Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar dukan amca kilo vermeniz 15 gün durduysa yumruk yapın diyor. bugün itibariyle 4 gün saf protein yapıcam inşallah işe yarar.

ps günlerinde sebzeyi her öğün tüketebilirsiniz ancak proteinden az olmak koşuluyla.

bişey sorucam tavuk ciğeri serbest mi? değişik bişiler denemek istiyorum artık... :)

fiyatı uygunmuş, bende ru-sehm marka 500 gr 8 tl ye aldım..ama rossmandan aldığımdan farklıydı..hangisi daha iyi bilemedim..

benim seyirde 8 .günüm ancak 200 300 gr verebildim.aynı yerde sayıyorum.ne zaman gitmeye başlayacak.seyirde olan arkadaşlar benim gibi olan var mı?
seyirde ilk haftalar çok durağan geçiyor..bende ah vah lamıştım..

ewet ya , bende yürüyüş yapamadığımda ibre oynamıyo..

teşekkürler, denemek lazım..
hoşgeldinnn

canım tarhanayı un ile domates karışımı olarak biliyorum ben..karbonhidrat yani ama emin değilim.ben dün domates çorbası yaptım pek bir güzel oldu...
ommur , tarif verebilirmisin canım..

Canım dukan 15 gün duraklama yaşarsanız yumruk yapın diyor.
Kaçamaktan sonra yumruk hakkını kullanma derim.
Saf proteinden devam et aynen.

Tebrikler.

kizlar kiymali, yagsiz TARHANA corbasi serbest mi ?

bu soguk kis günlerinde,iyi olur da

Maalesef

Evet her öğün ama protein mutlaka olacak.
Tebrikler bu arada.

merhaba arkadaşlar.ben de katıldım aranıza...beni çok zorlu günler beklemiyordur umarım.destekleriniz için şimdiden teşekkürler çünkü ihtiyacım olacak

Hiç zorlu değil ilk günler dışında. Sonrasında yesende rahatsız olacaksın zaten.

Hoşgeldin Dukan ailesine

Canım çok üzüldüm. Umarım sorun çözüme kavuşur.

peki kızlar seyirde 1+1 değil de 2+1 yapsak sorun olurmuki.. 2 gün protein+1gün sebze+protein?... nasıl olur?...

Bende hep bunu merak etmişimdir.
Bende 2+1 yapmak istiyorum ama nasıl etkiler bilemiyorum. Çünkü sebze yemesemde olur.

Real de tüm ürünler var canım.

Evet cnm ciğer serbest.

kızlar, ben çalıştığım için hafta içi pratik yemekler hazırlıyorum..hazır nugget, cordon blue filan..yağ oranları %10'un altında olanları alıyorum..sizce hata mı yapıyorum?

zaten kilo vermemde durdu..3-4 gündür gram oynamıyo yine..kaçamak yapıyorum ama nadiren ve 1 lokma kadar..

Bende hep bunu merak etmişimdir.
Bende 2+1 yapmak istiyorum ama nasıl etkiler bilemiyorum. Çünkü sebze yemesemde olur.

Real de tüm ürünler var canım.
burda real yokki... ben deniycem 2+1 i bakalım neler olucak... koala sen tecrübelisin mantıklımı sence?
bi yaklaşık 7-8 sayfa önce sorularım vardı da :26:
ben almıyımm şekerim yolun açık olsun bi bilebilseydim o soruların cevaplarını ahh ahh

dün kendime yoğurt çorbası yaptım, şöyle ;

1 kase dolusu yoğurda , 1 yumurta kırdım..karıştırdım kaynattım..
kaynayınca misket misket yaptığım köfteleri attım, üzerinede nane..ama çok kötü oldu..kızlar doğru düzgün bi çorba tarifi verin bana nolur yaaa...

bide very very muffin yaptım, süper oldu kızlar, deneyin derim..

bende çalışıyorum... akşamları en az 1-1 buçuk saatim ertesi günün yemeğini hazırlamakla geçiyor ama ben çok keyif alıyorum... oldum olası mutfağı çok severim zaten hem yemek yapmak için hemde yemeyi seven biri olduğumdan en mutlu oldugum yerdi hep mutfak... benim nacizane fikrim hazır ürünleri tercih etmemenden yana... ben kasaba gidiyorum... yağsız kırmızı etten biftek kestirip hazırlatıyorum... yine yağsız kırmızı etten kıyma çektiriyorum... gözümün önünde hepsi... eve gelince de onları küüçük parçalara ayırıp atıyorum buzluğa... kıymalı yumurta için, köfte için, kavurma için vs. aklına ne geliyosa... sonra işe gelirken alıyorum bi paketi öğle yemeğine kadar eriyo zaten... pişiriliyo olddu bitti... onun dışındakileri de hazırlayıp erzak çantam var bi tane dolduruyorum içine bence sende dene hem diyetin daha keyifli hale gelir emin ol... daha da içinde oluyosun çünkü... hele benim gibi mutfaga kendin girip dukan tariflerini de denersen... amann değmeyelim keyfine...

tatlım benim ilkokul 1'e giden bir kızım var, akşam sekize doğru zaten eve gidiyorum..yemek yer yemez derse otuyoruz..yemekde hazırlıyorum ama herzaman olmuyo..işyerinde yemek pişirme şansım yok, mutfak yok..evden koymak zorundayım, bazen kıymalı yumurta, bazen köfte bazende hazır yiyorum..boş vakit bulunca zaten yemek hazırlıyorum..eşimede ayrı yapıyorum..dün tam 4 saat yemekle uğraştım..ekmek, muffin, eşime yemek(bugüne) ,dün akşama yemek,bana yemek offff dedim walla :26:

abbooowww Allah kolaylık versin... bende 8 de eve gidiyorum... o zaman eşinle işbölümü yapmak şart olmuş... o çocugun dersleriyle ilgilenirken sende sizler için güzel mamalar hazırlayabilirsin... herşey dilediğin güzellikte olsun inşallah...

merhaba ben de dukan diyetinde 8.günüm.3 gün atak yaptım şimdi seyirdeyim.64 kilo ile başladım ve şimdi 61 kiloyum.ancak ben tam bir çikulata düşkünüyüm ve canım 2-3 gündür aşırı şekilde çikulata istiyor,ufak kaçamaklar yaptım ne olur bana yardımcı olun.

Son düzenleme:
moralinin düzelmesine sevindim. artık perşembe kaçıp gitmek yok dimi?biz kalacağız kilolar gidecek

valla perşembe vermiş olacağım kiloya bağlı bu biraz da :)))

sanırım bunu yazan arkadaşın elinde linki yok.çünkü torrentten falan indirebilirsiniz demiş.bu torrent bilgisayarını herkese açtığın bir programmış.benim eşim izin vermedi.bilgin olsun.

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

peki kızlar seyirde 1+1 değil de 2+1 yapsak sorun olurmuki.. 2 gün protein+1gün sebze+protein?... nasıl olur?...

bunu ben de çok merak ediyorum.. zate sebze sevmem.. bitek bikaç günde bi kabak tatlısına hayır demem :)

dukanella yap :) bak arıcan mı çikolatayı hiç :)

bunu ben de çok merak ediyorum.. zate sebze sevmem.. bitek bikaç günde bi kabak tatlısına hayır demem :)
eh be kardeşim ne kadar meraklıymışız 2+1 yapmaya... tamam kendimi feda ediyorum (çok meraklıyım zaten) bugun sp yapmıştım... yarında sp yapıcam bu hafta 2+1 yapıyım bakıyım nolucak... ama zaten regl yeni bitti eksi görürsem onunda etkisi olabilir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…