Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler akadaşlar ... evet eşimle birlikte yapmak daha kolay çünkü ona ayrı kendime ayrı yapmıyorumm..

benden de sana kocaman alkışş

tebriklerrr süpersiniz

Teşekkür ederim kızlar benim için önemli bir gelişme gerçekten daha önce hiç diyet yapamamış yapmamış biri 5, gününde ve hayatından memnun

ayyy o zaman bende bide sabah tartılayım yazarım gene mutlux

Sadece sabahları tartılmak en iyisi ama insan dayanamıyor işte ben atak sonunda tartılcam dedim başlarken ama 2. gün tartıda buldum kendimi

teşekkürler akadaşlar ... evet eşimle birlikte yapmak daha kolay çünkü ona ayrı kendime ayrı yapmıyorumm..

Bizde eşimle yapmaya karar verdik ama sebzeden nefret ettiği için kendisi vazgeçtik...

Tesekkurler herkese ,

2 yildan sonra tekrar kk'da olmak guzel...( daha once eylul annesiydim eee simdi de ordan kilolar dan kurtulma cabasinda)

tebrik ediorum canım ya ben de dün akşam:
yaş pasta,börek,poğaça,değişik bi köfte ismini bilmiorum,sakızlı muhallebi masasından su+çay ile kalktım =)
ne güzel azmine hayran kaldım umarım bende dayanırım ....yarın abimin dogum günü var ve yengem masayı donatıcaktır mutlaka ama ben sadece çay içmekle kalıcam ne yazık ki

kızlar bişey sorucam si dukan ekmeğinin içine bugday kepegi koyuyorsunuz değil mi yani buğday kepeği yasak deil umarım

kızlar bişey sorucam si dukan ekmeğinin içine bugday kepegi koyuyorsunuz değil mi yani buğday kepeği yasak deil umarım

buğday kepeği kabızlık durumunda 1 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılarak kullanılıyor yani zorunlu durumlarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…