Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bence katılmak isteyenler şimdiden bildirsin excell den çizelge oluşturucak olan arkadaş için kolaylık olur

kızlar bu diete başlamak istiyorum ama tam liste bulamadım ilk 10 günde mesala kahvaltıda ,öğlen,akşam ne yiyebiliyoruz? biriniz örnek liste verse ne güzel olur .ben başlamayı düşünüyorumda

canım bu diyete başlamak istiyorsan kitabını mutlaka almalısın.bu evreleri ve miktarları itibariyle karışık bir diyet.ilk 10gün diye birşey yok.kilona ve vermek istediğin miktara göre atak ve seyir evreleri var.sen kaç kilosun?kaç kilo vermek istiyorsun?

Canım biraz spor takviyesi yapman lazım. Kalça süper eriyor basenler de öyle, ama göbek daha zor gidiyor. ayrıca kalçanın şekillenmesi için de spor şart.

kizlar bazi tariflerde misir nisastasi var,seyir evresinde misir nisastasi yenilebilirmi

Ben tüketiyorum bazen 1 tatlı kaşığı kadar

bende anlamadım bırsey yaaaa bı zayıflasam yag fıcısı oldum

Ne bekliyorsun, sen de katıl zayıflayan güzeller grubuna. Önce kitabı alıp iyice okumalısın ama.

geçmiş olsun canım.bilirim o hissi.annemgilin tartı ile bizim evdekide böyle.bizimki hassas.onlarda doğruyu görmek istediklerinde bize gelirler.

kaçamak yaptım bugün ilk defa bir avuç tatlı badem yedim 2 tane de kuru kayısı. bütün diyetlerim gibi bunda da başarısız oldum
bunları kaçamak say arkadaşım, ben böyle arada kaçamak yapınca yürüyüşle telafi ediyorum, sakın bırakma diyetini..

piaa gitme lütfen, senin tariflerini takip ediyoruz,herzaman yorum yapmak mümkün olmuyo,alınma arkadaşım, vazgeç gitmekten

aminnnnn

süper olur, bende katılırımmmm

kizlar 3 gün ataktan sonra bugün seyire gectim,en son pazar günü wc ye cikmistim,kabizliga karsi sizler neler yapiyosunuz
bol bitki çayı, form çayı,ve gojiberry tüketiyorum..

ommur.................27.12.2012...............75.8 kg......................65.5 kg
yaren79 ............ 10.01.2012.............. 92,3..................... 86.6 kg..................

hallettinmi canım çizelge işini?

bence gayet güzel, hiç de az değil tatlım..bravooooooooo

halsizlik bendede vardı, vitamin aldım, çok iyi geldi..tavsiye ederim canım..
bende 2.hafta sonunda pes etmiştim, gözüm dönmüştü, ama toparladım kendimi çok şükür

geçmiş olsun canım.bilirim o hissi.annemgilin tartı ile bizim evdekide böyle.bizimki hassas.onlarda doğruyu görmek istediklerinde bize gelirler.

valla bu kadar motive olmuşken çokta etkilemedi beni...:))12'yi veren 14'üde verir diye düşündüm:)
atakta -900 olur diyordu bende tam -1,500 oldu. :)
belki seyirde de hızlı veririm dengelemiş olur diye kendimi avutuyorum:))

bilseydim böyle bir fark olduğunu cidden çok daha önceden başlardım diyete:)
ama yeni başlıcak arkadaşlar mutlaka dijital ile başlamalıııı....

Benim fikrim; sanırım spor yaparak ve biraz dikkat ederek istediğin görünüme kavuşabilirsin, dukan diyeti yapmana gerek yok. Zaten test sonucu da o şekilde çıkmış. Dukan diyetini hayatımız boyunca en fazla iki kez yapmamız konusunda uyarı var kitapta. Sen şu anki durumunu sporla aşabilirsin bence, boşu boşuna vücudunu hırpalama derim ben. İlerde çocuk sahibi olursan daha çok ihtiyacın olacak bu diyete.

kızlar lütfen böyle küçük artışlara takılıp kendinize eziyet etmeyin.vücudunu bugüne kadar bu anlamda hiç gözlemledin mi?ne zaman su tutmaya ne zaman bırakmaya başlıyor? bu uzun bir diyet.gramları değil kiloları vericez.her gramda başa dönersek motivasyonumuz düşer diyeti tamamlayamayız.bu halsizlikle senin ihtiyacın olan şey vitamin.onuda seyire geçerek sebze yiyerek almalısın bence.

aaaa
Bu tablo nasıl yapılıyordu kızlar daha düzenli olur salı günkü kilo durumları

Son düzenleme:

canım dün gecede yazmıştım.insanız sonuçta.böyle uzun bir diyette arada kaçamaklar olmasını ben doğal karşılıyorum.tabiki battı balık yan gider dememek kaydıyla.bir daha yapma ama bir kere içinde depresyona girmeye gerek yok.takipteyiz unutma.

hergün yumurta yersen siilce yapabilir bende da yaptı tumurtayı kestim sivilceler gitti

Hadi yaa ben yumurta yemezsen sabah ac kacakmışım gibi geliyor neyse bu sabah da yedim yarın ben de bir keseyim zira kipkirmizi kocaman sivilcelerim deli edicek beni
Tesekkurler bu arada

Günaydınlar dukanın fıstıkları herkesin diyeti iyi gidiyodur umarım,benim dünkiyle kilom aynı,dünki sp gününden kaynaklı sanırım neyseki artış yok ona şükür

kilo bildirimi içinde dün salı diye karar vermiştik hem bunu düşünerek hafta sonu çok yüklenmeyiz olduki bi aksaklık olursa pazartesi biraz telafi etme şansı olsun dedik geçmişi okuduğum kadarıyla herkes hem fikir sanırım hadi hayırlısı bakalım 14 şubat sevgililer gününde siftah yapıyoruz

Canim siteyi kullanmada yeniyim, ben sana sali günü özelden son durumumu bildiririm, listene eklersin,
bu arada asagida olan resimli cizelgeniz nasil hep duruyor, bende yaptim ama, her yazmada eklemem gerekiyor, nasil yaptiniz ?

kızlar bu linkten adım adım bakarak rahatlıkla yapabilirsiniz ben öyle yapmıştım sorunsuzca halloluyo

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

2 ayda ortalama 8 kilo bence gayet iyi tebrik ederim

canım sıkma canını,hem diyete yeni başladın hem özel günündesin çok normal halsizlik,100 gram lık değişimide hiç önemseme ve bence değiştirme programını kaldığın yerden devam et,okadarcık su değişimleri olur vücutta,yarınki protein gününden sonra hepsi birden gider hiç merak etme,bugün 100 gelir yarın 300-500 gider onu telafi eder

olan oldu,onları unutuyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz bundan ders alıp tekrarlamıyoruz motivasyonumuzu bozmak yok aynen yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…