pirinç, mercimek, mısır , makarna ,bulgur hamur işleri :) hepsini yiyorum canım ben sende güçlendirmede misin nasıl gidiyor.
bir şey sormak istiyorum. Şeker olarak ne kullanıyorsunuz? Ben internetten almak durumundayım. Gurmenette stevia diye bişey var o olur mu? Tavsiye edeceğiniz başak ürün var mı?
merhaba arkadaşlar biz de eşimle dukana baş koymuş bulunmaktayız... atak evremizi 5 gün yaptık ve bugün seyire geçmiş bulunuyoruz... aslında çok fazla zorlamadık ama devamm.. ben de size katılımaya karar verdimm .çünkü okudukça motive oluyorumm. şimdi ticker oluşturmaya çalışıyorumm...
Su böreği, baklava, kol böreği kuru pastadan oluşan toplantıda ayran ve kefir içmek :) Oldum ben artık oldumm hehehehe.
heyyyoo ticker'ı da yaptımm
evet canım ben 40 gün yapıcam 13.gündeyim pirinç derken pilav yağlı oluyo yiyebiliyomuyuz hamurişi çörek,börek olurmuki
heyyyoo ticker'ı da yaptımm
Merhaba deneyimli Dukancilar benim size bir sorum olacak,
Dukan amca bana 3 gun atak dedi ama ben bugun 4. Gunumu de yapayim dedim. Diyet oncesi tartilmadim fakat
atak 2.gun sabah 67 aksam 66.1kg
Atak 3.gun sabah 65.2 aksam 66.1
Atak 4. Gunsabah 65.3 oglen 66.3
Kilo boyle bi çikip inince kafam karisiyor Dukan amca atak suremde 1.1 kg vermem gerektigini soyluyoo... Hic kacamak yapmadim sizce dogru yoldamiyim?
selam bugün itibariyle ben de sizinleyim. İlk günüm. Daha önce de yaklaşık olarak 1 ay kadar denemiştim ama tamamlayamamıştım. Şimdi kararlıyım ve inşallah başaracağım. herkese güzellikler...
tuğba nerelerdesin? kızlar az önce öğle yemeğini yedi..bugün p günümdeyim.hazır ızgara köfte,ayran yanındada 1-2 dilim domates,salatalık turşusu,3-5 çatal kıvırcık salata yedim.böyle p günlerinde azıcık s eklemek çok yanlış olur mu?
Valla helal olsun daha diyecek bişey bulamıyorumSu böreği, baklava, kol böreği kuru pastadan oluşan toplantıda ayran ve kefir içmek :) Oldum ben artık oldumm hehehehe.
Dukan amca bana 3 gun atak dedi ama ben bugun 4. Gunumu de yapayim dedim. Diyet oncesi tartilmadim fakat
Kilo boyle bi çikip inince kafam karisiyor Dukan amca atak suremde 1.1 kg vermem gerektigini soyluyoo... Hic kacamak yapmadim sizce dogru yoldamiyim?
az evvel sevincimi yanlış yerde paylaşmışım :=) şimdi sizlerle gene paylaşayım
16 günde 5 kg resmen eridiğimi görüyorum artık
merhaba arkadaşlar biz de eşimle dukana baş koymuş bulunmaktayız... atak evremizi 5 gün yaptık ve bugün seyire geçmiş bulunuyoruz... aslında çok fazla zorlamadık ama devamm.. ben de size katılımaya karar verdimm .çünkü okudukça motive oluyorumm. şimdi ticker oluşturmaya çalışıyorumm...
az evvel sevincimi yanlış yerde paylaşmışım :=) şimdi sizlerle gene paylaşayım
16 günde 5 kg resmen eridiğimi görüyorum artık
teşekkür ederimmmhoşgeldiniz,eşinizle birlikte başlamanız ne güzel olmuş daha da kolay olur :)
tebrik ederim süpersin
Ben de yeni geçtim güçlendirmeye ve pilavı çoook özledim ama yemeye korkuyorum.
Sabahları aç karnına tartılsan daha net sonuçlar alırsın bana kalırsa...
Alkışlar bugün sana gelsin...Bana da gelsin dördüncü günüm ve 2 kilo gitti
Su böreği, baklava, kol böreği kuru pastadan oluşan toplantıda ayran ve kefir içmek :) Oldum ben artık oldumm hehehehe.