beni sp günüm tavuk krep ve yoğurt yiyeceğim.
afiyet olsun... ben henüz krep denemedim... bu pazar kahvaltıda belki deneyebilirim...hatta yemeye gidiyorum..
öğlen de ne yiyeceksiniz ya da yediniz??
korkma korkma hiçbişey olmuyo
sıradan günlerden bi farkı yoktu aslında... ama ben normalde hiç su içmem... o gün bol su içmeye başladım... dolayısıyla wc olayı sıklaştı tabi...
bende evde hazırladım herşeyini koydum bi saklama kabına getirdim şimdi ablamız pişiriyo sağolsun...
Kizlar, benimle ilk atak gününüzü paylasir misiniz ?
nasil gecti ? neler hissettiniz ?
agri - sanci-asiri wc gitme- aclik - vs... ?
ben acıkmamıştım ama bayaa bi halsizlik olmuştu. kolay gelsin, bol - ler :)
hatta yemeye gidiyorum..
10 gündür regl dönemim bitemedi ve ben dün akşam tartıldığımda 80.00 i gördüm ne güzel atağı 78.00 le kapatmıştım... atakta 5 kilo gitti diye seviniyodum su atıldı vücuttan diye... seyire başladığım gün regl oldum ve tartılmıyorum... dün akşam merakımdan baktım ve sonuç yıkıcısizde de böyle olmuş muydu?.. motivasyonumu yitirmekten korkuyorum... bu normal bişeymi arkadaşlar sizler de böyle şeyler yaşadınız mı? yani böyle duraksamalar olup da mı bu kilolarınızı verdiniz çok merak ediyorum... aslında incelme hissediyorum annem de zayıfladın diyo... pantalonum da bol gelmeye başladı hatta yeni kemerlere ihtiyaç duyuyorum ama yine de korkuyorum işte... ya hedeflediğimiz sürede ulaşamazsam diye...
benim su ile bir sorunum yok, normalde de hergün 1,5 litre su icerim, bunun yaninda kahve ve meyve caylarimi da ictigim icin, gün icinde zaten rahat 2,5L sivi aliyorum...
sanki benim karnima sanci giriyor gibi oluyor, gaz sancisi gibi.. :26:
[/Q
benim bu diyete başlamadan önce felaket gaz sancılarım oluyodu ama artık şükür ki yok çok rahatlıyor insan çooookkkkkk
Bir kaç sayfa önce yazılanları okudum, diyete büyük heveslerle başlayıp daha sonra motivasyonlarınızın dibe vurduğunu gördüm. Yapmayın kızlar, kendi kendinizi üzmeyin. Kilolarınızı vermeye başlamışsınız ve kesinlikle gerisi gelecektir. Herkes ayrı bir bedene sahip, genel olarak aynı işleyişe sahip olsa da yaşadığınız çevre, olaylara karşı verdiğiniz tepkiler farklı olacaktır. Bence diyetin ilk dönemlerinde kendinizi tanımaya çalışın.
Kilolar geri mi geldi önemli değil, geriye bir bakın hata yapmadıysanız rahat olun o geri gelen kilolar fazlasıyla gidecektir. Eğer hata yaptıysanız bir daha yapmamaya gayret gösterin. Sağlıklı bir şekilde devam ediyorsa kilo verme süreciniz giden, gelen 1-2 kiloyu çok da dert etmeyin.
Adet düzensizliği yaşıyorum, PCOS var, haşimato tiroidit denilen bir hastalığım da var, doğum kontrol hapı kullanıyorum olmayan yok yani :))) ama ben buna rağmen azmettim kilo vereceğim ve veriyorum da.
Regl döneminizde aldığınız o kiloları (ben onlara su diyorum) kesinlikle dert etmeyin. Düzenli adet görüyorsunuz bundan daha önemli ne olabilir ki.
Ben o süreci düzenli bir şekilde yaşamak için neler vermezdim :) Halinize şükredin ve bir an önce KENDİNİZE GELİN !
Merhaba arkadaşlar...Bugün atakta dördüncü günüm ve 1,80kg ile başladım güne mutluyum...
Yarim bozma moralini seninde bildiğin gibi herkesin yaşadığı dönemler bunlar...Regliden sonra 3. gün eksilerini görmeye başlayacaksındır
Benim ilk iki gün çok başım ağrıdı...