abbooowww Allah kolaylık versin... bende 8 de eve gidiyorum... o zaman eşinle işbölümü yapmak şart olmuş... o çocugun dersleriyle ilgilenirken sende sizler için güzel mamalar hazırlayabilirsin... herşey dilediğin güzellikte olsun inşallah...
eh be kardeşim ne kadar meraklıymışız 2+1 yapmaya... tamam kendimi feda ediyorum (çok meraklıyım zaten) bugun sp yapmıştım... yarında sp yapıcam bu hafta 2+1 yapıyım bakıyım nolucak... ama zaten regl yeni bitti eksi görürsem onunda etkisi olabilir...
Bende deneyeceğim ya. Bakalım birlikte görelim sonucu canım.
Nugget ve cordon blue üzerinde mevcut olan o kıtırımsı şeylerden dolayı ben tercih etmiyorum. Ama hazır dönerler kurtarıcım.
Ay Allah kolaylık versin valla canım. Eşinden destek iste bence tek başına yapma bunca şeyi.
QUOTE]
ben döner pek sevmem ama haftasonu aldım onuda..ben dukan yemek çeşiti pek yapamıyorum zannımca..verdiğim kilo çok tatminde etmedi henüz..kaçamakları keseceğim, hazır gıdalarda da seçici olacağım bakalım farkedecekmi..offf offf hayatmı bu yawwww
ya bananeeee.... sevmiyorum sebzee napimmm.... mutluyum ben böylee... sebze girince işin içine karıştırıyorum... hesap düzen gidiyo... ayy az mı yedim... aman doydum ama acaba sebze proteinden fazlamı oldu... bunlarla uğraşmak zor...ben 2 gün sp yaptım zaten bugün ps yapıyorum, haber veririm ben, feda etme kendini :))
ya bananeeee.... sevmiyorum sebzee napimmm.... mutluyum ben böylee... sebze girince işin içine karıştırıyorum... hesap düzen gidiyo... ayy az mı yedim... aman doydum ama acaba sebze proteinden fazlamı oldu... bunlarla uğraşmak zor...
heh işte bak bende öyleyim... sonra basıyorum yoğurdu basıyorum yoğurdu... insan günde 1-1 buçuk kg yoğurtmu yer ya... hayır bişey değil ondan da bıkıcam... yada yoğurdu da fazla kaçırmış olucam... aklımı yitiricemm hee...hayıırrrr sen sebzeni yeee :)))
valla aynı durumdayız.. acaba fazla mı oldu diye düşüne düşüne kafayı yiyorum, sonra heralde beynim su topluyor ve kilo veremiyorum :))))
aynennnn yaa =) bazen çok umutsuz oluo insan,mutlaka en az 3-5 arkadas kendimize gelmemizi sağlıo,üzgün olunca destek oluo..bulunmaz bi nimet burdaki arkadaslıklar bence =)
heh işte bak bende öyleyim... sonra basıyorum yoğurdu basıyorum yoğurdu... insan günde 1-1 buçuk kg yoğurtmu yer ya... hayır bişey değil ondan da bıkıcam... yada yoğurdu da fazla kaçırmış olucam... aklımı yitiricemm hee...
yok ben allahtan onu seviyorumhahaha valla ben de yoğurdu gramla yiyorum resmen 500 gram olsun diye :)))))
teşekkür ederim canım ama
şu aşağıdaki cetvelin yapılışı
bu konunun en başında kalem kkalem açıklaması vardı ama şimdi bulamıyorum
yok ben allahtan onu seviyorumşimdilk tabi
e afiyet olsun o zaman ne diiimmmben de seviyorum da abartmamak için yiyemiyorum :)))
bi de benim içim ciğer dışım ciğer :)))
hoşgeldin aramıza... harika günler ve mükemmel aynalar bizi bekliyo...mrb arkadaşlar bugun benim icin ilkler oluyor hem ilk yazım siteye hemde dukan amcanın diyetini yapmak icin umarım her ikisindede başarılı olurum
merhaba,olsun arkadaşım zararın neresinden dönersen kardır, tekrar hoşgeldin diyelim :)Herkese yeniden merhaba, yeni baslayanlara bol bol eksiler, hic kacamaklar dilerim.
Elimde olan ve olmayan sebeplerle diyeti bozar gibi bir sey oldum, aslinda bozmadim ayni sekilde devam ettim ama ps sp günleri birbirine girdi, proteinde olsa yagli yemek zorunda kaldigim bir aksam oldu, ondan sonra da olan oldu, kilom durdu, düzenim bozuldu. Yaklasik 3 haftadir ayni kilodaydim simdi sanirim toparladim yeniden düsüse basladim. Kabus gibiydi 3 hafta kaybettim simdi 74 icin geri sayim yapiyor olacaktimNeyse zararin neresinden dönersek kardir.
e afiyet olsun o zaman ne diiimmm