Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah canım yaa, bide bu araya yürüyüş sıkıştırıyorum..evli,çocuklu bide dukanlıyım yanii

ben 2 gün sp yaptım zaten bugün ps yapıyorum, haber veririm ben, feda etme kendini :))

öglen yemeginde sadece bol naneli - light peynirli domates corbasi ictim, doydum. canim baska birsey yemek istemiyor.

sizce az mi ? yoksa mutlaka et vs... yemeli miyim ?

ben 2 gün sp yaptım zaten bugün ps yapıyorum, haber veririm ben, feda etme kendini :))
ya bananeeee.... sevmiyorum sebzee napimmm.... mutluyum ben böylee... sebze girince işin içine karıştırıyorum... hesap düzen gidiyo... ayy az mı yedim... aman doydum ama acaba sebze proteinden fazlamı oldu... bunlarla uğraşmak zor...

Herkese yeniden merhaba, yeni baslayanlara bol bol eksiler, hic kacamaklar dilerim.

Elimde olan ve olmayan sebeplerle diyeti bozar gibi bir sey oldum, aslinda bozmadim ayni sekilde devam ettim ama ps sp günleri birbirine girdi, proteinde olsa yagli yemek zorunda kaldigim bir aksam oldu, ondan sonra da olan oldu, kilom durdu, düzenim bozuldu. Yaklasik 3 haftadir ayni kilodaydim simdi sanirim toparladim yeniden düsüse basladim. Kabus gibiydi 3 hafta kaybettim simdi 74 icin geri sayim yapiyor olacaktim Neyse zararin neresinden dönersek kardir.

hayıırrrr sen sebzeni yeee :)))

valla aynı durumdayız.. acaba fazla mı oldu diye düşüne düşüne kafayı yiyorum, sonra heralde beynim su topluyor ve kilo veremiyorum :))))

hayıırrrr sen sebzeni yeee :)))

valla aynı durumdayız.. acaba fazla mı oldu diye düşüne düşüne kafayı yiyorum, sonra heralde beynim su topluyor ve kilo veremiyorum :))))
heh işte bak bende öyleyim... sonra basıyorum yoğurdu basıyorum yoğurdu... insan günde 1-1 buçuk kg yoğurtmu yer ya... hayır bişey değil ondan da bıkıcam... yada yoğurdu da fazla kaçırmış olucam... aklımı yitiricemm hee...

aynennnn yaa =) bazen çok umutsuz oluo insan,mutlaka en az 3-5 arkadas kendimize gelmemizi sağlıo,üzgün olunca destek oluo..bulunmaz bi nimet burdaki arkadaslıklar bence =)

en azından senin gibi başkalarınında kaçamak yaptığını biliyorsun. kaçamak yapsan bile ara ara motivasyonun kırılmıyor.bugünbir arkadaşın sana yardım ederken başka bir gün sen ona yardım ediyorsun.

bugün tüm öğlen arkadaşlarıma nasıl yaptığımı anlattım. onlarada dukanını sayfasından ne yapmaları gerektiğini gösterdim. herbişiciği anlatmaya çalıştım.

kilo çizelgesi hazırlayamayna varsa bana sorsun. nihayet bugün yapabildim

hahaha valla ben de yoğurdu gramla yiyorum resmen 500 gram olsun diye :)))))

teşekkür ederim canım ama
şu aşağıdaki cetvelin yapılışı
bu konunun en başında kalem kkalem açıklaması vardı ama şimdi bulamıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burdan çizelgenin olduğu sayfaya ulaşıyorsun. hepiciiiği burda var.altı kırmızı ile çizili olna kısmı kopyalayıp profilindeki çizelgeye yapıştırıyorsun.

Allahım tarif edeceğim günlerde mi gelecekti yarabbiiiii

mrb arkadaşlar bugun benim icin ilkler oluyor hem ilk yazım siteye hemde dukan amcanın diyetini yapmak icin umarım her ikisindede başarılı olurum

mrb arkadaşlar bugun benim icin ilkler oluyor hem ilk yazım siteye hemde dukan amcanın diyetini yapmak icin umarım her ikisindede başarılı olurum
hoşgeldin aramıza... harika günler ve mükemmel aynalar bizi bekliyo...

merhaba,olsun arkadaşım zararın neresinden dönersen kardır, tekrar hoşgeldin diyelim :)
bi daha bukadar ara verme..tecrübelilere ihtiyacımız var

arkadaslar cok sükür 5. günümde tuvalete gidebildim.

inanilmaz rahatladim, karnimda korkunc bir baski vardi.

dukan amca beni dietten afaroz etmesin ama, bu sabah kahvaltida domatesimin üstüne 1 kücük cay kasigi saf zeytinyagi ve sumak döktüm.

üstüne de rezene cayi ictim. ve sonuc

kabizlik sorunu olanlar denesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…