Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ara ogunde neler yiyorsunuz?

Ben karataya basladim 3 gündür güzel gidiyor kitabınıda almıştım okudum ama pişman oldum sanki acaba dukan mı yapsam :18:

Son düzenleme:
Bozma moralini lütfen bu herkesin yaşadığı birşey...Yürüyüşünü bir saate çıkar bir kaç gün faydası olacaktır...

hergün zaten mecburen yarım saat gürüyorum. evde spor yapıyorum. haftasonu geldi evet haklısın 1 saat yürümeyi deneyim zaten kabızlık sornum vardı bi süredir onuda atlattım sayılır.

Selam arkadaşlar,

Ben de dukana başlayalı 3 hafta oldu. 57-57,5 gibi başladım atak döneminde 2-2,5 kilo verdim. Seyir dönemine geçtiğimden beri takıldı kaldı 55 kg altına düşemiyorum bir türlü. Moralim bozuldu. 20 günde gram oynamaz mı??

moralini bozma atak evresinde 2-3 kilo gitmesi normal, vucuttaki fazla su gidiyomuş. seyir de sebze eklendiğinden verme olayı yavaşlıyo + regl dönemin yakınsa vucudun artı su tutuyomuş kitapta yazıyo mutlaka oku kitabı motivasyon açısından da iyi olur... sabır bir günde alınmadı bu kilolar

moralini bozma atak evresinde 2-3 kilo gitmesi normal, vucuttaki fazla su gidiyomuş. seyir de sebze eklendiğinden verme olayı yavaşlıyo + regl dönemin yakınsa vucudun artı su tutuyomuş kitapta yazıyo mutlaka oku kitabı motivasyon açısından da iyi olur... sabır bir günde alınmadı bu kilolar

çoook teşekkür ederim. evet duraklama dönemim sanırım. arkadaşım da yapıyor bende onun sayesinde başladım. 2 hafta duraklamadan sonra 3 kg. verdi. İnşallah bende verebilirim. Gerçi dukan amca bana 53 kg nerdi ama hedefim 50. vazgeçmek yok..

slm arkadaşlar ben de dukana başlıycam yulaf kepeğimi pazar alıp ptesi düşünüyorum....dukan testi yaptım 88 kg yım ve boyum kısa..dukan bana 5 gün atak dedi..yanlışmı yaptım die düşündüm...atak süremin daha uzun olması gerekmiyor mu?

hoşgeldin canım :) 5 gün ideal bence, fazlası sıkar. kolay gelsin, bol - ler :KK34:

merhaba arkadaşlar. bende pazartesi 63.5 ile dukan diyetine başladım. bugun atağın 5. ve sonuncu günü 61.2 idim sabah. ama bugün regl oldum.kaçamağım hiç olmadı yürüyüş yapamadım ama spor yaptım. ve yulaf kepeğini de dün migrostan aldım. yarın seyire geçiyorum.yarın sabahta tartılcam ve 1 hafta tartılmayı düşünmüyorum moralim bozulmasın diye. hedefim 56 herkese başarılar

kizlar ben yurt disinda yasiyorum,beyaz peynir burda 45 lik var,sizce cokmu yagli,en düsügü bu,ama gün icinde fazla tüketmiyorum,bir kibrit kutusu anca,bide bugün protein günümdü,bir tatli kasigizeTin yagiyla kavurdum kiymayi,acaba hicmi kullanmasaydim,kiymali umurt yedim ksam yemeginde,yorumlarinizi bekliyorum

kizlar ben yurt disinda yasiyorum,beyaz peynir burda 45 lik var,sizce cokmu yagli,en düsügü bu,ama gün icinde fazla tüketmiyorum,bir kibrit kutusu anca,bide bugün protein günümdü,bir tatli kasigizeTin yagiyla kavurdum kiymayi,acaba hicmi kullanmasaydim,kiymali umurt yedim ksam yemeginde,yorumlarinizi bekliyorum

bende akşam yemeğinde kıymalı yumurta yedim. valla tavaya yapışır diye yarım yemek kaşığı zeytinyağı döktüm ama yinede yapıştı. diycem o ki ben yarım kaşık döktüm valla :44:

bende akşam yemeğinde kıymalı yumurta yedim. valla tavaya yapışır diye yarım yemek kaşığı zeytinyağı döktüm ama yinede yapıştı. diycem o ki ben yarım kaşık döktüm valla :44:

kızlar bence o yağ miktarı biraz fazla.dukanın dediği gibi yapın çok az damlatıp kağıt havluyla dağıtın ozaman yeterli oluyo ben hep öyle yapıyorum

merhaba arkadaşlar. bende pazartesi 63.5 ile dukan diyetine başladım. bugun atağın 5. ve sonuncu günü 61.2 idim sabah. ama bugün regl oldum.kaçamağım hiç olmadı yürüyüş yapamadım ama spor yaptım. ve yulaf kepeğini de dün migrostan aldım. yarın seyire geçiyorum.yarın sabahta tartılcam ve 1 hafta tartılmayı düşünmüyorum moralim bozulmasın diye. hedefim 56 herkese başarılar

merhaba hoşgeldiniz diyetinizde başarılar kaçamaksız bol eksili bi seyir dönemi olur inşallah :)

eczacısın diil mi?

biraz geç oldu cevap için herhalde ama evet eczacıyım, yıllarca ssk da çalıştım hastalarla iletişimim çok iyiydi takip ettiğim çok hastam vardı direkt gözlemlerime dayanarak ta konuşuyorum ,belki sinir bozuyorumdur ama napayım karışmadan duramıyorum:)

ben de yapıorum kızlar diyeti,bugün 4.günüm atak evresinde,şeker çikolata isteği tavan yaptı ama yemiorum yine de :KK76:

X