toz olanlar stevia var canderel var büyük marketlerde var. bende tam başladım regl oldum ama çok büyük bi kriz yaşamadım en kriz anında mecburen light meyveli yoğurt yedim kesiyo meyve yasak ama meyveli yoğurt olabilir dediler kitapta da var...
hafta sonu bakarım bi marketlere ...hazırda bişeyler bulunsun istiyorum..teşekkür ederim..tavsiye edebileceğiniz bi tarif varmı tatlı yada kek için..
aynen şuan başladığım kilo civarında 67-68 gibi başladım 2 ayda 57-56 lara düştüm,düğünüm vardı o gazla verdimama güçlendirmeye geçtiğim dönem düğün öncesi koşturmaları 1 haftaya arayla iki düğün sonra yolculuklar taşınmalar yerleşmeler e bide hadi yeni evlendik eşimi sıkmayım onu yemem bunu yemem diye derken aylar geçti temmuz başı gibi seyir bitmişti sanırım kasım gibi kilom 1-2 kilo oynamıştı sadece,sonrasında almıyorum nasılsa diye saldım sanırım,bide havalar soğuyunca hareketsizlikte başladı ondan sonra hızlı alamaya başladım bi baktımki 65lere gelmişim baktım böyle olmıcak sıfırdan başladım yeniden test yaptım ve bu sefer önümde bi engel yok bütün evreleri bitiricem inşallah :)
Merhaba deneyimli Dukancilar benim size bir sorum olacak,
Dukan amca bana 3 gun atak dedi ama ben bugun 4. Gunumu de yapayim dedim. Diyet oncesi tartilmadim fakat
atak 2.gun sabah 67 aksam 66.1kg
Atak 3.gun sabah 65.2 aksam 66.1
Atak 4. Gunsabah 65.3 oglen 66.3
Kilo boyle bi çikip inince kafam karisiyor Dukan amca atak suremde 1.1 kg vermem gerektigini soyluyoo... Hic kacamak yapmadim sizce dogru yoldamiyim?
burdayım tatlım =) nasılsın napıosun ?? bakıorum okuorum arada ama iş çok yoğundu bugun,konulara dahil olamadım =) ben de arada ekliorum sebzeleri salata şeklinde hatta günlerim karışıo bazen =/ ay napiim abur cubura uzanmıorum yeter die düşünüorum =)
cevap için teşekkür ederim; cok güzel kilo vermişsin ilk başta ama başlamak bitirmenin yarısıdır ve sen azimle tekrar başlamışsın eminim kısa sürede başarılı olursun tekrar ve sonuca ulaşırsın
bende başlıyorum tekrar kararımı kesin verdimyani henüz verdiğim kiloları almaya başladan başlasam zaten cok iyi olacak. tabi bu sefer ilki gibi hızlı veremem ama olsun önemli değil acelem yok; yeterki sonunda ulaşayım istediğim kiloya
buraya yazmayı ve takip etmeyi bu yüzden seviyorum işte bu motivasyon yüzünden
tebrik ediorum canım ya ben de dün akşam:
yaş pasta,börek,poğaça,değişik bi köfte ismini bilmiorum,sakızlı muhallebi masasından su+çay ile kalktım =)
En zor kısmı başlamak zaten bende başlamadan şu gün geçsin,alışveriş yapayım,şunu yiyeyim,şunu atlatayım sonu olmayan bahanelerle atıyordum ileri tarihe başlamayı ama şimdi başladım ve beşinci günümdeyim keşke önce başlasaydım da daha çok kilo vermiş olsaydım diyorum
cevap için teşekkür ederim; cok güzel kilo vermişsin ilk başta ama başlamak bitirmenin yarısıdır ve sen azimle tekrar başlamışsın eminim kısa sürede başarılı olursun tekrar ve sonuca ulaşırsın
bende başlıyorum tekrar kararımı kesin verdimyani henüz verdiğim kiloları almaya başladan başlasam zaten cok iyi olacak. tabi bu sefer ilki gibi hızlı veremem ama olsun önemli değil acelem yok; yeterki sonunda ulaşayım istediğim kiloya
buraya yazmayı ve takip etmeyi bu yüzden seviyorum işte bu motivasyon yüzünden
biz seninle aynı gün gidioruz mutlu:) işin komiği erkek arkımın adıda mutlu böle yazınca tuhaf oldum:)
ben 06.02 de başlarım diye 02.02 de karar verdim ve o 4 günde neler yedim tahmin edemezsiniz:d
pizzalar, lahmacunlar, pastalar... :))) hamur işi gırnaaa
pişman deilim ama gözüm doyduu:d şimdi rahat geçiyor diyet:d
biz seninle aynı gün gidioruz mutlu:) işin komiği erkek arkımın adıda mutlu böle yazınca tuhaf oldum:)
ben 06.02 de başlarım diye 02.02 de karar verdim ve o 4 günde neler yedim tahmin edemezsiniz:d
pizzalar, lahmacunlar, pastalar... :))) hamur işi gırnaaa
pişman deilim ama gözüm doyduu:d şimdi rahat geçiyor diyet:d
slm arkadaşlar ben de dukana başlıycam yulaf kepeğimi pazar alıp ptesi düşünüyorum....dukan testi yaptım 88 kg yım ve boyum kısa..dukan bana 5 gün atak dedi..yanlışmı yaptım die düşündüm...atak süremin daha uzun olması gerekmiyor mu?
ben ocagın 16 sında dukana başladım .şu an 99 .kiloyum hedefim 70 olmak
Başarılar diyetinizde umarım en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız
Selam arkadaşlar,
Ben de dukana başlayalı 3 hafta oldu. 57-57,5 gibi başladım atak döneminde 2-2,5 kilo verdim. Seyir dönemine geçtiğimden beri takıldı kaldı 55 kg altına düşemiyorum bir türlü. Moralim bozuldu. 20 günde gram oynamaz mı??
Evet ama bir buçuk yemek kaşığından yapmak kaydıyla...
evet her dönem yiyebilirsiniz yulaf kepeği krebini
evet yiyebilirsiniz :)
bende 5 inde başladım bianda cumartesi günü karar verdim aynı şekilde o gün yiyebildiğim herşeyi yedim ertesi gün 500 gr fazla çıktıolsun içimde kalmadılar en azından
Benimde eşimin adı mutluBende pazartesi başladım ve bende başlamadan önce yemek istediğim herşeyi yedim Ne kadar ortak noktamız var..Benimde rahat geçiyor ilk diyet deneyimim