Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kendime bugün light sütten yoğurt mayaladım. Bakalım nasıl olacak

Hadi bakallm bizde sonuca göre tarif isteriz senden...

Yağ konusunda konuşulmuş kıyma yapışıyor diye...eflon kullanın arkadaşlar ksinlikle yapışmıyor kısık ateşte kapağı kapalı olarak arada karıstırarak pişirin...Ben diyetten öncede yağsız kavururdum kıymayı...İşin özü tava bana kalırsa...

sonucu mayalanır mayalanmaz mümkünse görüntülü olarak bizlerle de paylaş

Paylaşırım kesinlikle. Biracık sulu olmuş gibi annemi dinleseydim öyle olmazmış :) sıcak mayalamışım.

kızlar light günlük süt var mı ki?

sanırım yok canım. Ben hiç görmedim.

Haklısın işin özü kesinlikle tavada. Ben krep yaparken bile hiç yağ kullanmıyorum. Tavaya hiç yapışmıyor. Ayrıca kıymayı su ile ezip öyle kavuruyorum.

katılıyorum kesinlikle.önemli olan tava.ama ben teflon kullanmıyorum.seramik tabanlı tava kullanıyorum.hem çok sağlıklı hemde çok kullanışlı.ama maalesef çokta pahalı.hiç yağ kullanmadan herşeyi yapabiliyorsunuz.

kızlaaaaaaaaaaaar nerelerdesiniz?
ben yarın hastaneye gidicem hala iyileşemedim sizden de ses yok yatayım da dinleyeyim en iyisi

merhaba,evet takviye kullanıyorum tabiiki sizede tavsiye ederim. herhangi bir multivitamin tablet iş görür. vitaminler doğrudan iştah açmazlar merak etmeyin.one a day diye geçen vitaminlerden kullanabilirsiniz.ben ek olarak 500 mg C vitaminide kullanıyorum halsizliğede iyi geliyor. sonuçta geçici bir süre idare edecez artık:)

evet su içemiyorum kendımı zorlamam lazım tesekurlerrr canım

motivasyonun neden düştü?sıkıntını anlat bizde sana yardımcı olalım.

çok teşekürler arkadaşım:) ya diyet bogdu beni sanırım kiloda vermemde azaldı kaçamaklar başladı ozman motivasyon düştü ama toparlayıcagım insallah

birkaç damla limonla sıcak su içmeyi deneyebilirsin :)

45 lik yag orani cokmu fazla beyaz peynirde kizlar,cok yemiyorum ama yinede yekeklerin yaninda birazcik yiyorum,burda en düsük bu baska bulamiyorum

kızlar günaydın... dün akşam sevgilim geldi (biz ayrı şehirlerdeyiz de) iki haftadır görmemiştim... ve acayip şaşırdı çoook zayıflamışsın... göbeğin küçücük kalmış dedi... napıyosun sen? diye kızdı (diyet yapmama çok karşı-zayıflamamı pek istemiyor)... ama ikna ettim işte pek bişey yapmıyorum dedim dansa gidiyorum ya ondan olmuştur diye geçiştirdim... diyete ilk başladığım zamanlarda da dişim ağrıyo ondan yiyemiyorum sen ye diye geçiştiriyodum (dişten ameliyat olduğumda)... ama dün akşam ve bugun kandırmak çok zor oldu... dün annem ona da çaktırmamak adına fırında çupra yapmış ve yanında dukan ekmeğim-zero kolamla akşamı vukuatsız kapattım... ama bu sabah tutturdu birlikte kahvaltı yapalım diye... gittik bi pastaneye normal bildiğiniz kahvaltı yaptık (bu kaçamaktan çok pişmanım ve bugun deliler gibi yürüyüp yakıcam yediklerimi) dün zaten doğru düzgün su içememiştim o kadar çok işim vardı ki yemek bile yiyememiştim... bugun yemek için akşam evde hazırlıkda yapamadım (sevgilim her dk yanımdaydı-bu ne bu ne diye sorar çatlar yoksa) bugun bol bol su içicemm öğle yemeğinde de dışardan yağsız tuzsuz bi ızgara zeroyla birlikte... telafi edicem seni kaçamak başka şansın yok...

bigüncük dikkatle o kaçamak kaçar gider merak etme, extra birşey yapmana bile gerek yok, normal dukan düzenine dönmen yeter tecrübeyle sabit:)

45 lik yag orani cokmu fazla beyaz peynirde kizlar,cok yemiyorum ama yinede yekeklerin yaninda birazcik yiyorum,burda en düsük bu baska bulamiyorum

daha öncede bahsedilmişti ama tekrar eedyim,yağsız sütle lor peyniri yapabilirsin,sütü kaynatıp içine birkaç damla imon veya biraz tuz ekleyip birazcık daha kaynatırsan süt kesilir ve lor peyniri olur,daha sonra süzersin peynirin hazır. dolaptada birkaç gün dayanır deneyebilirsin ...

bigüncük dikkatle o kaçamak kaçar gider merak etme, extra birşey yapmana bile gerek yok, normal dukan düzenine dönmen yeter tecrübeyle sabit:)
bende küçük bişey tecrübe edindim onu da paylaşıyım bari... yediğini hemen çıkarmak istediğimde yemek öncesi 1 yada 2 bardak ılık su içiyorum... genelde wc sıkıntısı yaşarım ama bunu çözmeye birebir... ılıksu en kolay en hızlı çözüm ortağım..

kızlar light günlük süt var mı ki?

ben bizzat market görevlisine sormuştum yok dedi. günlük sütler şuan için sadece tam yağlı

Evet canım sorun kesinlikle tavadan zaten. malesef benim tavalarım iyi değil teflon ama iyi teflon değil adı teflon

dukan %40 tan fazla olmasın yazmış.. ama bulamıyorsan mecbur kullanıcaksın hem zaten az yiyorum demişsin..

Gözün aydın :) yinede iyi idare etmişsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…