- 2 Şubat 2012
- 356
- 0
az evvel sevincimi yanlış yerde paylaşmışım :=) şimdi sizlerle gene paylaşayım
16 günde 5 kg resmen eridiğimi görüyorum artık
çok tebrik ederim canım seni ben 3 haftada 5 kilo verebilmiştim imrendim sana şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az evvel sevincimi yanlış yerde paylaşmışım :=) şimdi sizlerle gene paylaşayım
16 günde 5 kg resmen eridiğimi görüyorum artık
çok tebrik ederim canım seni ben 3 haftada 5 kilo verebilmiştim imrendim sana şimdi
benden de sana kocaman alkışş
tebriklerrr süpersiniz
ayyy o zaman bende bide sabah tartılayım yazarım gene mutlux
teşekkürler akadaşlar ... evet eşimle birlikte yapmak daha kolay çünkü ona ayrı kendime ayrı yapmıyorumm..
Profilinde çizelge bölümüne http://swlf.lilyslim.com/l8wRp2.png bunu yapıştır tatlım
sağol denedim bakalım oldu mu
ne güzel azmine hayran kaldım umarım bende dayanırım ....yarın abimin dogum günü var ve yengem masayı donatıcaktır mutlaka ama ben sadece çay içmekle kalıcam ne yazık kitebrik ediorum canım ya ben de dün akşam:
yaş pasta,börek,poğaça,değişik bi köfte ismini bilmiorum,sakızlı muhallebi masasından su+çay ile kalktım =)
selam kızlar bende bu ayın başında başladım diyete...aranızada yeni katılıyorum...
Tesekkurler herkese ,
2 yildan sonra tekrar kk'da olmak guzel...( daha once eylul annesiydim eee simdi de ordan kilolar dan kurtulma cabasinda)
hoşgeldin bende yeni geldimselam kızlar bende bu ayın başında başladım diyete...aranızada yeni katılıyorum...
sağol canım ama ben hiç ilk defa rejim yapıyorum belki ondandır bünyem şaşırmış olabilir noğluyo diye:)
selam kızlar bende bu ayın başında başladım diyete...aranızada yeni katılıyorum...
Tesekkurler herkese ,
2 yildan sonra tekrar kk'da olmak guzel...( daha once eylul annesiydim eee simdi de ordan kilolar dan kurtulma cabasinda)
kızlar bişey sorucam si dukan ekmeğinin içine bugday kepegi koyuyorsunuz değil mi yani buğday kepeği yasak deil umarım
Kızlaaaarrrrrr..... atak döneminde yulaf kepeği krebinden yiyebiliyormuyuz?
Kızlaaaarrrrrr..... atak döneminde yulaf kepeği krebinden yiyebiliyormuyuz?