Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet bu hafta sonu yaşadıklarının benzerini bende yaşayacağım:d
bizde ayrı şehirlerdeyiz ve bu hafta sonu görüşücez... ve o da benim zayıflamamı hiç istemiyor. yakışıyormuş... öyle beğenmiişşş vs vs .
ama şart koyduum:d
dedim yanına gelirim ama yiyeceğim yoğurtlara, sütlere ve yağız ürünlere ses çıkarmazsan:d

dün akşam aramış soruyor sen yarın (bugün için) akşam ne yiyebilirsin ona göre bir yere gidelim diye:)

aslında hoşuma da gitti:)) en azından benim kararlarıma saygı duyabiliyormuş görmüş oldum:)
tabikii gidince bir uyuzluk çıkarmaz ise:)

Gözün aydın :) yinede iyi idare etmişsin..
evet sıkıntısız yolcu ettim bitti gitti... zaten bu hafta sen gel diyip duruyodu... bana kalsa uzun bi süre görmiyim... o zaman farkı daha iyi anlar diyeydi ama akşam çıkmış gelmiş... acayip motive oldum yalnız hee ben hissediyorum inceldiğimi ama bunu onun görmesi daha bi iyi geldi... göbeğe bak bişey kalmamış noluyo diyo... bayılıyorum onun kızdıgı şeyleri yapmaya... hele ki biraz daha güzel olucağımı hissettikçe aman yarabbiii uçuyorum uçuyorum seni seviyorum DUKAN ve desendesen ve nes05 sizler olmasaydınız inanmak daha da zor olabilirdi... mayısta (dukanın belirlediği tarih) inşallah istediğim kiloya ulaşabilirim (gerçi dukan 66 olucaksın o tarihte diyo) ama bakalım... hayırlısı... mutlulukla ve sağlıkla gitsin kilolar...

benimki diyet yaptığımı bilmiyo... ve sonuna kadarda öğrenmemeli... yani inşallahh...

Afiyet şeker olsun canım tadına çıkarmaya baksaydın bi kereden bişeycik olmaz telafi edersin :)
su içmiş olacaksınn:) sudan çok sıcak bir içecek hissi veriyor daha rahat içiliyor....alışman bakımından yanii

hımmm sagol canım evet öle deneyeyim meyva çaylarıda içiyorum oda iyi oluyor

Herkese günaydın desen desen ve nes den başka eski dukancilar kalmamış sanırım burda. Nrynry de gormuştum bı ara ben de eski dukancilardanim. Asır'ı zor kilo veren biri olarak eskilerin desteğiyle 1 ayda 4 geri kalan 2 ayda sadece 1 kg verip dukani bıraktım. Şimdi karataydayim. Ama daha gr gitmedi ama almadım da. Hayatımın ilk ciddi diyet deneyimini yasadım burda. Eğer sorularınız varsa cvplayabilirim
Bu arada ben yoğurdumu 3 ay boyunca 0.1 oranında yağlı sütten yaptım. Yani hazır sütten yoğurt yapılır. Sıcaklığı ise serçe parmağımızı süte sokarak anlaşılır. Parmağını süte batirdiginda yanmayacak sallayınca da sıcaklığı hissetmelisiniz biraz yanacak yani. Mayalarım iyice sarin 3-4 saate anca tutar açtıktan sonra ilisin sonra dolaba. Ertesi gun yemelisinizki biraz sertlessin afiyet olsun

merhaba canım, senin karataya geçtiğini bilmiyordum bu ara çok yoğunum pek giremiyorum
inşallah kolaylıkla verirsin kalan kilolarını, ablamda karatay yaptı 1 ayda 5 kilo verdi ama bana nedense dukandan daha zormuş gibi geliyor, sanırım bana " ya hep ya hiç" olacak ki yapabiliyim diyeti

günaydınlar.bende hatırlıyordum hazır sütten yoğurt yapıldığını ama dün gece kendimden emin olamadım.sanırım ilk mayası ev yoğurdundan olunca gerisi sıkıntı olmuyor.evet bahsettiğin arkadaşlar zaman zaman uğruyorlar ve bizlere ilham kaynağı oluyorlar.senide bekleriz...

Canım bende dukanla son 2ay da 1 kg verince sinir oldum karatay da da bı farklılık yok 30 Ocak ta basladim ama hala gr gitmedi. Dediğin gibi bana da ya hep ya hiç gerekiyo galiba. Karatay çok kolay ve kesinlikle 2 haftadır gr zorlanmadım hiç acıkmadım un seker makarna pilav haricinde herseyi yiyosun zaten meyve de sınırlı. Ama hala dukana geceyim mı diyorum. Şubat sonuna kadar karataya devam bakalım 1 ayda sonuc ne olacak. Ne bicim bı bünye var bende anlamıyorum herkesin yaptığını bende yapıyorum gitmiyo iste tek eksiğim yeşil çay icememem sen hala devam ediyomusun

Bu gidişle toptan bile gelebilirim. Yoğurdu mayalarken danonenin prebiyotik yoğurdu varya onla mayaliyorum harika oluyo. Bı arkadas yagsiz peynir bulamadığından bahsetmiş% 40 yağ çok fazla. Bım den pembe kutudaki Aknaz i alabilir. Yüzde 2 yağlı cunku

Son düzenleme:
günaydinnnn
aksamdan beri arastiriyorum beyaz peynir olayini,simlanin facebook sayfasinda okudum,bizim beyaz peynir aslinda yasakmis dukanda,notlar bölümünde yaziyor,dukanin sayfasindan ceviri yapmis birisi,ama benim bugün 6. günüm,ben her gün az da olsa beyaz peynirimi yedim,buna ragmen 3 kilo verdim,dün liht süt buldum markette,liht yogurtta aldim,lor yapicam kendime,artik beyaz peynirde yokdukan siteyi güncelliyo ama ben anlamiyorumki,keske ceviri yapip burdan paylasim olsa,bilgilenmis olurduk yeni haberlerden

Son düzenleme:
acaba farkında olmadan yanlış yada eksik bişeylermi yaptın? 2 ayda 1 kilo cidden çok az olmuş, zaten dukan 7 günden uzun duraklamalarda bile yumruk yapın demiş,
neyse bencede 1 ay devam et karataya sonucu gör en azından aklında kalır yoksa hep tam işe yarayacakken mi bıraktım diye
ben 2 hafta kadar grip molası verdim malesef peşinde regl oldum yeni yeni düzene girdi tekrardan, tartılmamak için kendimle mücadele eiyorum inan ama pazartesiye kadar nasıl dayancam biklemiyorum
ben yeşil çayı, omega 3 ü, vitamini ve sporu hepten bıraktım... zaten ondan bu kadar yavaşladıya acil kendime gelmem lazı ki hemde nasıl çok kızıyorum çünkü kendime, şu hastalık girmeseydi en az 5 kilo daha vermiş olurdum

Kızlar benim 6. günüm baş dönmesi ve tatlı krizi sorunları yaşıyorum. 40 dk kadar egzersiz ve spor yapıyorum. bir de her gün 1-2 yumurta yediğim için ailem kızmaya başladı kolesterol sorunu olabilir diye. Çok sağlıksız bir diyet olduğunu düşündükleri için evde hiç destekleyenim bu sebepten de huzurum yok.. Tatlı sorununu nasıl çözebilirim acaba? bir de sağlık problemi yaşayan var mı? 65 kilodan 55e inmek istiyordum. Şu an 63 kiloyum.

light meyveli yoğurt yiyebilirsin canım.
ben birde activia yiyorum valla.

sağlık sorunu yaşamıyorum hatta bir rahatlık bile var üstümde benimde 6. günüm.
diyete başlarken kan testlerini yaptırdın mı?
benim ailemde çok ilginç bir şekilde destek veriyor. sağlıklı besleniyorsun diye.
Türk insanı yemek şekli farklı sanki ekmek, hamur işi yemeyince sağlıksız besleniyormuşuz gibi geliyor onlara...

ama çok sorun yaşıyorsan vitaminle takviye edebilirsin... şuan gribim C vitamini sandoz kullanıyorum. dimdik duruyorum valla:)

kızlar... light meyveli yoğurt nerelerde buluyosunuz ben bulamadım biçok markete baktım ama ya göremedim... ya yoktu da görmedim... hangi markada var acaba?...sütaşta var sanırım... google amcaya sordum o öyle dedi... daha dikkatli bakıcam dolaplara...

Son düzenleme:
kızlar... light meyveli yoğurt nerelerde buluyosunuz ben bulamadım biçok markete baktım ama ya göremedim... ya yoktu da görmedim... hangi markada var acaba?...

canım kayısılı buldum ben sütaşın carrefourdan almıştım.
geçen gittiğimde yoktu. activia aldım kayısılı yinee...

ciddi anlamda tatlı krizine birebir:)

canım kayısılı buldum ben sütaşın carrefourdan almıştım.
geçen gittiğimde yoktu. activia aldım kayısılı yinee...

ciddi anlamda tatlı krizine birebir:)
teşekkür ederim.. daha dün akşam carrefourdaydım ve saatlerce baktım meyveli yoğurtlara ama light göremedim.. bi dahaki sefere daha da dikkatli olmak lazım demekki

teşekkür ederim.. daha dün akşam carrefourdaydım ve saatlerce baktım meyveli yoğurtlara ama light göremedim.. bi dahaki sefere daha da dikkatli olmak lazım demekki

sanırım çok az geliyor ya da çok çabuk tükeniyor.
bende ilk aldığında sadece tek 4'lü kalmıştı maalesef.
dukancılar her yerde

sanırım çok az geliyor ya da çok çabuk tükeniyor.
bende ilk aldığında sadece tek 4'lü kalmıştı maalesef.
dukancılar her yerde
bide vanilya aroması bulamıyorum limon buldum ama vanilya kalmamıştı sinir oldum... bide rom aroması diye bişi var o ne ki?... neye benziyo acaba tadı_?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…