu durumda anormal bir görünüm yok...
ewet aynen öyle....
nasıl peynir yediğinin de önemi var tabi... kireç gibi bişiii yağsızz böğğkk... bende severim peyniri ama kireç gibi olanını değil...çok ama çok te$ekkür ederim ben çok severek yiyorum bikmamda en sevdigim gidalardan biridir peynir
selam kizlar, bu topigin bu kadar kalabalik oldugunu bilmiyordum :) çok güzel ya
kizlar ben dün atakla ba$ladim ama denemeydi baktimki oluyor bugün tam karar verdim ama ben anlatmi$tim ben $eker bagimlisiyim (gerçekten) ve açikcasi saat 5 e kadar zorlanmiyorum ama 5ten sonra ne yesemde doymuyorum bugün dikkat edecegim
sizlere bir sorum olacak, ben kirmizi et yedigimde kilo veremedigim gibide kabiz oluyorum bu yüzden fazla yemiyorum, ama tavuk eti ve balik ve yumurta yiyorum, ama süt ve süt ürünlerini çok ama çok seviyorum sizce atakta günde 2 bardak süt 125gr yogurt ve 3 kk diyet peynir çokmu? bir sinirlama varmi?
kizlar ne olur cevap verin
kopyaladığın yer http ile başlayıp png ile biticek onda bi yanlışlık olabilir ya da sitedne kaynaklı bişey olabilir.
benim oğlumda 5 yaşında ablası
fazla çay ve su midemi allak bullak etti.
tatlandırıcı arıyorum.gerçi bloglarda splenda deniyor.ankamalldaki migrosta var denmişti ama bulamadım. onun yerine herhangi bir tatlandırıcı kullansam problem olur mu? ısrarla splenda diyorlar.
tebrikler
reale bak canım orada splenda toz var.bu arada kızlar bi durun ayy..çocuklarımı almaya kreşe gideceğim gidemiyorum.şu sayfaları bir okuyum öyle gideyim dedim bitiremiyorum okumayı..