Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar yaa bu nasil bir diyettir bu sabah resmen 64.9 kg gordum !! Bugun seyir donemimin ilk gunu,sebze vs ozledim zannediyordum ama şu an sadece mecburum diye yicem gibi geliyor.

Günaydın kızlarrr :) benim 3 gündür aynı kilom,diyeti daha önce yaptığım için vücutta aşı etkisi yaptı sanırım şuan vücudum bana geçen sefer kandırdın ama busefer hazırlıklıyım der gibi

yarim_ çok sevindim senin adına ne güzel olmuş hasret gidermişsiniz,geçen sene bizde öyleydik üstelik aylar geçiyodu aradan ama bu da dediğin gibi şok etkisi yaratmıştı düğünden bi kaç ay önce şişkoyken düğün zamanı incecik görünce çok şaşırmıştı sizin de hep birlikte olacağınız günler bir an önce gelir inşallah

nilesss sanada şimdiden iyi eğlenceler

seni çok iyi anlıyorum canım tamamen aynı sorunları yaşıyoruz. tatlı sorunu için, ben light yoğurdun içine biraz tatlandırıcı koyuyuorum, üstüne de tarçın ekiyorum. çok güzel oluyor, tavsiye ederim

Bende Migrosa baktım envai çeşit yoğurt var ama o yok kalmamış dedi görevli ama bence hiç yoktu

ayy düğüne az kaldı zaten adama inme inicek dal gibi bi gelin görünce

kızlar şükür "yulaf kepeği"me kavuştum
ama henüz başlamıyorum en önemli sebbeim hastanede yakınım var oraya gidip geliyorum tam oturtamam diye endişeliyim
hemde biraz daha bu dukanı anlamaya çalışıyorum bende kitabı yok. karatay almıştım yapmıştım ama vazgeçtim bunu yapıcam.
inşallah hastam bi iyi olsun bu hafta başlarım inşallah..

ama siizi takipteyim diyeti anlamaya çalışıyorum

Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız ama kitabı okuman daha iyi olacaktır...

Canım benim, sen önce kendine inandın, başarmanın yarısı inanmaktır, tebrik ediyorum tekrar azmin için seni. Bizler elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eminim incecik güzeller güzeli bir gelin olucaksın. Mutluluklar diliyorum...

Kaçamağı da takma kafana, olan olmuş sen üstesinden gelirsin onun

Merhaba, sen de yoktun epeydir, demek karatay yapıyordun Nasılsın??
Eskilerden kimse kalmadı sayılır bizim dışımızda, nrynry da buralarda... Hadi sen de gel, bize katıl, bırak karatayı

yaaa... çoooook teşekkür ediyorum... şimdi elimde yoğurdum.. bi yandan onu atıştırıyorum bi yandan tebessümle yazdıklarını okuyorum... inanıyorum böyle güzel arkadaşlarımız olduğu sürece hep birlikte çoook mutlu bi şekilde kilolarımızı vericez... ben şimdilik her ne kadar iyi bir duraklama geçiriyor olsamda sabırlıyım... regl bitti bikaç güne belki eksileri görmeye başlayabilirim...

Bim deki Aknaz marka pembe kurulu olan beyaz peyniri kullanabilirsin ayrıca kendin lor yapicam diye uğraşma. Yine bim de kaanlar marka lor var yağ oranı çok çok az

DESENDESEN
Merhaba, sen de yoktun epeydir, demek karatay yapıyordun Nasılsın??
Eskilerden kimse kalmadı sayılır bizim dışımızda, nrynry da buralarda... Hadi sen de gel, bize katıl, bırak karatayı [/QUOTE]Teşekkürler desendesen iyiyim canım ya. o diyet benim su diyet senin koşturup duruyorum. Bu arada da tokum iste. Ne yicem diye düşünmüyorum. Dukandan yeni ciktigimdanmidir nedir daha gr veremedim. karatayda 2.haftam. Bu ay sonuna kadar bakalım kilo kaybım olacakmi. Zaten 3-4 kg bı fazlam var 65 kg mım şimdi. Eğer bı degisiklik olmazsa Mart bası bi bir 1.5 ay dukan yapmayı düşünüyorum. Karataydan da çok şey öğrendim en azından sebze günlerinde düşük glisemik indeksli sebzeleri seçerek tok kalabilirim Ogünaralarının da 4 saat yaparsam inşallah sonuc alırım gibi geliyo. 15 Nisan'da oğlumun dogum gunu var. k validem gelicek o beni 69-70 kg ken görmüştü .en azından 2 kg daha vermek istiyorum 15 Nisan'a kadar öyle iste sen neler yapıyorsun ne durumdasın? öptüm canım

Son düzenleme:
Selam Kızlar,

Uzun süredir canım sıkkındı,reglden dolayı 56.5tan 57.5'a çıkmıştım,burda birçok arkadaşımın desteğiyle tartılmamayı başardım:)bugün reglin son günü sabah tartılmayım dedim sonuç 56.2:)))öyle mutlu oldum kio dönemde bana destek olan tüm arkadaşlarıma ÇOK TEŞEKKÜRLER,İYİ Kİ VARSINIZ KIZLAR yoksa ben pes edecektim,benim gibi olanlar varsa sakın telaş yapmayın,yaşadım ve gördüm.:)) yaşasın DUKAN,okulda arkadaşlarım bile şok oluyorlar bu nasıl bir irade diye,irademi bu platforma borçluyum:)

Bu arada migrosta sütaşın light meyveli yoğurtlartı satılıyor ancak dukancılar her yerde;bir hafta önce kutu kutu buldum ama son kullanma tarihleri yakın olduğu için sınırlı sayıda ladım,bu hafta sadece bir kutu kalmıştı( meyveli yoğurt bulamadıysanız light yoğurda bir kaşık splenda koyun o da çok nefis oluyor,ben içine bazen tarçın,bazen de kaynar suda bekletilmiş gojiberry koyuyorum,güzel oluyor.

yörsan marka böreklik lor peyniri var;yağ oranı 2.2,onu da migrosta buldum,500gr'lık kutuda,o benim kurtarıcım oldu,tavsiye ederim peynirde sıkıntı yaşayanlara.

uzun süredir yazmadığım için biraz uzun yazdım sanırım,hepimize bol ---ler,

bide vanilya aroması bulamıyorum limon buldum ama vanilya kalmamıştı sinir oldum... bide rom aroması diye bişi var o ne ki?... neye benziyo acaba tadı_?..

Vanilya aromasiyla yapilan tariflere 5damla kadar da rom aromasi koyuyorum,muthis oluyo,mesela dukanellanin tadi mozaik pastaya benziyo o zaman,alt komsularmla bu neye benziyo ya dedik dedik sonunda mozaik pasta bebe biskuvisi tadinda bisey olduguna karar verdik=)

slm kızlar bugün hiç vaktim olmadı topige girmeye ,eşim misafirleri almaya gitti slm verip çıkıcam akşama kaynımın yogurdugu çiğ köfte var ama ben hiç yermiyim hayır yemem bu sabah 98.9 çıktım cumaya kadar 97.9 olmak hedefim

Bim deki Aknaz marka pembe kurulu olan beyaz peyniri kullanabilirsin ayrıca kendin lor yapicam diye uğraşma. Yine bim de kaanlar marka lor var yağ oranı çok çok az

tatlim ama ben yurt disinda yasiyorummmmm ,bim bana cok uzakkkkk
ev 45 lik peynir dolduallahtan esim yiyoda ziyan olmuyo
mecbur lor yapicam baska caresi yok
az önce gittim silikon kalip aldim,kek ve ekmek yapicam birazdan,diger kaliplarda yapmaya korktum silikona yagda sürmeye gerek yok hem,aksam eltimler gelicek ,bakalim bi dukan kek yapiyim begeneceklermi

Kizlar dukan ekmek dukan ekmek diyip duruyorsunuz tarifini verin de ben de yapayim nolurrrrrrrrrr
Acliktan oluorm 52:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…