Kızlar seyirde 4.günüm ve adet oldum
tatlı krizimden resmen gözüm döndü
halvalar-revaniler falan uçuşuyor gözümün önünde
Nolurrr bana acilen seyire uygun tatlı tarifleri yazın
Ben de evliyim
Resim, tiyatro, aerobik-step, at biniciliği, gitar, ingilizce kurslarına gittim. (aklıma ilk gelenler) Halen okulum için dersaneye gidiyorum ve geçen hafta eşimle birlikte halk oyunları kursuna başladık.
Yani insan istedikten sonra herşeyi yapabilir
kızlar dün akşam canım et/tavuk filan istemedi..kii zatende sevmem..ne yesem ne yesem derken, 2 tane yumurtayı tavada omlet yaptım.tabağa aldım.üzerinede sarımsaklı yoğurt döktüm, üzerinede biber..neffis oldu..dar zamanlar için süper bir öğündü.paylaşayım dedim..
bugün hem sabah hemde öğlen kıymalı yumurta ve dukan poaça yedim.aralardada yoğurt..ben yoğurdu sade sevmediğimden içine tatlandırıcı ekleyip yiyorum..kızlar eğer spor yaparsanız daha hızlı kilolar gidiyo,tavsiye ederim..
ya millete sormak istemiyorum ama sürekli soruyorum "KİLO VERDİĞİM BELLİ OLDUMU " diya..kocaman kadınım ama bu diyet beni çocuklaştırdı
çok merak ettim halkoyunları kursunu nerden alıyorsun ve hangi yöreyi öğreniyorsun :) ben de halkoyunları eğitmeniyim sana tavsiyem halkoyunları selilüti engelliyor ve dinamik yapıyor insanı ben 2 yıl ara vermiştim aktif oynamaya sonra baktım 50 kilolardan 60lara fırladım şükür yine hızla kilo veriyorum vücut yıllarca aktif oynamaya alışınca pek bir zorlanıyor kilo vermekte ama bu diyet sayesinde sorunsuz kilo veriyorum kaçamaklarım da çok olduğu halde :)Ben de evliyim
Resim, tiyatro, aerobik-step, at biniciliği, gitar, ingilizce kurslarına gittim. (aklıma ilk gelenler) Halen okulum için dersaneye gidiyorum ve geçen hafta eşimle birlikte halk oyunları kursuna başladık.
Yani insan istedikten sonra herşeyi yapabilir
ben güzelleştiğimi hissettim sanki daha bir güzel oldum normalde diyetler insanı bitkin ve çökmüş gösteriyor fakat bu diyette bunu yaşamıyor insan zaten kitapta da belirtiyor bunu bizzat test etmiş oluyoruz. kilo vermem durdu diyen arkadaşlar ben ilk başlarda kilo veremiyordum sonra birden gitti kilolar hiç tartılmadım ben kıyafetlerime göre karar verrim kilomun az veya çok olduğuna 18inde nişanım var ondan sonra tartılacağım bakalım kaç kiloyumohh ohhh:) ozaman ne diyoruzz Allah bizlere sizin eşinizin huyunda birilerini nasip etsin:)
yumurta yoğurtla çok yakışıyor:) her öğünde yenebilir:)
bu arada eğer bu diyet sayesinde çocuklaştıysanız ruhunuzun gençliğini ortaya çıkarmış olmuş dukan.
bir kere daha tebrik ediinnn=))))
dipnot: biz kadınlar çocuk kaldığımız sürece güzeliz:))) büyümek istemiyorummm:)
kabartma tozunun filan yanında oluyo, hemen hemen tüm büyük marketlerde var,küçük paket olduğundan dikkatli bakman lazım canım.
nessss tablon süper yaaaa, imreniyorum walla..
hoşgeldin aramıza, bol eksili günler canım..
canım bende aynı şeyleri yaşadım, hatta bırakacam bu diyeti kocaman pasta yiyeceğim filan dedim, ama sonra birden eksiler başladı, sabırlı olmak gerekiyor sanırım
bende aynı dertten muzdaribim..evde sabah yemeklerimi ısıtıyorum, tupperlarıma koyuyorum, ,işyerinde kalorifer peteklerinde öğlene kadar bekletiyorum, ılık oluyo enazından ama napalım..dışardan söylesem yağlı oluyo..
kabartma tozunun filan yanında oluyo, hemen hemen tüm büyük marketlerde var,küçük paket olduğundan dikkatli bakman lazım canım.
nessss tablon süper yaaaa, imreniyorum walla..
hoşgeldin aramıza, bol eksili günler canım..
canım bende aynı şeyleri yaşadım, hatta bırakacam bu diyeti kocaman pasta yiyeceğim filan dedim, ama sonra birden eksiler başladı, sabırlı olmak gerekiyor sanırım
bende aynı dertten muzdaribim..evde sabah yemeklerimi ısıtıyorum, tupperlarıma koyuyorum, ,işyerinde kalorifer peteklerinde öğlene kadar bekletiyorum, ılık oluyo enazından ama napalım..dışardan söylesem yağlı oluyo..
Yarın bölüm toplantımız var ve ben tepsi tepsi börek siparişi verdim. Siparişi iptal ettirip herkese dukan krep poğaça falan mı yapsam ki heheheheh :))))
sebep ne ki acaba?
bende sudan nefret ederdim.. ama şimdi içiyorum alıştım hemde... ayrıca işteyken 3 lt kesin bitiyo... eve gidince deli gibi susamış oluyorum 1 lt de evde içiyorum yatana kadar... ben bile hayret ediyorum ama insan su tükettikçe susamaya başlıyo...ilk başlarda içiyordum ama şimdi hiç içmek gelmiyor midem bulandı sudan artık ama bu diyette içmekte şart
kızlar şuan tiksinmiş ve tüyleri diken diken olmuş bi vaziyette yazıyorum.az önce açtığım kepek paketlerinin birinin içinde kelebekler uçuşuyodu resmen öyle minik de değil :s diğer paketide kontrol ede ede bi kaba boşaltıyodum kepeklerin bazı kısımları örümcek ağına yapışmış gibi birbirine yapışmıştı ki ne göreyim nerdeyse baş parmağımın tırnağı uzunluğunda kurtçuk ve aynı kepeğin renginde dikkat edilmese görülmez,döktükçe bi kaç tanede minik kurtçuk çıktı,hanfendi doğurmuş bide kepeğimin içine2 paket gitti öylece çöpe,3.yü de iyice kontrol ettim o iyi bari,zaten zor buluyoruz çok sinir oldum ya şimdi doğalsana şikayet maili atıcam bi işe yaramaz muhtemelen ama olsun,sizde aman dikkat edin
tarihi gecmiştir yada sıcakta kalmıştır ben buzdolabında saklıyorum aldıgın yere götür
kitabim geldi dünden beri okuyorum,bugün seyir evresine gectim,dukan lavas yaptim bugün tadi bir harikaaa,simlanin blogunda cok güzel tarifler var,tek tek deniycem
Selam kizlar bende aranıza katılmak istiyorum 86 kilo 1.60 boy cok kötüyün yapabilirsem 10 gün atak yapmak istiyorum bugün motivasyonum iyiydi şimdilik inşallah böyle gider
Yediklerimi yaziyim
Sabah. 1 yüm lorpeyniri
Öğle. 1 yüm lor peyniri
İkindi. 1 bardak kefir 2 kk peynir
Aksam kıymalı yumurta yiycem inşallah gecekriz gelirse ne yapiyorsunuz
arkadaslar
önerilenden fazla yulaf yense bisey oluyor mu?