herkese selam,
bugün p+s günümdü ve ne zamandır denemek istediğim ama fırsat bulamadığım alternatif yemekleri yaptım:)
eşime köfte patates kızartırken kendime ayırdığım kıymadan mantar dolma yaptım ve önden yulaf kepekli yoğurtlu çorba
iyi ki herkes dukancı ve iyiki bu tarifler var :)
veee bu da benim ticker'ım
hoşbuldum teşekkür ederimbenim atak evresinde 4.günüm,yarın da yapıp sebze proteine geçcem,sebze yemeyi özledim yaa :) ben 2,5-3 kilo berdim 4 günde,tartı öle dio yani ama fiziksel görünüşümde bi farklılık sezemedim ben hala:26:
Benim ikinci gunüm hiç kaçamayın olmadı ama midem bulanıyor cok haksızım sizdede oldumu
bu günki menüm kızlar
kahvaltı ıkı yumurtayla omlet dukan eknek
öglen bol tavuk yogurt
akşam biftek yogurt cok acayip şişim kızlar karnım iki kat oldu sanki vc cıkmıyorum kac gündür
Ben motivaSYOnumu kaybetmeye başladım 15 günde hadi hayırlısı bakalım ne olcak kızlar
maşallah, tebrik ederim :) haftaya cumartesi arkadaşımın doğum günü var, bakalım ben nasıl dayanacağım
tebrik ediorum canım ya ben de dün akşam:
yaş pasta,börek,poğaça,değişik bi köfte ismini bilmiorum,sakızlı muhallebi masasından su+çay ile kalktım =)
Sadece çay içerek kendine eziyet etme bence. Bugün toplantıda yiyecekleri ben aldığım için kendime kefir ve ayran aldım, farklı şeyler alma şansım olsaydı kesinlikle kaçırmazdım. Yarınki doğumgününe kendine uygun yiyecekler yapıp götürebilirsinne güzel azmine hayran kaldım umarım bende dayanırım ....yarın abimin dogum günü var ve yengem masayı donatıcaktır mutlaka ama ben sadece çay içmekle kalıcam ne yazık ki
Valla helal olsun daha diyecek bişey bulamıyorum
Sen bitirdin kafanda bu olayı azmine hayranım...Umarım hiç kırılmaz bu direncin...
merhaba arkadaşlar. bende pazartesi 63.5 ile dukan diyetine başladım. bugun atağın 5. ve sonuncu günü 61.2 idim sabah. ama bugün regl oldum.kaçamağım hiç olmadı yürüyüş yapamadım ama spor yaptım. ve yulaf kepeğini de dün migrostan aldım. yarın seyire geçiyorum.yarın sabahta tartılcam ve 1 hafta tartılmayı düşünmüyorum moralim bozulmasın diye. hedefim 56 herkese başarılar
biraz geç oldu cevap için herhalde ama evet eczacıyım, yıllarca ssk da çalıştım hastalarla iletişimim çok iyiydi takip ettiğim çok hastam vardı direkt gözlemlerime dayanarak ta konuşuyorum ,belki sinir bozuyorumdur ama napayım karışmadan duramıyorum:)
kendime bugün light sütten yoğurt mayaladım. Bakalım nasıl olacak
merhaba arkadaşlar. bende pazartesi 63.5 ile dukan diyetine başladım. bugun atağın 5. ve sonuncu günü 61.2 idim sabah. ama bugün regl oldum.kaçamağım hiç olmadı yürüyüş yapamadım ama spor yaptım. ve yulaf kepeğini de dün migrostan aldım. yarın seyire geçiyorum.yarın sabahta tartılcam ve 1 hafta tartılmayı düşünmüyorum moralim bozulmasın diye. hedefim 56 herkese başarılar
sonucu mayalanır mayalanmaz mümkünse görüntülü olarak bizlerle de paylaş
Ben motivaSYOnumu kaybetmeye başladım 15 günde hadi hayırlısı bakalım ne olcak kızlar