Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aramıza hoş geldin emin ol dikkat edersen kilolarından hemen kurtulursun bol şanslarrrr

canım ben 1+1 yapıyorum sp gününde sebzeyi her öğün tüketebiliyormuyuz tabiki proteinle beraber her öğünde

Son düzenleme:

tebrik ederim seni menün çok güzelmiş bende bu hafta sonu lıght puding aldım baya da zorlandım bulmak için carrefourda da yoksa daha bulamam dedim ve bütün reyonları inceledim ve en sonunda en üst rafta buldum saklıyorlarmı napıyorlar ama henüz hazırlamadım krizlerde yapmayı düşünüyorum

peki kızlar seyirde 1+1 değil de 2+1 yapsak sorun olurmuki.. 2 gün protein+1gün sebze+protein?... nasıl olur?...

bende geçen gün carrefourda bulmuştum ama sadece bi paket vardı... hemen aldım... dünde başka bi markette buldum şimdiki hedefim... light meyveli yoğurt ve vanilya aroması bulmak... azimle ilerliyorum bullucam inşallahh carrefourda yok malesef...

lıght ürünler o kadar zor bulunuyor ki çok kızıyorum market sektörüne....ve bulunca da hemen depo yapılıyor ev diyet ürünlerle doldu

lıght ürünler o kadar zor bulunuyor ki çok kızıyorum market sektörüne....ve bulunca da hemen depo yapılıyor ev diyet ürünlerle doldu
aynen valla bizdede durum çok farklı değil... devamlı alışveriş yaptığım bi market var... hafta sonu patladım en sonunda... kasiyere not aldırdım bu ürünler mutlaka gelsin rica ediyorum dedim... umarım temin edebilirler...

ne güzel light ürünler bulabiliyorsunuz benim öyle bir şansımda olmuyor başka bir ilçeye gidip almam gerekiyor çünkü bulunduğum ilçe küçük bir yer ve light ürünler neredeyse hiç yok .onun için sadece light ürün almaya gidicem bi liste yapmam lazım:))

1+1 yapıyorum ben, sebze gününde sebzeyi her öğün tüketiyor musunuz ?

evet s+p günlerinde her öğünde sebze tüketiyorum ama proteinden az olmak şartıyla... bana kalsa sebze krizi gelmeden yemesem de olur... çok da bayılmıyorum sebzeye... sadece değişiklik oluyo işte... sadece proteinle devam edilse canım istediğinde küçücük sebze yesem daha bi iyi olur benim için ama... oyunu kuralına göre oynamak lazım...

öğlen yemeğimde kavrulmuş kıyma dukan ekmeği var çayla beraber.

mmmmmmm dün ki faciadan sonra mis benim için

cezalıyım ben cezalı. 3 gün zepze mepze yok bana.

umarım getirirler istediklerini insanın elinin atında yiyebilceği bişeyler olması çok güzel yoksa diyet kısa zamanda bozulmaya başlıyor ve sonuç alınamıyor...

bende sebze yemesem de olur ama eşim artık etten bılıcak diye korkuyorum çeşit olsun diye sebzenin her türlüsünü deniyorum

öğlen yemeğimde kavrulmuş kıyma dukan ekmeği var çayla beraber.

mmmmmmm dün ki faciadan sonra mis benim için

cezalıyım ben cezalı. 3 gün zepze mepze yok bana.

BUsite bir harika degil mi ? bizi nasil motive ediyor, yalniz olmadigini hissettiriyor, normalde olsa, hic kimseyle paylasmaz oturur sebzeni yerdin, ama sanki bu site de kendini bagimli ve zorunlu hissediyorsun, sucluluk duyuyorsun....

insallah hepimiz istedigimiz kilolara kavusucaz, devam

aynennnn yaa =) bazen çok umutsuz oluo insan,mutlaka en az 3-5 arkadas kendimize gelmemizi sağlıo,üzgün olunca destek oluo..bulunmaz bi nimet burdaki arkadaslıklar bence =)

aynennnn yaa =) bazen çok umutsuz oluo insan,mutlaka en az 3-5 arkadas kendimize gelmemizi sağlıo,üzgün olunca destek oluo..bulunmaz bi nimet burdaki arkadaslıklar bence =)

Kesinlikle katiliyorum, bende 4 günlük atak ta 700 gr kaybedince cok mutsuz olmustum, ama cok güzel destek yazilari yazdilar... diger umutsuz arkadaslara yazilan mesajlari da okuyunca, dedim devaaaaaaaaaaaammm, kabizlik sorunu bir sende yok, NUTELLA aski senin gibi baskalarini da cildirtiyor

bakalim devam edicem, insallah hepimiz icin iyi olur...

aminnn..inan ben hsonu normalde güçlendirmeye gaçiim diodum,istediğim kiloya 4 kilo falan vardı ama bıkmış gibi oldum artık bi çikolata yemem lazımmmm dedim tam da regl öncesi..yemek yemedim ama kuruyemiş çikolata bisküvi cips fln yedim (en sevdiğim seyler) ama inan yemesem de olurmuş..oburluğumdan gözüm doysun die yedim %90 ını.. =) bu kdr emek boşa gitmemeli.. şimdi atak ve istediğim kiloya inene kdr seyir yapıcam..kararlıyım..nutella falan bi hayal olarak daha tatlı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…