Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşüceksin ayrıca... çok da kolay olucak... inan yeter...saolasın canım.yulaf kepeğimde azaldı. sevgililer günü münasebetiynen gidersek migrosa takitayı alırım. onu görmüştüm ama marka olarak spelenda değil diye almamıştım.
senin beden kitle indeskin 22lerde napacan 19a düşüp yaaa.ne gerek var .dış ses bunu diyorda iç ses anammm 19 a düşemem ben diyor
mrb arkadaşlar bugun benim icin ilkler oluyor hem ilk yazım siteye hemde dukan amcanın diyetini yapmak icin umarım her ikisindede başarılı olurum
canım öyle olmaz ki tam tersi yapacaktın
aynı çorbadan ben de yapıyorum ama ayıla bayıla yiyoruz
öncelikle yağsız kıyma + nane + tuz yoğurup minik minik köfteler hazırlanır.
bu sırada ocakta istediğiniz miktarda su kaynamaya bırakılır. dilerseniz bu suya da tuz atın ki çorba çok tuzsuz olmasın. yada haşladoğınız tavuk göğsünün suyunu da kullanabilirsiniz.
kaynayan suya hazırladığınız köftecikleri atın ve pişmeye bırakın. köftelerin piştiğinden emin olunca başka bir kasede biraz yoğurt ve 1 yumurta ile hazırladığınız terbiyeye çorbadan biraz sıcak su alın, ılıtın ki böylece kesilmesini engelleyin. sonra yavaş yavaş terbiyeyi dökün çorbayaa, bir iki fık fık kaynayınca hemen kapatın altını ki yoğurt kesilmesin ben bayılıyorum bu çorbaya.
(sebze gününde köfteleri haşlarken suyun içine küp doğranmış havuç da koyabilirsiniz)
very berry muffin yaptığına göre meyve serbest günlerde misin yoksa, yoksa güçlendirmede misin
teşekkür ederim sende öyle... yalnız bi detayı es geçme buğday kepeği yerine ben yulaf kepeği kullanıyorum... günde bi taneden fazla yemiyorum bu yüzden... onun hesabını doğru yap... günlük tüketiminin üstüne çıkmamaya özen göster ayrıca ister muffin kalıplar kullan ister normal kek kalıbı ama ben muffin tercih ediyorum işe getirmek daha kolay tek tek
saolasın canım.yulaf kepeğimde azaldı. sevgililer günü münasebetiynen gidersek migrosa takitayı alırım. onu görmüştüm ama marka olarak spelenda değil diye almamıştım.
senin beden kitle indeskin 22lerde napacan 19a düşüp yaaa.ne gerek var .dış ses bunu diyorda iç ses anammm 19 a düşemem ben diyor
yoğurdu hayatım boyunca sevmedim..sadece sarımsaklı şekilde mantı/makarna üstünde yerdim..şimdi kanka olduk..ama nefret ettiğim biriyle aynı evde yaşama zorunluluğu gibiçok seviyorum... hatta bugun öğle ymeğimde bitirdim yoğurdumu şimdi canım istiyo saat 4 oldu ya normaldir
öglen yemeginde sadece bol naneli - light peynirli domates corbasi ictim, doydum. canim baska birsey yemek istemiyor.
sizce az mi ? yoksa mutlaka et vs... yemeli miyim ?
Bende deneyeceğim ya. Bakalım birlikte görelim sonucu canım.
Nugget ve cordon blue üzerinde mevcut olan o kıtırımsı şeylerden dolayı ben tercih etmiyorum. Ama hazır dönerler kurtarıcım.
Ay Allah kolaylık versin valla canım. Eşinden destek iste bence tek başına yapma bunca şeyi.
QUOTE]
ben döner pek sevmem ama haftasonu aldım onuda..ben dukan yemek çeşiti pek yapamıyorum zannımca..verdiğim kilo çok tatminde etmedi henüz..kaçamakları keseceğim, hazır gıdalarda da seçici olacağım bakalım farkedecekmi..offf offf hayatmı bu yawwww
Hadi işallah sonuç alacaksın cnm.
Ahhh ahhh yerken dememiz lazımdı hayat mı bu diye.
Hayatımızı kendimiz mahfetmişizde habermiz yok.
Herkese yeniden merhaba, yeni baslayanlara bol bol eksiler, hic kacamaklar dilerim.
Elimde olan ve olmayan sebeplerle diyeti bozar gibi bir sey oldum, aslinda bozmadim ayni sekilde devam ettim ama ps sp günleri birbirine girdi, proteinde olsa yagli yemek zorunda kaldigim bir aksam oldu, ondan sonra da olan oldu, kilom durdu, düzenim bozuldu. Yaklasik 3 haftadir ayni kilodaydim simdi sanirim toparladim yeniden düsüse basladim. Kabus gibiydi 3 hafta kaybettim simdi 74 icin geri sayim yapiyor olacaktim Neyse zararin neresinden dönersek kardir.
Kesinlikle zararın neresinden dönersek kardır canım.
Bende seninle aynıyım.
Bugünü es geçtim. Yarın sp olarak devam.
Sabaha süt, krep ve haş. yumurta
Öğlene tavuk haşlama ve ayran
Akşama da yine tavuk haşlama ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Tam bir beyaz günü yapıcam kendime.
mrb arkadaşlar bugun benim icin ilkler oluyor hem ilk yazım siteye hemde dukan amcanın diyetini yapmak icin umarım her ikisindede başarılı olurum
Hoşgeldin.
fazla çay ve su midemi allak bullak etti.
tatlandırıcı arıyorum.gerçi bloglarda splenda deniyor.ankamalldaki migrosta var denmişti ama bulamadım. onun yerine herhangi bir tatlandırıcı kullansam problem olur mu? ısrarla splenda diyorlar.
Ben içecekler için takita kullanıyorum. Tatlılar için takita form tat öneriliyor.
selam dukanın fıstıkları 2 gündür int te sorun vardı giremedim.kilom yavaşta olsa eksilere doğru ilerliyo bakalım.umarım herkesin diyeti süper gidiyodur.kilo bildirimi yarın yapıyoruz demi var mı bi değişiklik ? ben bi geçmişe göz atıyım baya birikmiş :)
Hoşgeldin tekrar.
çok seviyorum... hatta bugun öğle ymeğimde bitirdim yoğurdumu şimdi canım istiyo saat 4 oldu ya normaldir
orurrrrrrrrrrrrrben gönderiyim sana yogurt
canım senin anlattığın gibi yapmıştım, hoşuma gitmedi, bide tam tersi yapayım dedim ama yine olmadı..offf.very very muffin gojiberry ile yapılıyo, gojibery hergün serbest değilmi? yoksa yanlışmı yapıyorum beennn
bu arada nerde oturuyosunorurrrrrrrrrrrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html sanırım bahsettiğin link bu :)
bursa sen??? ...bu arada nerde oturuyosun
çok sağol ama
kontrol panelinde imza ayarları nerdeeee
ben hiç krep yapmadım o yüzden bilmiyorum ama senin için araştırdım...kizlar krep tarifiniz var mi alabilir miyim ?
birde menemen yapmayi düsünüyorum haftasonuna, biber ve domates , sogan ve yumurta
Güçlendirme yapan aranıyor
ben hiç krep yapmadım o yüzden bilmiyorum ama senin için araştırdım...
DÜRÜM LAVAŞI(HER EVRE)
Detaylı Tarifi:
İlkönce yumurtayı bir tabağa kırıyorsun ve kabuklarını hemen çöpe atıyorsun. yarım çay kaşığı kabartma tozunu bir çatalla iyice yedirerek çırpıyorsun taa ki homojenize olana kadar. ardından bir kaşık süttozu (abartmadan) tabağa serpip iyice çırpıyorsun. başka bir yemek kaşığını eline alıp tekrar abartmadan 1 kaşık yulaf kepeği ekliyor ve çırpmaya devam ediyorsun. çay bardağından çok az sütü ekleyip (yağsız ve ılık olacak tabii ki) elindeki malzeme tamamen homojen hale gelene kadar çırpıpı kaşıkla da karıştırıyorsun.
bu işlemlerin yarısında tevlon tavayı ateşe alıyorsun ilk önce 40 saniye yüksek ateşle sonra kısık(en küçük gözde) ateşte tavayı kızdırıyorsun. Tavan benimkii gibi dandik ve çizikse ilkk önce bir çay kaşığı sıvı yağ damlatıp peçeteyle sil, kaliteliyse gerek yok.
elindeki sıvı iyice homojen hale gelmişse bunu ortaboy bir cezveye dök. Tavayı ortalayarak bir çay kaşığıyla karıştıraraktan yavşça dök ve karışımın tavanın her bir köşesine dağılmasını zevkle seyret.
yaklaşık 2 dakka sonra tahta ya da plastik bir şeyle(spatula ya da kaşık olabilir, bende kırık bir plastik vardı) azcık ucundan kaldırıp bak (aynen çekyatın altına bir şey kaçar da ucundan kaldırıp bakarsın ya , öyle bak) eğer azcık kahverengileşmişse yavaşça ucunundan kaldırmayı dene kendini bırakıyorsa korkmadan elinle tutarak yavaşça çek , merak etme elin yanmaz. kaldırıp öteki yüzünü kızart. bu arada sana bakan yüzü açık kahve ise az daha koyu kahve olması için tekrar çevireceksin unutma. diğer yüz bunun gibi kahve olmuyor ekmek kızarır gibi kızarıyor. bunu 2 sefer daha çevir çok bekletmeden 15 sn falan, eğer yeteneğin varsa tavayı sikeleyip havada da çevirebilirsin ama şansını zorlama bence.
sonra bunu geniş bir pasta tabağına alarak dürüm malzemesinii içine koyabilirsin. ben 4-5 dilim çemensiz pastırma ve 4-3 dilim füme eti az ısıtıp içine koydum ve 3 dilim de ince light kaşar ekledim, sonra fiyonk şeklinde sararak tekrar tavaya koyup elimle bir müddet çok ezmeden bastırdım, çevirip diğer yanını da bastırdım, bu arada kaşar da yumuşar ve dürümün de çakı gibii olur dağılmaz.
afiyet olsun...
Not1: yumurta konusunda eğer kolestrol sorununuz olabileceğini düşünüyorsanız sadece beyazını kullanmkta hiç bir sakınca yok.
Not2: eğer yulaf limitiniz dolduysa, yulaf yerine 1 kaşık süttozu daha koyabilirsiniz.Ama süttozu limitinize de dikkat edin tatlı krizlerinizde dukanella için çok gerekli olabiliyor.
Not3:eğer mide bulantınız varsa ve tuzlu seviyorsanız, ilk karışıma biraz tuz ekleyebilirsiniz.[FONT='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]ALINTIDIR : [/FONT]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=326633894029208&set=a.326026324089965.97096.289208191105112&type=3&theater
ahh kuzum nasıl korkuttun beni, akşam 1 tane yemek istiyorum, dukan ekmeğimi az yedim sırf onu yiyebileyim diye, bugünde protein günüm, eywahh dedim..off ucuz atlattım yanibenim gördüğüm very berry muffinde şu dondurulmuş karışık kırmızı meyveler de vardı, o yüzden öyle zannettim.
goji serbest
kizlar krep tarifiniz var mi alabilir miyim ?
birde menemen yapmayi düsünüyorum haftasonuna, biber ve domates , sogan ve yumurta