Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok yok asla denemem:))

özlediğim tek şey pizza:))) evde annemle dukan pizza denemesi yapıcas
p+s günüme denk getirip... jambonlu ve ya kuşbaşı et+ mantar + biber+ bol kaşarlıı:))) diyetimize uygun:)

pizza hamuru denemeleriniz var ise paylaşırsanız cidden çok sevinirim:) kokusu burnumda bu aralar

yukarıdan profilime tıkladığınızda oradaki seçeneklerde çizelge var oraya yapıştırırsanız tamamdır :)

frofil düzenlemedeki çizelgeden giriyorum.aşağıdaki hatayı veriyo
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..

frofil düzenlemedeki çizelgeden giriyorum.aşağıdaki hatayı veriyo
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..
çizelgenin linki http ile başlayıp png ile bitmesi gerekiyor sanırım. bu şekilde değilse sorun olabilir

Dukan Pizza
Tatlı - hamur işleri formatında bir istisnaya daha yer vermemin sebebi, annemle bu akşam denediğimiz pizzaları çok sevmemiz ve paylaşmak istememiz. Umarım siz de bu tarifi dener ve bizim kadar beğenirsiniz :)

Hamuru için:
1 yumurta akı
1 bütün yumurta
3 çorba kaşığı light labne
2 çorba kaşığı yulaf kepeği
1 çorba kaşığı buğday kepeği
1 tatlı kaşığından biraz az kuru maya
1 tatlı kaşığı kadar tuz
Dilediğiniz baharatlar (ben azar azar olmak suretiyle kekik, tatlı kırmızı biber, kimyon ve karabiber kullandım.)

Üzeri için:
1 çorba kaşığı salça
1 küçük diş sarımsak
2-3 dilim light taze kaşar
Dilediğiniz sebze ve şarküteri ürünleri
(ben pizzalarımda soğan, mantar, yeşil biber, domates, salam, küp küp doğranmış light beyaz peynir, çeşitli baharatlar ve birkaç dilimi geçmemek kaydıyla da Pınar'ın De Light sucuğundan kullandım.)

HAZIRLANIŞI:

Fırınınızı 200 derecede ısıtın. Kepekleri, mayayı, tuzu ve baharatları bir kasede karıştırın. Başka bir kapta yumurtalarla labneyi çırpın, kepekli karışımı buna ekleyin ve çırpmadan kaşıkla karıştırın. Sıvı kıvamdaki karışımı mikrodalgaya uygun bir fırın kalıbına koyun. Karışımın incecik olması çok önemli, aksi takdirde ortası pişmiyor. Mikrodalgada 3 dakika kadar, aralarda kontrol ederek pişirin. Sıvı bir yeri kalmayınca mikrodalgadan alıp fırına koyun ve hem alttan hem üstten 160 derecede 15 dakika kadar pişirin. Kenarları çıtırlaşıp her yeri piştikten sonra kabıyla beraber fırından alın.

1 çorba kaşığı salçaya bir diş sarımsak ezip sulandırarak karıştırın ve fırından yeni çıkmış pizza hamurunuzun üzerine sürün. Hamur soğumadan her tarafına peynir parçaları yerleştirin, ardından üzerini dilediğiniz malzemelerle süsleyin ve baharat serpiştirin. Tekrar fırına atıp 180 derecede 10 dakika (ya da peynirler eriyip malzemeler pişene kadar) üstten pişirin. Kendi kabıyla servis yapın.

bugün bende denemeyi düşünüyodum bende çemensiz pastırmalı kaşarlı falan bişey yapıcam bakalım deneyelim nasıl olcak

indirilmiyor bu.. link verebilirmisiniz?

sanırım bunu yazan arkadaşın elinde linki yok.çünkü torrentten falan indirebilirsiniz demiş.bu torrent bilgisayarını herkese açtığın bir programmış.benim eşim izin vermedi.bilgin olsun.

canım eşiniz kısmen haklı.torrent bütün bilgisyarını bilgilerini fotoğraflarını ya da işte bilgisyarında ne varsa diğer torrent kullanıcılarına açan bir program değil ama mesela sen torrentten bu egzersiz videosunu indirdin diyelim,başka bir torrent kullanıcısı da torrentten senin indirdiğin videonun aynısını indirmek istiyor işte o zaman senin indirdiğin bu video ona kaynak oluşturuyor.yani demem o ki sadece torrentten indirdiğin dosyalar,o da herkese değil sadece torrent kullanıcılarına açık oluyor.yoksa bilgisayarındaki bilgiye fotoya falan ulaşmak için başka özel programlar var,bu çok basit bir paylaşım programı,yazılımı da öyle.ben 10 senedir kullanıyorum başıma daha hiç bişey gelmedi:)

dediğin gibi torrentten indirdiğim için başka alternatif yol bilemiyorum.sadece söyleyebileceğim çok etkili olduğu videonun ve benim şahsım adına torentten indirdiğim.sağlıcakla kalın=)))

selam kizlar, bu topigin bu kadar kalabalik oldugunu bilmiyordum :) çok güzel ya

kizlar ben dün atakla ba$ladim ama denemeydi baktimki oluyor bugün tam karar verdim ama ben anlatmi$tim ben $eker bagimlisiyim (gerçekten) ve açikcasi saat 5 e kadar zorlanmiyorum ama 5ten sonra ne yesemde doymuyorum bugün dikkat edecegim

sizlere bir sorum olacak, ben kirmizi et yedigimde kilo veremedigim gibide kabiz oluyorum bu yüzden fazla yemiyorum, ama tavuk eti ve balik ve yumurta yiyorum, ama süt ve süt ürünlerini çok ama çok seviyorum sizce atakta günde 2 bardak süt 125gr yogurt ve 3 kk diyet peynir çokmu? bir sinirlama varmi?

çok garip bi olay geldi dün başıma yan bana garip geldi=)))sabah tartıldım 56.0 tamam gayet hoş ben gece yatömadan da bi bakıyorum genelde sabah çıktığımdan enfazla 800 gram fazla çıkıyor.gece de tartılayım dedim ne göreyim 57.5 şaşırdım kaldım bu ne ya dedim 1 günde 1 buçuk kilo mu aldım yani dedim tabii baş konuğumuz 'umutsuzluk' hemen yerine oturdu içimde.sabah kalktım tartıldım 55.9:))))vücut ne garip bişey yahu (bunu bi biyolog söylüyor bu da garip) 24 saat içinde 1.5 kilo su tutuyor...cık cık cık

Programsız da videoyu indirebilirsiniz :) videoyu bir kez sonuna kadar izlemeniz yeterli. İzlediğiniz video yanlış hatırlamıyorsam eğer Temporary İnternet Files gibi bir yerde geçici saklanıyor. Siz ordan sürükle bırak ile işi hallediyorsunuz. Google programsız video indirme yazın arayın takip edeceğiniz adımlar karşınıza çıkar

bana da oluyo bazen gerçekten çok garip,bu arada mesleğimi icra edemiyo da olsam meslaktaşmışız :119:

valla inanirim arkadasim, ben 70,7 ile basladim, 4 gün atak yaptim, dün pazar sabahi tartildim 70,6 . atagimin son günü. nasil mutsuz oldum. dedim baslarim dukan diyetine bende ise yaramadi, kabizda oldum, birakicam.
Esim de sabirli ol devam et birakma, vücudun bir düzene alismaya calisiyor dedi.
sabah uyaninca tartiya bakmayi hic istemesemde seyir evresi notlarim icin, dedim tartiliyim bakalim nedir durum

70,0 !!! bir gece de 1 kilo gitmis ve bugün kabizlik sorunumda cözüldü, insalllah bende diger arkadaslar gibi tavsan misali kilo vermeye baslarim, dukanda 5. günüm kaplumbag hizi ile geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…