- 20 Aralık 2011
- 154
- 0
ne şanslısın benim burda ısıtmak için bi yerim bile yok sıcak suyla yemeğimi ısıtmaya çalışıp eziyet çekiyorum offf offf
cok tesekkürler paylasimlariniz icin,
ben bugün
kahvalti :1 yumurta, 3 dilim yagsiz peynir yedim ve 1 oralet ictim
ara :yulafli kücük kase yagsiz yogurt
öglen : 200 gr tavuk cigeri ile 200 gr tavuk yüregi karisik
2 dilim yagsiz peynir
simdiye kadar dogru mu yaptim acaba ???
cok tesekkürler paylasimlariniz icin,
ben bugün
kahvalti :1 yumurta, 3 dilim yagsiz peynir yedim ve 1 oralet ictim
ara :yulafli kücük kase yagsiz yogurt
öglen : 200 gr tavuk cigeri ile 200 gr tavuk yüregi karisik
2 dilim yagsiz peynir
simdiye kadar dogru mu yaptim acaba ???
Oralet, meyve cayi olarak düsünmüstüm. zaten 1 bardak ictim, ilk gün kazasi diyelim
yulaf dan kastim,yulaf kepegi... ben yurtdisindayasiyorum ve yulaf kepegini bulmak hic sorun olmuyor,
yogurtla birlikte de gercekten güzel bir tadi var. yenilebilir yani
6 aylik oglum da bulamac vari mamalar yedigi icin, görünüsünü yadirgamadim
kızlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için söylüyorum.
indirim sitelerininin birinde Bahçelievlerde Spor salonu üyeliği... 1 ay sınırsız Fitness + 12 Seans Grup Egzersizleri (aerobic+pilates+Aerofit+Taerebo)+ Sauna ve Buhar banyosu
66 lira kampayası var arkadaşımı aradım:) onaylarsa eşi hemen satın alıp bu hafta başlama planlarımız var:)))
iyi bir kampanya belki işinize yarar:)
Bende bahçelievlerdeyim ama hiç zamanım olmuyor spor için
valla sanırım zaman yaratmak lazım. ingilizce kursuna gidiyorum hafta içi hergün. 19-22 şimdi onu dondurcm spora gidicem.
pilates öğrendikten sonra evde de yaparım belkiiiiiii :)
evli misin sen?
bekarken yapabildiğimiz herşey yapmak lasım burda onu öğrendim valla:)
Evet evliyim işten çıkınca yemekti evi toparla kendine zaman ayır zaman uçup gidiyor bir de spor çok zor
sebep ne ki acaba?su içemiyorumofffffffff
Dr.Oetker poşette değil ama karton kutuda,o şekilde ararsan bulursun canım
zaten bu sıvı aromalardan da bulamıyorum... onun için de carrefoura bakıcam... teşekkürler...
nessss tablon süper yaaaagünaydınnnnn
herkese bol ---- günler......
hoşgeldin aramıza, bol eksili günler canım..günaydin güzel bayanlar,
araniza bu sabah katildim. bugün ilk dukan diet günüm , yani atak evresi 1. gün.
dukan diet icin, internet sayfasinda Bay dukan benim icin ( otomotik hesaplayica da )
4 gün atak ve 100 gün seyir evresine karar verdi
su an 1.60 boyunda, 70.7 kg ile basladim. 6 ay önce ilk dogumumu yaptim.
hedefim 15 kilo, insallah basaririm, eski kiyafetlerime kavusmayi sabirsizlikla bekliyorum.
insallah allah yüzümü kara cikarmaz... bu diet ten cok umutluyum,
bu arada bana desteklerinizi bekliyorum
hepimize kolay gelsin
canım bende aynı şeyleri yaşadım, hatta bırakacam bu diyeti kocaman pasta yiyeceğim filan dedim, ama sonra birden eksiler başladı, sabırlı olmak gerekiyor sanırım10 gündür regl dönemim bitemedi ve ben dün akşam tartıldığımda 80.00 i gördüm ne güzel atağı 78.00 le kapatmıştım... atakta 5 kilo gitti diye seviniyodum su atıldı vücuttan diye... seyire başladığım gün regl oldum ve tartılmıyorum... dün akşam merakımdan baktım ve sonuç yıkıcısizde de böyle olmuş muydu?.. motivasyonumu yitirmekten korkuyorum... bu normal bişeymi arkadaşlar sizler de böyle şeyler yaşadınız mı? yani böyle duraksamalar olup da mı bu kilolarınızı verdiniz çok merak ediyorum... aslında incelme hissediyorum annem de zayıfladın diyo... pantalonum da bol gelmeye başladı hatta yeni kemerlere ihtiyaç duyuyorum ama yine de korkuyorum işte... ya hedeflediğimiz sürede ulaşamazsam diye...
bende aynı dertten muzdaribim..evde sabah yemeklerimi ısıtıyorum, tupperlarıma koyuyorum, ,işyerinde kalorifer peteklerinde öğlene kadar bekletiyorum, ılık oluyo enazından ama napalım..dışardan söylesem yağlı oluyo..ne şanslısın benim burda ısıtmak için bi yerim bile yok sıcak suyla yemeğimi ısıtmaya çalışıp eziyet çekiyorum offf offf
valla sanırım zaman yaratmak lazım. ingilizce kursuna gidiyorum hafta içi hergün. 19-22 şimdi onu dondurcm spora gidicem.
pilates öğrendikten sonra evde de yaparım belkiiiiiii :)
evli misin sen?
bekarken yapabildiğimiz herşey yapmak lasım burda onu öğrendim valla:)