Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar seyirde 4.günüm ve adet oldum
tatlı krizimden resmen gözüm döndü
halvalar-revaniler falan uçuşuyor gözümün önünde
Nolurrr bana acilen seyire uygun tatlı tarifleri yazın

lıght puding yada sütün ,çine tatlandırıcı ve tarçın..acil çözüm..bide lıght meyveli yoğurt tüketebilirsin canım..

ohh ohhh:) ozaman ne diyoruzz Allah bizlere sizin eşinizin huyunda birilerini nasip etsin:)

yumurta yoğurtla çok yakışıyor:) her öğünde yenebilir:)
bu arada eğer bu diyet sayesinde çocuklaştıysanız ruhunuzun gençliğini ortaya çıkarmış olmuş dukan.
bir kere daha tebrik ediinnn=))))

dipnot: biz kadınlar çocuk kaldığımız sürece güzeliz:))) büyümek istemiyorummm:)

çok merak ettim halkoyunları kursunu nerden alıyorsun ve hangi yöreyi öğreniyorsun :) ben de halkoyunları eğitmeniyim sana tavsiyem halkoyunları selilüti engelliyor ve dinamik yapıyor insanı ben 2 yıl ara vermiştim aktif oynamaya sonra baktım 50 kilolardan 60lara fırladım şükür yine hızla kilo veriyorum vücut yıllarca aktif oynamaya alışınca pek bir zorlanıyor kilo vermekte ama bu diyet sayesinde sorunsuz kilo veriyorum kaçamaklarım da çok olduğu halde :)

ben güzelleştiğimi hissettim sanki daha bir güzel oldum normalde diyetler insanı bitkin ve çökmüş gösteriyor fakat bu diyette bunu yaşamıyor insan zaten kitapta da belirtiyor bunu bizzat test etmiş oluyoruz. kilo vermem durdu diyen arkadaşlar ben ilk başlarda kilo veremiyordum sonra birden gitti kilolar hiç tartılmadım ben kıyafetlerime göre karar verrim kilomun az veya çok olduğuna 18inde nişanım var ondan sonra tartılacağım bakalım kaç kiloyum

bende peteklerde ısıtıyorum ne yazık ki çok zor oluyor ama dayanıyorum alim mahkum napıyım

bende peteklerde ısıtıyorum ne yazık ki çok zor oluyor ama dayanıyorum napıym elim mahkum

Yarın bölüm toplantımız var ve ben tepsi tepsi börek siparişi verdim. Siparişi iptal ettirip herkese dukan krep poğaça falan mı yapsam ki heheheheh :))))

Yarın bölüm toplantımız var ve ben tepsi tepsi börek siparişi verdim. Siparişi iptal ettirip herkese dukan krep poğaça falan mı yapsam ki heheheheh :))))

ben ilk defa dukan pogaçası yaptım çok güzel oldu.kepekli çorbada yaptım nefis oldu ben zayıflıyamıyorum bari kızım zayıflasın

ilk başlarda içiyordum ama şimdi hiç içmek gelmiyor midem bulandı sudan artık ama bu diyette içmekte şart
bende sudan nefret ederdim.. ama şimdi içiyorum alıştım hemde... ayrıca işteyken 3 lt kesin bitiyo... eve gidince deli gibi susamış oluyorum 1 lt de evde içiyorum yatana kadar... ben bile hayret ediyorum ama insan su tükettikçe susamaya başlıyo...

kitabim geldi dünden beri okuyorum,bugün seyir evresine gectim,dukan lavas yaptim bugün tadi bir harikaaa,simlanin blogunda cok güzel tarifler var,tek tek deniycem

Selam kizlar bende aranıza katılmak istiyorum 86 kilo 1.60 boy cok kötüyün yapabilirsem 10 gün atak yapmak istiyorum bugün motivasyonum iyiydi şimdilik inşallah böyle gider
Yediklerimi yaziyim
Sabah. 1 yüm lorpeyniri
Öğle. 1 yüm lor peyniri
İkindi. 1 bardak kefir 2 kk peynir
Aksam kıymalı yumurta yiycem inşallah gecekriz gelirse ne yapiyorsunuz

Arkadaslar
Sizde de benim gibi kocaman ergenlik sivilceleri çıktı mı yüzünüzde?? Hic yağ yememek yaramadı demek ki bana :)

Kızlar şuan tiksinmiş ve tüyleri diken diken olmuş bi vaziyette yazıyorum.az önce açtığım kepek paketlerinin birinin içinde kelebekler uçuşuyodu resmen öyle minik de değil :S diğer paketide kontrol ede ede bi kaba boşaltıyodum kepeklerin bazı kısımları örümcek ağına yapışmış gibi birbirine yapışmıştı ki ne göreyim nerdeyse baş parmağımın tırnağı uzunluğunda kurtçuk ve aynı kepeğin renginde dikkat edilmese görülmez,döktükçe bi kaç tanede minik kurtçuk çıktı,hanfendi doğurmuş bide kepeğimin içine 2 paket gitti öylece çöpe,3.yü de iyice kontrol ettim o iyi bari,zaten zor buluyoruz çok sinir oldum ya şimdi doğalsana şikayet maili atıcam bi işe yaramaz muhtemelen ama olsun,sizde aman dikkat edin

bu gün yediklerim

kahvaLTI 1 YUMURTAYLA LORLU OMLET DUKAN KREP

ÖGLEN HAŞLANMIŞ SİYAH ET YOGURT

AKŞAM TAVUK YUGURT

tarihi gecmiştir yada sıcakta kalmıştır ben buzdolabında saklıyorum aldıgın yere götür

Kızlarr bugun karnım acayip şiş sabahleyin lahana yemiştim umarım ondandır çok üzüldüm birden karnım o kadar çıkınca dedim diyette en başa döndük.. sabahtan göbeğimi içeri çekmekten bi hal oldum :)

kitabim geldi dünden beri okuyorum,bugün seyir evresine gectim,dukan lavas yaptim bugün tadi bir harikaaa,simlanin blogunda cok güzel tarifler var,tek tek deniycem

afiyet olsun en kısa zamanda seyiri bitirirsin umarım evet simlanın blogu çok güzel,face in varsa orda da sayfası var başkalarından gelen tariflerde var orada da baya tarif bulabilirsin

cnm sen sabah ve öğle sadece lor peynirimi yedin ben yüm ün ne olduğunu anlayamadım da :26: eğer öyleyse çok az bence biraz daha öğünlerini dolu dolu yap yoksa hem vücut yağ yakacak gerekli enerjiyi alamaz hem de çabuk acıkırsın gözün başka şeylere kaymaya başlar.ben kepekten ekmek yapıyorum geç saatte çok dayanamıcak gibi olursam ondan bi parça koparıyorum birazda peynir baya tutuyo yatmadan bi bardak ta light süt tamamdır

arkadaslar

önerilenden fazla yulaf yense bisey oluyor mu?

her gün olmamak kaydıyla bence arada biraz aşılabilir ama yine de çok abartmamak lazım diye düşünüyorum karbonhidrat ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…