Merhaba arkadaşlar ;
Birkaç gündür takipteyim dukan diyetini anlamaya çalışıyorum ki neredeyse tüm sayfaları da okudum hatta dukanın kendi sitesinden plan bile çıkardım (
Kendi başıma yapayım dedim ama bi kaç gün içinde bırakırm korkusuyla aranıza katılmaya karar verdim. Size katılmak hem motivasyon olur hemde kendimi sorumlu hisseder daha çok sarılırm diyete diye düşündüm bilmem iyi yaptım mı ? (
Yarın bende sizin aranıza katılcam ,yulaf kepeğimi aldım hem psikolojimide hazrladım olcak bu sefer inşallah (
Hepimize kolay gelsiinn (
canım ben 1+1 yapıyorum sp gününde sebzeyi her öğün tüketebiliyormuyuz tabiki proteinle beraber her öğündewaaaaaaaoowww tebrik ederim, bende 4 gün atak yaptim 700 gr verdim, 1 kilo bile degil, ama benim asiribir kabizlik sorunum var :2::2::2::2::2::2: insallah o düzelince bende vermeye baslicam,
seyir evresi 5+5 yada 1+1 seklinde yapiliyor, dr dukan 1+1 yöntemini öneriyor. yani bir gün sebze ve protein, 1 gün sadece protein ( atak evresi gibi)
selamlar....
canım ben 1+1 yapıyorum sp gününde sebzeyi her öğün tüketebiliyormuyuz tabiki proteinle beraber her öğünde
ticker factory nin türkçesi varmı sizde açıklamalı
kızlar... pazartesi sabahları en az 2 saatim foruma hafta sonu yazılanları okumakla geçiyor... evde internete girmeye pek vaktim olamıyor... çok şükür regl bitti ve bu sabah regl döneminde gördüğüm + ların gittiğini farkettim... acayip keyifli bişey... seyirin ikinci haftasına başladım dolayısıyla birçok arkadaşta olduğu gibi bende de kilo verme çooooooooook ağırr görünüyor... ama pes etmiyorum (etmiycem)... kaçamak yapmıyorum (yapmıycam)... güzel gelinliğim için ideal kiloma inicem... dukan amcamızın da söylediği gibi hiç kaçarı yok mayıs (66.00 kg diyor) ama ben haziran (60.00 kg) diyorum... diliyorum ki hepimiz keyifle kilolarımızı verebiliriz... hızlı yavaş önemli değil... gidicek olmasını bilmek insanı rahatlatıyor... bu arada dün light puding buldum bi markette ve hemen 4 kutu aldım (2x4=8 paket puding) stok yapıyım dedim... dün akşam da bi paketini hazırladım... aman yarabbii bildiğin puding... çok lezzetli... 1 paketten 3 kase çıktı ve 1 kase yedim... çok lezizdi çoook.... hem sütaşın 0 yağ sütünü buldum onunla yaptım... şimdi de kahvaltımı yaptım misler gibi...
ofise gelir gelmez kocaman 1 bardak sıcak su (ılık da denilebilir)
yarım avuç yağsız kıyma ve 2 yumurtayla yapılmış kıymalı yumurta
bir kibrit kutusu yağsız beyaz peynir (hiç sevmiyorum kireç gibi)
iki dilim dana jambon
üç dilim çemensiz pastırma
bi tane de light üçgen peynir
bir bardak şekersiz çay (aida bardağı) (bu arada şekersiz çay içmeye alıştım)
şimdi de yarım litre suyumu içtim...
bende geçen gün carrefourda bulmuştum ama sadece bi paket vardı... hemen aldım... dünde başka bi markette buldumtebrik ederim seni menün çok güzelmiş bende bu hafta sonu lıght puding aldım baya da zorlandım bulmak için carrefourda da yoksa daha bulamam dedim ve bütün reyonları inceledim ve en sonunda en üst rafta buldum saklıyorlarmı napıyorlar ama henüz hazırlamadım krizlerde yapmayı düşünüyorum
bende geçen gün carrefourda bulmuştum ama sadece bi paket vardı... hemen aldım... dünde başka bi markette buldumşimdiki hedefim... light meyveli yoğurt ve vanilya aroması bulmak... azimle ilerliyorum bullucam inşallahh carrefourda yok malesef...
aynen valla bizdede durum çok farklı değil... devamlı alışveriş yaptığım bi market var... hafta sonu patladım en sonunda... kasiyere not aldırdım bu ürünler mutlaka gelsin rica ediyorum dedim... umarım temin edebilirler...lıght ürünler o kadar zor bulunuyor ki çok kızıyorum market sektörüne....ve bulunca da hemen depo yapılıyor ev diyet ürünlerle doldu
ne güzel light ürünler bulabiliyorsunuz benim öyle bir şansımda olmuyor başka bir ilçeye gidip almam gerekiyorbende geçen gün carrefourda bulmuştum ama sadece bi paket vardı... hemen aldım... dünde başka bi markette buldumşimdiki hedefim... light meyveli yoğurt ve vanilya aroması bulmak... azimle ilerliyorum bullucam inşallahh carrefourda yok malesef...
evet s+p günlerinde her öğünde sebze tüketiyorum ama proteinden az olmak şartıyla... bana kalsa sebze krizi gelmeden yemesem de olur... çok da bayılmıyorum sebzeye... sadece değişiklik oluyo işte... sadece proteinle devam edilse canım istediğinde küçücük sebze yesem daha bi iyi olur benim için ama... oyunu kuralına göre oynamak lazım...ne güzel light ürünler bulabiliyorsunuz benim öyle bir şansımda olmuyor başka bir ilçeye gidip almam gerekiyorçünkü bulunduğum ilçe küçük bir yer ve light ürünler neredeyse hiç yok .onun için sadece light ürün almaya gidicem bi liste yapmam lazım:))
1+1 yapıyorum ben, sebze gününde sebzeyi her öğün tüketiyor musunuz ?
aynen valla bizdede durum çok farklı değil... devamlı alışveriş yaptığım bi market var... hafta sonu patladım en sonunda... kasiyere not aldırdım bu ürünler mutlaka gelsin rica ediyorum dedim... umarım temin edebilirler...
evet s+p günlerinde her öğünde sebze tüketiyorum ama proteinden az olmak şartıyla... bana kalsa sebze krizi gelmeden yemesem de olur... çok da bayılmıyorum sebzeye... sadece değişiklik oluyo işte... sadece proteinle devam edilse canım istediğinde küçücük sebze yesem daha bi iyi olur benim için ama... oyunu kuralına göre oynamak lazım...
öğlen yemeğimde kavrulmuş kıyma dukan ekmeği var çayla beraber.
mmmmmmm dün ki faciadan sonra mis benim için
cezalıyım ben cezalı. 3 gün zepze mepze yok bana.
BUsite bir harika degil mi ? bizi nasil motive ediyor, yalniz olmadigini hissettiriyor, normalde olsa, hic kimseyle paylasmaz oturur sebzeni yerdin, ama sanki bu site de kendini bagimli ve zorunlu hissediyorsun, sucluluk duyuyorsun....
insallah hepimiz istedigimiz kilolara kavusucaz, devam
aynennnn yaa =) bazen çok umutsuz oluo insan,mutlaka en az 3-5 arkadas kendimize gelmemizi sağlıo,üzgün olunca destek oluo..bulunmaz bi nimet burdaki arkadaslıklar bence =)
inşallah.............umarım getirirler istediklerini insanın elinin atında yiyebilceği bişeyler olması çok güzel yoksa diyet kısa zamanda bozulmaya başlıyor ve sonuç alınamıyor...
Kesinlikle katiliyorum, bende 4 günlük atak ta 700 gr kaybedince cok mutsuz olmustum, ama cok güzel destek yazilari yazdilar... diger umutsuz arkadaslara yazilan mesajlari da okuyunca, dedim devaaaaaaaaaaaammm, kabizlik sorunu bir sende yok, NUTELLA aski senin gibi baskalarini da cildirtiyor
bakalim devam edicem, insallah hepimiz icin iyi olur...