Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tuğba nerelerdesin? kızlar az önce öğle yemeğini yedi..bugün p günümdeyim.hazır ızgara köfte,ayran yanındada 1-2 dilim domates,salatalık turşusu,3-5 çatal kıvırcık salata yedim.böyle p günlerinde azıcık s eklemek çok yanlış olur mu?

merhaba liste yapan arkadaşlar ! beni de listeye eklerseniz sevinirim.

Başlama tarihi : 10/12/2011
Başlangıç kilom : 80
Geçen hahtaki kilom : 72
Bu haftaki kilom :70,9

ilk değil 2.http yazan yerden png ile biten yerine kadar kopyala..
nasıl tarif bu ya cümle bi saçma oldu ama anlamanı ümit ediyorum

selam bugün itibariyle ben de sizinleyim. İlk günüm. Daha önce de yaklaşık olarak 1 ay kadar denemiştim ama tamamlayamamıştım. Şimdi kararlıyım ve inşallah başaracağım. herkese güzellikler...

protein gününün amacı o gün saf proteinle beslenmek olduğundan yemesen daha doğru olur...

ay dukancanlarım nasıl heyecan yaptık koca koca kadınlar ya..salı günü alıyoruz özelden. özelden atamayanlar buraya yazarlar

tatlım salı günü başlayacağız..

hedef kilomu unutmusum .ama salı yazarım artık.teşekkur ederım.
ayrıca bır sey daha söylemek ıstıyorum, kımseyı yanıltmak ıstemem ama ben başladıgımdan beri aksamları bır kac kuru kayısı yıyorum bır zararını gormedım. normal kılo vermeye devam ettım.

şeker yardımlaşalım o zaman.iki kişi daha iyi götürür.özelden yazarız birbirimize

şşşşşşşşşştttt sessiz ol kimsenin kanına girme sen devam et

kilo bildirimi nedir? o güne kadar verdiğimiz kiloyumu yazacağız? Ne yapmamız gerek? Bilgileneyim de yabancı kalmayayım:) Herkese güzellikler...

kilo bildirimi nedir? o güne kadar verdiğimiz kiloyumu yazacağız? Ne yapmamız gerek? Bilgileneyim de yabancı kalmayayım:) Herkese güzellikler...
diyete başlama tarihin başlangıç kilon şimdiki kilon gibi bilgilerin olduğu bir çizelge.motivasyon amaçlı

bir şey sormak istiyorum. Şeker olarak ne kullanıyorsunuz? Ben internetten almak durumundayım. Gurmenette stevia diye bişey var o olur mu? Tavsiye edeceğiniz başak ürün var mı?

Son düzenleme:

burdayım tatlım =) nasılsın napıosun ?? bakıorum okuorum arada ama iş çok yoğundu bugun,konulara dahil olamadım =) ben de arada ekliorum sebzeleri salata şeklinde hatta günlerim karışıo bazen =/ ay napiim abur cubura uzanmıorum yeter die düşünüorum =)

Su böreği, baklava, kol böreği kuru pastadan oluşan toplantıda ayran ve kefir içmek :) Oldum ben artık oldumm hehehehe.

merhaba arkadaşlar biz de eşimle dukana baş koymuş bulunmaktayız... atak evremizi 5 gün yaptık ve bugün seyire geçmiş bulunuyoruz... aslında çok fazla zorlamadık ama devamm.. ben de size katılımaya karar verdimm .çünkü okudukça motive oluyorumm. şimdi ticker oluşturmaya çalışıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…