Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar dukan amca kilo vermeniz 15 gün durduysa yumruk yapın diyor. bugün itibariyle 4 gün saf protein yapıcam inşallah işe yarar.

ps günlerinde sebzeyi her öğün tüketebilirsiniz ancak proteinden az olmak koşuluyla.

bişey sorucam tavuk ciğeri serbest mi? değişik bişiler denemek istiyorum artık... :)

bugün realden aldım.ama dün başka bir yerden almıştım sadece onlar vardı diye farketmemişim light değilmiş.ve yine farketmeden bir tanede yedim.gündüz realde fazla miktarda normali az miktarda lightı vardı.hemen kaptım iki paket.lıght pudingide buldum.ondanda 3 paket.ama reyonları çok dikkatli incelemek gerek.pudingi kaç kez bakmama rağmen zor gördüm.normal ürünlerin arasında en üst rafta kutudaydı lıght puding.birer pakette vanilya ve limon aroması aldım.1pakette y.kepeği aldım ru-şeym marka 500gr 4.50TL'ye indirmişler.süttozu daha önce almıştım tek eksiğim toz tatlandırıcı kaldı,hamurişi falan yapmak için.splenda almak gerekiyor değil mi?realin kendi markası tip vardı ama onu almadım.oh herşeye hazırım.ama spor yapamıyorum.bugün leslie imdirebilirsem o sorunuda çözeceğim inşallah.:KK1::KK1:
fiyatı uygunmuş, bende ru-sehm marka 500 gr 8 tl ye aldım..ama rossmandan aldığımdan farklıydı..hangisi daha iyi bilemedim..

benim seyirde 8 .günüm ancak 200 300 gr verebildim.aynı yerde sayıyorum.ne zaman gitmeye başlayacak.seyirde olan arkadaşlar benim gibi olan var mı?
seyirde ilk haftalar çok durağan geçiyor..bende ah vah lamıştım..

Bence bu diyetin olmazsa olmazı yürüyüşler...Ben cuma akşamı çok yorgundum yürüyüş yapmadım cumartesi sabah tartıda eksilme göremedim...Dün akşam yaptım bugün -500 ile uyandım...Eğer evde yapabilirim diyorsanız leslie egzersizleri yapabilirsiniz.
ewet ya , bende yürüyüş yapamadığımda ibre oynamıyo..

ben de leslie yapıyordum 10 güne yakın leslie 5 mil yaptım mutlaka etkisi olmuşltur ama bunun sonuçlarını çok çabuk gördüm..mesela leslie de evet terliyordum ama bunda vıcık vıcık oluyorum suratıma kadar terliyorum düşünün...arama motoruna ministry of sound pump it up-the ultimate dance workout yazın çıkar torrentden falan indirebilirsiniz.salsa çaçaça falan da var aralarda ,çççççççççççççççççççççççççççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zevkli=)))bu video ile kk sayesinde tanıştığımı da eklemeden edemeyeceğim=)))te şek kür ler=)
teşekkürler, denemek lazım..
Merhaba arkadaşlar ;

Birkaç gündür takipteyim dukan diyetini anlamaya çalışıyorum ki neredeyse tüm sayfaları da okudum hatta dukanın kendi sitesinden plan bile çıkardım (:-)

Kendi başıma yapayım dedim ama bi kaç gün içinde bırakırm korkusuyla aranıza katılmaya karar verdim. Size katılmak hem motivasyon olur hemde kendimi sorumlu hisseder daha çok sarılırm diyete diye düşündüm bilmem iyi yaptım mı ? (:-)

Yarın bende sizin aranıza katılcam ,yulaf kepeğimi aldım hem psikolojimide hazrladım olcak bu sefer inşallah (:-)

Hepimize kolay gelsiinn (:-) :KK64:
hoşgeldinnn

canım tarhanayı un ile domates karışımı olarak biliyorum ben..karbonhidrat yani ama emin değilim.ben dün domates çorbası yaptım pek bir güzel oldu...
ommur , tarif verebilirmisin canım..

aynen :21:

dün anem harika şeyler hazırlamış bizide çağırdı gittim ve yedim ama akşam inanılmaz mide bulantısıı sonunda da pişmanlık.5 kilo vermişken şimdiye kadar nedne böyle yaptım diye kızdım kendime. 3 gün ya da 5 gün duruma göre atak yapacağım. dukanda tavsiye ediyor böyle yapılmasını.

iştahsız ve eksili günler diliyorum sizlere hanımlar

Canım dukan 15 gün duraklama yaşarsanız yumruk yapın diyor.
Kaçamaktan sonra yumruk hakkını kullanma derim.
Saf proteinden devam et aynen.

Kızlar size çok güzel haberlerim var :) Arkadaşım seyir döneminde 15. günü ve tam 7.5 kilo verdi beli ve poposu inceldi yüzü küçüldü çok güzel oldu. Ben de bugün 8. günümdeyim ve 4 kilo kadar verdim. Özellikle ağırlıklı olarak bel ve popo egzersizleri yaptığım için belimin nasıl inceldiğini görmelisiniz hemde 8 günde.. Bugün okul pantolonumu giydim ve ilk dikkatimi çeken yanlardan taşan etlerimin yok olmasıydı. Dümdüz ve hatta 1 parmak bol geliyor pantolon. İçine sığamıyordum. Göbeğim indi ve farkedilir şekilde yüzüm küçüldü. İlerleyen zamanlarda sizlere mesajla fotoğraflarımı paylaşabilirim. Belinizin incelmesini istiyorsanız oklavayla dönme egzersizini şiddetle öneriyorum size.Hepimiz incecik olalım inşallah. Öptüm!

Tebrikler. :nazar:

kizlar kiymali, yagsiz TARHANA corbasi serbest mi ?

bu soguk kis günlerinde,iyi olur da :KK25::KK25::KK25::KK25:

Maalesef :KK50:

arkadaşlar 97 kiloyla başladım 10 gün atak yaptım seyir döneminde de 11. günüm bu sahab tartıldım 91,6 geldim :)) seyir döneminde neredeyse hiç verememiştim bu sabah düşüşe geçti kilom.duraklamanın nedeni de çözdüm galiba yeterince protein almadığımı ve aç kaldığımı farkettim ,duraklayanlar varsa bu ihtimalide değerlendirsin .ne kadar protein alırsak o kadar kilo veriyoruz,çok çok protein yemek lazım.
bu arada bişey kafama takıldı ,sebze gününde sebzeyi her öğün tüketemiyor muyuz?nette bir yerde böyle bir şey okudum ,ben her öğün proteinle beraber sebze tüketiyordum :KK43:

Evet her öğün ama protein mutlaka olacak.
Tebrikler bu arada.

merhaba arkadaşlar.ben de katıldım aranıza...beni çok zorlu günler beklemiyordur umarım.destekleriniz için şimdiden teşekkürler çünkü ihtiyacım olacak

Hiç zorlu değil ilk günler dışında. Sonrasında yesende rahatsız olacaksın zaten.

arkadaşlar merhaba,

uzun zamandır siteye giremiyordum fakat Dukan Diyetine başlamaya karar verince, paylaşımlarla motive olabileceğimi düşndüm.
hayatım boyunca 52 kilonun üstüne çıkmamış olan ben, nutellanın yardımıyla 60ı gördüm. :KK17:
spor yapmaya başadım 1 kilo verebilmişim fakat diyetle de desteklemek istiyorum. Karatay diyetinin kitabını aldım fakat öğün aralarında uzun süre aç kalmak pek bana göre değil.
Bugunden itibarek dukana başlamak istiyorum, şuanda 59 kiloyum ve hedefim 52. testi kendime uyguladım ve 3 gün atak süresi verdi.
Umarım diyeti sonuna kadar götürebilirim, buraya yazdığımda kaçamak sayım azalıyor=)

Hoşgeldin Dukan ailesine :KK9:

canım arkadaşın ve sen başlangıçta kaç kiloydunuz merak ettim ,ben spor yapamıyorum malesef :KK43:( yürüyüş bandım var evde yarım saatle başlayacam inşallah ,çok zor günler geçiriyorum çünkü ,nişanlımla ayrılıyoruz :KK43:( bu durum bile beni yıldıramaz bugün dukanda 21. günüm ve hiç bozmadım.haftaya yürüyüşe başlayacam ,hatta bu akşam mı başlasam :nazar:

Canım çok üzüldüm. Umarım sorun çözüme kavuşur.

peki kızlar seyirde 1+1 değil de 2+1 yapsak sorun olurmuki.. 2 gün protein+1gün sebze+protein?... nasıl olur?...

Bende hep bunu merak etmişimdir.
Bende 2+1 yapmak istiyorum ama nasıl etkiler bilemiyorum. Çünkü sebze yemesemde olur.

bende geçen gün carrefourda bulmuştum ama sadece bi paket vardı... hemen aldım... dünde başka bi markette buldum :KK16: şimdiki hedefim... light meyveli yoğurt ve vanilya aroması bulmak... azimle ilerliyorum bullucam inşallahh :KK9: carrefourda yok malesef...

Real de tüm ürünler var canım.

Arkadaşlar dukan amca kilo vermeniz 15 gün durduysa yumruk yapın diyor. bugün itibariyle 4 gün saf protein yapıcam inşallah işe yarar.

ps günlerinde sebzeyi her öğün tüketebilirsiniz ancak proteinden az olmak koşuluyla.

bişey sorucam tavuk ciğeri serbest mi? değişik bişiler denemek istiyorum artık... :)

Evet cnm ciğer serbest.

kızlar, ben çalıştığım için hafta içi pratik yemekler hazırlıyorum..hazır nugget, cordon blue filan..yağ oranları %10'un altında olanları alıyorum..sizce hata mı yapıyorum?

zaten kilo vermemde durdu..3-4 gündür gram oynamıyo yine..kaçamak yapıyorum ama nadiren ve 1 lokma kadar..

Bende hep bunu merak etmişimdir.
Bende 2+1 yapmak istiyorum ama nasıl etkiler bilemiyorum. Çünkü sebze yemesemde olur.

Real de tüm ürünler var canım.
burda real yokki... ben deniycem 2+1 i bakalım neler olucak... koala sen tecrübelisin mantıklımı sence?
bi yaklaşık 7-8 sayfa önce sorularım vardı da :KK14::26:
ben almıyımm şekerim yolun açık olsun bi bilebilseydim o soruların cevaplarını ahh ahh :KK30:

dün kendime yoğurt çorbası yaptım, şöyle ;

1 kase dolusu yoğurda , 1 yumurta kırdım..karıştırdım kaynattım..
kaynayınca misket misket yaptığım köfteleri attım, üzerinede nane..ama çok kötü oldu..kızlar doğru düzgün bi çorba tarifi verin bana nolur yaaa...

bide very very muffin yaptım, süper oldu kızlar, deneyin derim..:KK9:

kızlar, ben çalıştığım için hafta içi pratik yemekler hazırlıyorum..hazır nugget, cordon blue filan..yağ oranları 'un altında olanları alıyorum..sizce hata mı yapıyorum?

zaten kilo vermemde durdu..3-4 gündür gram oynamıyo yine..kaçamak yapıyorum ama nadiren ve 1 lokma kadar..
bende çalışıyorum... akşamları en az 1-1 buçuk saatim ertesi günün yemeğini hazırlamakla geçiyor ama ben çok keyif alıyorum... oldum olası mutfağı çok severim zaten hem yemek yapmak için hemde yemeyi seven biri olduğumdan en mutlu oldugum yerdi hep mutfak... :KK55: benim nacizane fikrim hazır ürünleri tercih etmemenden yana... ben kasaba gidiyorum... yağsız kırmızı etten biftek kestirip hazırlatıyorum... yine yağsız kırmızı etten kıyma çektiriyorum... gözümün önünde hepsi... eve gelince de onları küüçük parçalara ayırıp atıyorum buzluğa... kıymalı yumurta için, köfte için, kavurma için vs. aklına ne geliyosa... sonra işe gelirken alıyorum bi paketi öğle yemeğine kadar eriyo zaten... pişiriliyo olddu bitti... onun dışındakileri de hazırlayıp erzak çantam var bi tane dolduruyorum içine :KK1: bence sende dene hem diyetin daha keyifli hale gelir emin ol... daha da içinde oluyosun çünkü... hele benim gibi mutfaga kendin girip dukan tariflerini de denersen... amann değmeyelim keyfine...:KK76:

bende çalışıyorum... akşamları en az 1-1 buçuk saatim ertesi günün yemeğini hazırlamakla geçiyor ama ben çok keyif alıyorum... oldum olası mutfağı çok severim zaten hem yemek yapmak için hemde yemeyi seven biri olduğumdan en mutlu oldugum yerdi hep mutfak... :KK55: benim nacizane fikrim hazır ürünleri tercih etmemenden yana... ben kasaba gidiyorum... yağsız kırmızı etten biftek kestirip hazırlatıyorum... yine yağsız kırmızı etten kıyma çektiriyorum... gözümün önünde hepsi... eve gelince de onları küüçük parçalara ayırıp atıyorum buzluğa... kıymalı yumurta için, köfte için, kavurma için vs. aklına ne geliyosa... sonra işe gelirken alıyorum bi paketi öğle yemeğine kadar eriyo zaten... pişiriliyo olddu bitti... onun dışındakileri de hazırlayıp erzak çantam var bi tane dolduruyorum içine :KK1: bence sende dene hem diyetin daha keyifli hale gelir emin ol... daha da içinde oluyosun çünkü... hele benim gibi mutfaga kendin girip dukan tariflerini de denersen... amann değmeyelim keyfine...:KK76:
tatlım benim ilkokul 1'e giden bir kızım var, akşam sekize doğru zaten eve gidiyorum..yemek yer yemez derse otuyoruz..yemekde hazırlıyorum ama herzaman olmuyo..işyerinde yemek pişirme şansım yok, mutfak yok..evden koymak zorundayım, bazen kıymalı yumurta, bazen köfte bazende hazır yiyorum..boş vakit bulunca zaten yemek hazırlıyorum..eşimede ayrı yapıyorum..dün tam 4 saat yemekle uğraştım..ekmek, muffin, eşime yemek(bugüne) ,dün akşama yemek,bana yemek offff dedim walla :26:

tatlım benim ilkokul 1'e giden bir kızım var, akşam sekize doğru zaten eve gidiyorum..yemek yer yemez derse otuyoruz..yemekde hazırlıyorum ama herzaman olmuyo..işyerinde yemek pişirme şansım yok, mutfak yok..evden koymak zorundayım, bazen kıymalı yumurta, bazen köfte bazende hazır yiyorum..boş vakit bulunca zaten yemek hazırlıyorum..eşimede ayrı yapıyorum..dün tam 4 saat yemekle uğraştım..ekmek, muffin, eşime yemek(bugüne) ,dün akşama yemek,bana yemek offff dedim walla :26:
abbooowww Allah kolaylık versin... bende 8 de eve gidiyorum... o zaman eşinle işbölümü yapmak şart olmuş... o çocugun dersleriyle ilgilenirken sende sizler için güzel mamalar hazırlayabilirsin... herşey dilediğin güzellikte olsun inşallah...

merhaba ben de dukan diyetinde 8.günüm.3 gün atak yaptım şimdi seyirdeyim.64 kilo ile başladım ve şimdi 61 kiloyum.ancak ben tam bir çikulata düşkünüyüm ve canım 2-3 gündür aşırı şekilde çikulata istiyor,ufak kaçamaklar yaptım ne olur bana yardımcı olun.

Son düzenleme:
moralinin düzelmesine sevindim. artık perşembe kaçıp gitmek yok dimi?biz kalacağız kilolar gidecek:KK3:

valla perşembe vermiş olacağım kiloya bağlı bu biraz da :)))

sanırım bunu yazan arkadaşın elinde linki yok.çünkü torrentten falan indirebilirsiniz demiş.bu torrent bilgisayarını herkese açtığın bir programmış.benim eşim izin vermedi.bilgin olsun.

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

peki kızlar seyirde 1+1 değil de 2+1 yapsak sorun olurmuki.. 2 gün protein+1gün sebze+protein?... nasıl olur?...

bunu ben de çok merak ediyorum.. zate sebze sevmem.. bitek bikaç günde bi kabak tatlısına hayır demem :)

merhaba ben de dukan diyetinde 8.günüm.3 gün atak yaptım şimdi seyirdeyim.64 kilo ile başladım ve şimdi 61 kiloyum.ancak ben am bir çikulata düşkünüyüm ve canım 2-3 gündür aşırı şekilde çikulata istiyor,ufak kaçamaklar yaptım ne olur bana yardımcı olun.

dukanella yap :) bak arıcan mı çikolatayı hiç :)

kızlar, ben çalıştığım için hafta içi pratik yemekler hazırlıyorum..hazır nugget, cordon blue filan..yağ oranları %10'un altında olanları alıyorum..sizce hata mı yapıyorum?

burda real yokki... ben deniycem 2+1 i bakalım neler olucak... koala sen tecrübelisin mantıklımı sence?

Bende deneyeceğim ya. Bakalım birlikte görelim sonucu canım.
Nugget ve cordon blue üzerinde mevcut olan o kıtırımsı şeylerden dolayı ben tercih etmiyorum. Ama hazır dönerler kurtarıcım.

Ay Allah kolaylık versin valla canım. Eşinden destek iste bence tek başına yapma bunca şeyi.

merhaba ben de dukan diyetinde 8.günüm.3 gün atak yaptım şimdi seyirdeyim.64 kilo ile başladım ve şimdi 61 kiloyum.ancak ben tam bir çikulata düşkünüyüm ve canım 2-3 gündür aşırı şekilde çikulata istiyor,ufak kaçamaklar yaptım ne olur bana yardımcı olun.

Dukanella yapsan belki işe yarar canım.

bunu ben de çok merak ediyorum.. zate sebze sevmem.. bitek bikaç günde bi kabak tatlısına hayır demem :)
eh be kardeşim ne kadar meraklıymışız 2+1 yapmaya... tamam kendimi feda ediyorum (çok meraklıyım zaten) bugun sp yapmıştım... yarında sp yapıcam bu hafta 2+1 yapıyım bakıyım nolucak... ama zaten regl yeni bitti eksi görürsem onunda etkisi olabilir... :KK3:

Son düzenleme:
X