merhaba
uzun zamandır giremiyordum foruma
coook uzun bir aradan sonra tekrar merhaba; yazılan sayfları okumam mümkün görünmüyor
cokkk uzun
gördüğüm kadarıyla benim yazdığım dönemden yazan az kişi kalmış; telli turna whitebird bulutbebek nes05 ve hatırlayamadığım bir cok kişi vardı onları göremedim sanırım. desendesen var o dönemden; galiba cizelgede bir süredir yapılmıyor
ben dukana yaklaşık 1 aydır ara verdim; bu yıl 4 kez grip olunca ve sonuncusunda iğne olacak kadar ağrılarım olunca mecburen ara verdim. ama tabi bu dönemde yediklerime dikkat ettim ve etmeye devam ediyorum. sizlere verebileceğim güzel haber deli gibi yediğim günler oldu; ekmek, lahmacun hatta pizza ve waffle bile yedim abartıp ama bunları birrer kez yaptım; bunun dışında ise tatlı yememeye calısarak meyze sebze yiyerek bakliyatı az tüketerek ve protein miktarına arttırarak devam ediyorum ve kilo almadığım gibi haftada 300-400 gram olmak üzere kilo vermeye devam ediyorum. yani bu diyetten sonra verdiğiniz kiloları oyle kolay kolay almazsınız arkadaşlar; onemli olan doğru ve sağlıklı beslenmeyi benimsemek. ben bu saydıklarımı yedim ama hepsini birarada yemedim; az yedim proteini hergün tüketiyorum; ekmek hayatımdan cıktı nerdeyse; makarna yersem iki kaşık yiyorum... gibi uygulamalar ile verdiğimiz kiloları almıyoruz.
Size soylemek istediğim kötü hbr ise; bence sakın kaçamak yapmayın cunku kaçamak insanın iradesinin kırılma noktası. ben hasta olduğum için diyeti bıraktım güya ama emin olun benim için bu bir cesit kendini kandırmaca oldu. yani meyve ve sebze yiyerek om yukarıda saydığım seyleri yemeden de durabilirdim ama ben ne yaptım aaa benim büntyem zayıfladı ya naoayım diye kendimi kandırdım. eğer bunu yapmasaydım hedef kiloma ulaşmış ve güçlendirmede oalcaktım şimdi
ama malesef ben iradesizliğime yenik düştüm. aman siz bu hataya sakın düşmeyin bütün aşamalrı tamamlayın.
ben suanda tekrar baştan başlamak istiyorum emin olun her pazartesi bu hafta 3 gün atak yapıp seyirden devam edeceğim diyorum ama o enerjiyi kendimde bulamıyorum; insan bir kez kendini koyvermeye görssün sonuc kötü oluyor.
cok uzun oldu biliyorum ama uzunnnn bir aradan sonra bu defalık kusura bakmayın artık
herkese boll eksili güzerl diyetler