2 ayda ortalama 8 kilo bence gayet iyi tebrik ederim
bence gayet güzel, hiç de az değil tatlım..bravooooooooo
tickerımı oluşturuyorum. ama url yi yapıştırma konsunda sıkıntı var. linki hallettim ben.link vermenize gerek yok ama lütfen rica ederiyorum nooooollur nereye neyi yapıştarcamı bi bilen anlatsın.url yi kopyalayıp profilimde yapışyorum çizelge kısmına fakat uygun formatta değil diyor.
yardım desem dayak yememe ne kadar kalmıştır merak ediyorum.
merhaba liste yapan arkadaşlar ! beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Başlama tarihi : 10/12/2011
Başlangıç kilom : 80
Geçen hahtaki kilom : 72
Bu haftaki kilom :70,9
tuğba nerelerdesin? kızlar az önce öğle yemeğini yedi..bugün p günümdeyim.hazır ızgara köfte,ayran yanındada 1-2 dilim domates,salatalık turşusu,3-5 çatal kıvırcık salata yedim.böyle p günlerinde azıcık s eklemek çok yanlış olur mu?
kızlar karar verdiniz mi kilo bildirimini cuma mı yapıcaz salı mı
tatlım salı günü başlayacağız..
Yaparım böyle arada
Poğaça hiç denemedim ama çorba yaptım güzel olmuştu. Siz de zayıflarsınız merak etmeyin
Dukan poğaçalarını görünce beni parçalamayacaklarını bilsem denerdim aslında :)))
Süper olur :) yardıma da hazırım ayrıca
hedef kilomu unutmusum .ama salı yazarım artık.teşekkur ederım.
ayrıca bır sey daha söylemek ıstıyorum, kımseyı yanıltmak ıstemem ama ben başladıgımdan beri aksamları bır kac kuru kayısı yıyorum bır zararını gormedım. normal kılo vermeye devam ettım.
diyete başlama tarihin başlangıç kilon şimdiki kilon gibi bilgilerin olduğu bir çizelge.motivasyon amaçlıkilo bildirimi nedir? o güne kadar verdiğimiz kiloyumu yazacağız? Ne yapmamız gerek? Bilgileneyim de yabancı kalmayayım:) Herkese güzellikler...
diyete başlama tarihin başlangıç kilon şimdiki kilon gibi bilgilerin olduğu bir çizelge.motivasyon amaçlı
teşekkürler. Salı günü bu sayfaya yazıyoruz anlaşılan. Herkese güzellikler...
tuğba nerelerdesin? kızlar az önce öğle yemeğini yedi..bugün p günümdeyim.hazır ızgara köfte,ayran yanındada 1-2 dilim domates,salatalık turşusu,3-5 çatal kıvırcık salata yedim.böyle p günlerinde azıcık s eklemek çok yanlış olur mu?