Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar, benimle ilk atak gününüzü paylasir misiniz ?
nasil gecti ? neler hissettiniz ?
agri - sanci-asiri wc gitme- aclik - vs... ?

sıradan günlerden bi farkı yoktu aslında... ama ben normalde hiç su içmem... o gün bol su içmeye başladım... dolayısıyla wc olayı sıklaştı tabi...

sıradan günlerden bi farkı yoktu aslında... ama ben normalde hiç su içmem... o gün bol su içmeye başladım... dolayısıyla wc olayı sıklaştı tabi...

benim su ile bir sorunum yok, normalde de hergün 1,5 litre su icerim, bunun yaninda kahve ve meyve caylarimi da ictigim icin, gün icinde zaten rahat 2,5L sivi aliyorum...

sanki benim karnima sanci giriyor gibi oluyor, gaz sancisi gibi.. :26:

Merhaba arkadaşlar...Bugün atakta dördüncü günüm ve 1,80kg ile başladım güne mutluyum...

Yarim bozma moralini seninde bildiğin gibi herkesin yaşadığı dönemler bunlar...Regliden sonra 3. gün eksilerini görmeye başlayacaksındır

Benim ilk iki gün çok başım ağrıdı...

=)) seni seviyoruz..arada bi bizi silkele böle olmas mıı =)

Son düzenleme:
sizlere ne fis krakerler

tarif,biraz uyarlama.. söyle ki

1 yumurta

2 tepeleme yagsiz quark (labne mi, lor mu krem peynir mi tam karsiligi bilemiyorum)

göz karari misir nisastasi

arzuya göre baharatlar..ben biraz tuz, yeni bahar,kekik koydum *sarimsak tozu koyucaktim unuttum tahminim yakisirdi

bir kismini bu sekilde yarisinida icine yagsizpeynir ufaladim..peynirlisi daha hosuma gitti

atak dahil her evre yenebilir bir atistirmalik

öğlen de ne yiyeceksiniz ya da yediniz??

Krepve dana jambon+yoğurt

-1800 olacaktı

cok tesekkürler paylasimlariniz icin,

ben bugün

kahvalti :1 yumurta, 3 dilim yagsiz peynir yedim ve 1 oralet ictim

ara :yulafli kücük kase yagsiz yogurt

öglen : 200 gr tavuk cigeri ile 200 gr tavuk yüregi karisik
2 dilim yagsiz peynir

simdiye kadar dogru mu yaptim acaba ???

Günaydın kızlar bugün seyire başlıyorum teste göre önümde 3 aylık bi dönem var.Testte 4 günlük atakta 1.2 kg kayıp vermişti şuan 1.9 kayıp var başlangıç için iyi bi motivasyon oldu,herkese bool eksili bi gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…