- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
kendime bugün light sütten yoğurt mayaladım. Bakalım nasıl olacak
kızlar light günlük süt var mı ki?
sonucu mayalanır mayalanmaz mümkünse görüntülü olarak bizlerle de paylaş
Haklısın işin özü kesinlikle tavada. Ben krep yaparken bile hiç yağ kullanmıyorum. Tavaya hiç yapışmıyor. Ayrıca kıymayı su ile ezip öyle kavuruyorum.Hadi bakallm bizde sonuca göre tarif isteriz senden...
Yağ konusunda konuşulmuş kıyma yapışıyor diye...eflon kullanın arkadaşlar ksinlikle yapışmıyor kısık ateşte kapağı kapalı olarak arada karıstırarak pişirin...Ben diyetten öncede yağsız kavururdum kıymayı...İşin özü tava bana kalırsa...
Ben yok diye biliyorum
çocuklarıma sürakli günlük süt alırım.hiç light olanını görmedim.olsa kendimede alırdım hemen.
Hadi bakallm bizde sonuca göre tarif isteriz senden...
Yağ konusunda konuşulmuş kıyma yapışıyor diye...eflon kullanın arkadaşlar ksinlikle yapışmıyor kısık ateşte kapağı kapalı olarak arada karıstırarak pişirin...Ben diyetten öncede yağsız kavururdum kıymayı...İşin özü tava bana kalırsa...
kızlaaaaaaaaaaaar nerelerdesiniz?
ben yarın hastaneye gidicem hala iyileşemedim sizden de ses yok yatayım da dinleyeyim en iyisi
mamostem merhaba.benimde bir sağlıkçıya sormak istediğim bir soru vardı?diyet sırasında meyve yiyemeyeceğiz ya bir vitamin takviyesi alsam diye düşünüyorum.tabi iştah açmayan türden bir vitamin.önerebileceğin birşey var mı acaba?ya da sen bir şey kullanıyor musun?
dur cnm ya neden motivasyonunu kaybediyosun,kilo veremiyomusun? öyleyse bile içtiğin su azsa onu artır spor yada yürüyüşü artır ve aç bırakma kendini,ertesi gün tartıda dire değişimi görüceksin bırakma kendini toparlan hemen
motivasyonun neden düştü?sıkıntını anlat bizde sana yardımcı olalım.
evet su içemiyorum kendımı zorlamam lazım tesekurlerrr canım
çok teşekürler arkadaşım:) ya diyet bogdu beni sanırım kiloda vermemde azaldı kaçamaklar başladı ozman motivasyon düştü ama toparlayıcagım insallah
birkaç damla limonla sıcak su içmeyi deneyebilirsin :)
kızlaaaaaaaaaaaar nerelerdesiniz?
ben yarın hastaneye gidicem hala iyileşemedim sizden de ses yok yatayım da dinleyeyim en iyisi
aaaa ne işe yarıcak peki bu:)
kızlar günaydın... dün akşam sevgilim geldi (biz ayrı şehirlerdeyiz de) iki haftadır görmemiştim... ve acayip şaşırdı çoook zayıflamışsın... göbeğin küçücük kalmış dedi... napıyosun sen? diye kızdı (diyet yapmama çok karşı-zayıflamamı pek istemiyor)... ama ikna ettim işte pek bişey yapmıyorum dedim dansa gidiyorum ya ondan olmuştur diye geçiştirdim... diyete ilk başladığım zamanlarda da dişim ağrıyo ondan yiyemiyorum sen ye diye geçiştiriyodum (dişten ameliyat olduğumda)... ama dün akşam ve bugun kandırmak çok zor oldu... dün annem ona da çaktırmamak adına fırında çupra yapmış ve yanında dukan ekmeğim-zero kolamla akşamı vukuatsız kapattım... ama bu sabah tutturdu birlikte kahvaltı yapalım diye... gittik bi pastaneye normal bildiğiniz kahvaltı yaptık (bu kaçamaktan çok pişmanım ve bugun deliler gibi yürüyüp yakıcam yediklerimi) dün zaten doğru düzgün su içememiştim o kadar çok işim vardı ki yemek bile yiyememiştim... bugun yemek için akşam evde hazırlıkda yapamadım (sevgilim her dk yanımdaydı-bu ne bu ne diye sorar çatlar yoksa) bugun bol bol su içicemm öğle yemeğinde de dışardan yağsız tuzsuz bi ızgara zeroyla birlikte... telafi edicem seni kaçamak başka şansın yok...
45 lik yag orani cokmu fazla beyaz peynirde kizlar,cok yemiyorum ama yinede yekeklerin yaninda birazcik yiyorum,burda en düsük bu baska bulamiyorum
bende küçük bişey tecrübe edindim onu da paylaşıyım bari... yediğini hemen çıkarmak istediğimde yemek öncesi 1 yada 2 bardak ılık su içiyorum... genelde wc sıkıntısı yaşarım ama bunu çözmeye birebir... ılıksu en kolay en hızlı çözüm ortağım..bigüncük dikkatle o kaçamak kaçar gider merak etme, extra birşey yapmana bile gerek yok, normal dukan düzenine dönmen yeter tecrübeyle sabit:)
Hadi bakallm bizde sonuca göre tarif isteriz senden...
45 lik yag orani cokmu fazla beyaz peynirde kizlar,cok yemiyorum ama yinede yekeklerin yaninda birazcik yiyorum,burda en düsük bu baska bulamiyorum
kızlar günaydın... dün akşam sevgilim geldi (biz ayrı şehirlerdeyiz de) iki haftadır görmemiştim... ve acayip şaşırdı çoook zayıflamışsın... göbeğin küçücük kalmış dedi... napıyosun sen? diye kızdı (diyet yapmama çok karşı-zayıflamamı pek istemiyor)... ama ikna ettim işte pek bişey yapmıyorum dedim dansa gidiyorum ya ondan olmuştur diye geçiştirdim... diyete ilk başladığım zamanlarda da dişim ağrıyo ondan yiyemiyorum sen ye diye geçiştiriyodum (dişten ameliyat olduğumda)... ama dün akşam ve bugun kandırmak çok zor oldu... dün annem ona da çaktırmamak adına fırında çupra yapmış ve yanında dukan ekmeğim-zero kolamla akşamı vukuatsız kapattım... ama bu sabah tutturdu birlikte kahvaltı yapalım diye... gittik bi pastaneye normal bildiğiniz kahvaltı yaptık (bu kaçamaktan çok pişmanım ve bugun deliler gibi yürüyüp yakıcam yediklerimi) dün zaten doğru düzgün su içememiştim o kadar çok işim vardı ki yemek bile yiyememiştim... bugun yemek için akşam evde hazırlıkda yapamadım (sevgilim her dk yanımdaydı-bu ne bu ne diye sorar çatlar yoksa) bugun bol bol su içicemm öğle yemeğinde de dışardan yağsız tuzsuz bi ızgara zeroyla birlikte... telafi edicem seni kaçamak başka şansın yok...