Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

pirinç, mercimek, mısır , makarna ,bulgur hamur işleri :) hepsini yiyorum canım ben sende güçlendirmede misin nasıl gidiyor.

evet canım ben 40 gün yapıcam 13.gündeyim pirinç derken pilav yağlı oluyo yiyebiliyomuyuz hamurişi çörek,börek olurmuki

bir şey sormak istiyorum. Şeker olarak ne kullanıyorsunuz? Ben internetten almak durumundayım. Gurmenette stevia diye bişey var o olur mu? Tavsiye edeceğiniz başak ürün var mı?

Hoşgeldin canım, stevia ben kullanmadım ama güzel bi ürün. doğan bir tatlandırıcı olduğunu biliyorum, alabilirsin, ben Canderel tablet kullanıyorum.

Hoşgeldin, hayırlısı olsun. Biz de eşimle birlikte yapıyoruz, beraber hem daha zevkli hem de uygulaması daha kolay oluyor. Size de kolaylıklar dilerim...

Su böreği, baklava, kol böreği kuru pastadan oluşan toplantıda ayran ve kefir içmek :) Oldum ben artık oldumm hehehehe.

Sen bitirdin kafanda bu olayı azmine hayranım...Umarım hiç kırılmaz bu direncin...

heyyyoo ticker'ı da yaptımm

Senin ticker neden değişik duruyor...Ortada durmuyor ve üstünde de çizgi var :26::26::26:

Merhaba deneyimli Dukancilar benim size bir sorum olacak,

Dukan amca bana 3 gun atak dedi ama ben bugun 4. Gunumu de yapayim dedim. Diyet oncesi tartilmadim fakat
atak 2.gun sabah 67 aksam 66.1kg
Atak 3.gun sabah 65.2 aksam 66.1
Atak 4. Gunsabah 65.3 oglen 66.3

Kilo boyle bi çikip inince kafam karisiyor Dukan amca atak suremde 1.1 kg vermem gerektigini soyluyoo... Hic kacamak yapmadim sizce dogru yoldamiyim?

az evvel sevincimi yanlış yerde paylaşmışım :=) şimdi sizlerle gene paylaşayım
16 günde 5 kg resmen eridiğimi görüyorum artık

Canım öncelikle hoşgeldin, şunu söyliyim; sabah akşam tartılmak seni yanıltabilir, doğru değil bence. Atağa başlamadan ve atak sonrası tartılsan daha iyi olurdu ama artık olan olmuş

bana kalırsa atağı uzatmadan seyir evresine geç, esas kilo verme o zaman başlıycak. Sadece protein tükettiğin günlerden sonraki sabah tartıl yani gün aşırı. Böylelikle daha iyi kilo takibin olur, ayrıca iniş çıkışlar olacak mutlaka, takma kafana

selam bugün itibariyle ben de sizinleyim. İlk günüm. Daha önce de yaklaşık olarak 1 ay kadar denemiştim ama tamamlayamamıştım. Şimdi kararlıyım ve inşallah başaracağım. herkese güzellikler...

hoşgeldin aramıza bu kararlılıkla ve burayı takip ettiğin sürece diyetten kopmazsın hiç merak etme

dışarıda yediğimde bende yanına koydukları soğan salata domates falan tırtıklıyorum biraz,azıcık bişey olmaz sanırım hehe

Su böreği, baklava, kol böreği kuru pastadan oluşan toplantıda ayran ve kefir içmek :) Oldum ben artık oldumm hehehehe.
Valla helal olsun daha diyecek bişey bulamıyorum

Sabahları aç karnına tartılsan daha net sonuçlar alırsın bana kalırsa...

Alkışlar bugün sana gelsin...Bana da gelsin dördüncü günüm ve 2 kilo gitti

hoşgeldiniz,eşinizle birlikte başlamanız ne güzel olmuş daha da kolay olur :)

tebrik ederim süpersin

merhaba diyet öncesi tartılmamışsınız ilk gün 1 kg bile gidebiliyo oyüzden 68 le veya daha fazla başlamış olabilirsiniz ümitsizliğe kapılmayın bide bence akşamları tartılmayın en doğru sonuç sabah aç karna tartılmak hatta hergün üzerinizde aynı şeylerle tartılın pijamalar bile gram da farkediyo

tebrik ediorum canım ya ben de dün akşam:
yaş pasta,börek,poğaça,değişik bi köfte ismini bilmiorum,sakızlı muhallebi masasından su+çay ile kalktım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…