Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese selam,
bugün p+s günümdü ve ne zamandır denemek istediğim ama fırsat bulamadığım alternatif yemekleri yaptım:)
eşime köfte patates kızartırken kendime ayırdığım kıymadan mantar dolma yaptım ve önden yulaf kepekli yoğurtlu çorba
iyi ki herkes dukancı ve iyiki bu tarifler var :)

veee bu da benim ticker'ım

afiyet olsun

hoşbuldum teşekkür ederim benim atak evresinde 4.günüm,yarın da yapıp sebze proteine geçcem,sebze yemeyi özledim yaa :) ben 2,5-3 kilo berdim 4 günde,tartı öle dio yani ama fiziksel görünüşümde bi farklılık sezemedim ben hala:26:

tebrik ederim çok güzel vermişsiniz merak etmeyin zaman ilerdikçe baya fark yaratıyo,ölçülerinizi alın 1 ay sonra ki değişimi daha iyi görürsünüz :)

tesekkür ederim,ama ilk tartıldığımda regl günüm de yaklaşıodu,sanırım şişkinlik de vardı,net olarak 2 kg.falan verdim galiba :) dediğinizi yapıcam ölçü almak iyi fikir,teşekkürler

Benim ikinci gunüm hiç kaçamayın olmadı ama midem bulanıyor cok haksızım sizdede oldumu

atak evresi sadece protein aldığın için halsizlik normal istersen vitamin alabilirsin,benim atak sürem 3 gündü ve 4.güne s+p ile başladığım zaman halsizlik durumu geçti.ben 3 günlük atağımı özellikle çarşambadan başlatmıştım ki seyire geçiş günüm ctesi olsun şöyle domatesli salatalıklı biberli güzel bir kahvaltı yapayım :)o an herşeye değiyor gerçekten çünkü yıllardır hep aynı şeyleri yiyomuşsun gibi hissediyorsun.

Ben motivaSYOnumu kaybetmeye başladım 15 günde hadi hayırlısı bakalım ne olcak kızlar

bu günki menüm kızlar

kahvaltı ıkı yumurtayla omlet dukan eknek

öglen bol tavuk yogurt

akşam biftek yogurt cok acayip şişim kızlar karnım iki kat oldu sanki vc cıkmıyorum kac gündür

bu günki menüm kızlar

kahvaltı ıkı yumurtayla omlet dukan eknek

öglen bol tavuk yogurt

akşam biftek yogurt cok acayip şişim kızlar karnım iki kat oldu sanki vc cıkmıyorum kac gündür

bende activia yemediğim zaman bitki çayı içmeme rağmen çıkamıyorum.
bu hafta kefir içmeye başlıcm inşş...

benimde menümü sölim:) bir de ben çoğu kişiden daha az yiyorum nedense:) sınırsız olayına alışamadım:)

sabah: dukan krep jambonlu ve çay
ara: yoğurt
öğlen : dukan krep yine jambon ve yeşillik
ara: yoğurt
akşam: 1 tabak yoğurtlu karnıbahar
az öncede süt içtim:)

hem krep hemde yemeği aynı anda yemeye henüz alışamadım.

yarın şehir dışına çıkıcam öğleden sonra bu yüzden pazar kahvaltısı için anneme dukan kraker yaptırıyorum:)
ve 1 çantada yoğurt götürmeyi planlıyoruum

Ben motivaSYOnumu kaybetmeye başladım 15 günde hadi hayırlısı bakalım ne olcak kızlar

dur cnm ya neden motivasyonunu kaybediyosun,kilo veremiyomusun? öyleyse bile içtiğin su azsa onu artır spor yada yürüyüşü artır ve aç bırakma kendini,ertesi gün tartıda dire değişimi görüceksin bırakma kendini toparlan hemen

maşallah, tebrik ederim :) haftaya cumartesi arkadaşımın doğum günü var, bakalım ben nasıl dayanacağım

Dayanırsın canım, tavsiyem yiyebileceğin şeyleri kendin yap götür. Arkadaşına da sürpriz olur

tebrik ediorum canım ya ben de dün akşam:
yaş pasta,börek,poğaça,değişik bi köfte ismini bilmiorum,sakızlı muhallebi masasından su+çay ile kalktım =)

Harikasın şeker o yiyeceklerin hepsine hayır deyince zafer kazanmış komutan edasıyla ortada dolaşmak yok mu o ayrı bir olay

ne güzel azmine hayran kaldım umarım bende dayanırım ....yarın abimin dogum günü var ve yengem masayı donatıcaktır mutlaka ama ben sadece çay içmekle kalıcam ne yazık ki
Sadece çay içerek kendine eziyet etme bence. Bugün toplantıda yiyecekleri ben aldığım için kendime kefir ve ayran aldım, farklı şeyler alma şansım olsaydı kesinlikle kaçırmazdım. Yarınki doğumgününe kendine uygun yiyecekler yapıp götürebilirsin

Valla helal olsun daha diyecek bişey bulamıyorum

Teşekkür ederimm :) Umarım hepimiz böyle devam ederiz.

Sen bitirdin kafanda bu olayı azmine hayranım...Umarım hiç kırılmaz bu direncin...

Teşekkür ederim. Umarım hiçbirimizin direnci kırılmaz. Sonunda bugün gördüğüm tüm yiyeceklerden yiyebileceğim. Bunu bilmek ayrı bir gaz veriyor :)

selam kızlar
sabahtan çok halsizdim ama şimdi daha iyiyim yarın s+p yapıcam ama kabızlıkla ilgili sorunlar başlıyor galiba yarına en lifli sebze yemeğini yapmalıyım
bir de arkadaşlardan biri buğday+yulaf kepeğiyle ekmek yapmış sonra pişman olmuş kendisinin adını hatırlamıyorum ama bence sorun yok çünkü yulaf bulamayıp ya da tadını beğenmeyip sadece buğday keğeiyle bu rejimi yapıp sonuç alan varan bence sorun olmaz hatta yarın ben de öyle yapayım bağırsaklarıma da iyi gelir belki

hoşgeldin arkadaşım.kilonda çok değil,hedefinde 10 kilodan az.5gün atak çok değil mi?

mamostem merhaba.benimde bir sağlıkçıya sormak istediğim bir soru vardı?diyet sırasında meyve yiyemeyeceğiz ya bir vitamin takviyesi alsam diye düşünüyorum.tabi iştah açmayan türden bir vitamin.önerebileceğin birşey var mı acaba?ya da sen bir şey kullanıyor musun?

hayırlı olsun bakalım.hedef kilolarımız aynı bende 56 olmak istiyorum.ben 65 le başlamıştım 38 gün önce 500 gramım kaldı sadece.umarım sen benden çabuk ulaşırsın 56ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…