- 31 Ocak 2012
- 1.809
- 431
- 36
kızlar günaydın... dün akşam sevgilim geldi (biz ayrı şehirlerdeyiz de) iki haftadır görmemiştim... ve acayip şaşırdı çoook zayıflamışsın... göbeğin küçücük kalmış dedi... napıyosun sen? diye kızdı (diyet yapmama çok karşı-zayıflamamı pek istemiyor)... ama ikna ettim işte pek bişey yapmıyorum dedim dansa gidiyorum ya ondan olmuştur diye geçiştirdim... diyete ilk başladığım zamanlarda da dişim ağrıyo ondan yiyemiyorum sen ye diye geçiştiriyodum (dişten ameliyat olduğumda)... ama dün akşam ve bugun kandırmak çok zor oldu... dün annem ona da çaktırmamak adına fırında çupra yapmış ve yanında dukan ekmeğim-zero kolamla akşamı vukuatsız kapattım... ama bu sabah tutturdu birlikte kahvaltı yapalım diye... gittik bi pastaneye normal bildiğiniz kahvaltı yaptık (bu kaçamaktan çok pişmanım ve bugun deliler gibi yürüyüp yakıcam yediklerimi) dün zaten doğru düzgün su içememiştim o kadar çok işim vardı ki yemek bile yiyememiştim... bugun yemek için akşam evde hazırlıkda yapamadım (sevgilim her dk yanımdaydı-bu ne bu ne diye sorar çatlar yoksa) bugun bol bol su içicemm öğle yemeğinde de dışardan yağsız tuzsuz bi ızgara zeroyla birlikte... telafi edicem seni kaçamak başka şansın yok...
evet bu hafta sonu yaşadıklarının benzerini bende yaşayacağım:d
bizde ayrı şehirlerdeyiz ve bu hafta sonu görüşücez... ve o da benim zayıflamamı hiç istemiyor. yakışıyormuş... öyle beğenmiişşş vs vs .
ama şart koyduum:d
dedim yanına gelirim ama yiyeceğim yoğurtlara, sütlere ve yağız ürünlere ses çıkarmazsan:d
dün akşam aramış soruyor sen yarın (bugün için) akşam ne yiyebilirsin ona göre bir yere gidelim diye:)
aslında hoşuma da gitti:)) en azından benim kararlarıma saygı duyabiliyormuş görmüş oldum:)
tabikii gidince bir uyuzluk çıkarmaz ise:)