arkadaşlar merhaba.atak bitti.bugün seyirin ilk günü.67.9 ile başladım.bu sabah itibariyle 66.7yim.-1200 ile atak bitti.darısı herkesin başına.
günaydin güzel bayanlar,
araniza bu sabah katildim. bugün ilk dukan diet günüm , yani atak evresi 1. gün.
dukan diet icin, internet sayfasinda Bay dukan benim icin ( otomotik hesaplayica da )
4 gün atak ve 100 gün seyir evresine karar verdi
su an 1.60 boyunda, 70.7 kg ile basladim. 6 ay önce ilk dogumumu yaptim.
hedefim 15 kilo, insallah basaririm, eski kiyafetlerime kavusmayi sabirsizlikla bekliyorum.
insallah allah yüzümü kara cikarmaz... bu diet ten cok umutluyum,
bu arada bana desteklerinizi bekliyorum
hepimize kolay gelsin
anne sütü bebekler için sandığımızdan çok çok önemli nolur hemen pes etmeyin kilolar nasılsa gider bebeğin sağlığı herşeyden önemli sağlık derken psikolojisindende bahsediyorum.en son bir araştırma sonucu yeterince emmeyen (özellikle erkek bebekler ) ilerde eşlerine ve ailelerine bağlanma sorunu yaşıyorlarmış yani nolur pes etmeyin en azından 1 yaşına kadar ki sağlıklısı 2 yıl emzirin.kusura bakmayın sağlıkçı olduğum için böyle atlıyorum hemen. emme azalırsa sütte azalır. diyet nasıl olsa yaparsın. bu diyetide direkt güçlendirme evresinden başlayarak yapabilirsin çok fazla kasmadan kolay gelsin.
çok sağol canım, en son 2003 yılında bu kilodaydım o kadar uzun zaman olduki, sanki bir hayali yaşıyor gibiyim
sipariş ettiğim elbise geldi 40 beden, giydim hatta fermuarıda kapandı, dar geldi tabi boyu biraz normalin üzerine çıktı öyle oluncada, eşim tutturdu bunu sana giydirmem diyorum 10 kilo sonr daha uzun duracak, bakalım pazarlığımız halen sürüyor
ama çok güzel bir duygu, 48ler dar gelirken şimdi m40 bedene girebilmek
darısı 38lerin başına...........
anne sütü bebekler için sandığımızdan çok çok önemli nolur hemen pes etmeyin kilolar nasılsa gider bebeğin sağlığı herşeyden önemli sağlık derken psikolojisindende bahsediyorum.en son bir araştırma sonucu yeterince emmeyen (özellikle erkek bebekler ) ilerde eşlerine ve ailelerine bağlanma sorunu yaşıyorlarmış yani nolur pes etmeyin en azından 1 yaşına kadar ki sağlıklısı 2 yıl emzirin.kusura bakmayın sağlıkçı olduğum için böyle atlıyorum hemen. emme azalırsa sütte azalır. diyet nasıl olsa yaparsın. bu diyetide direkt güçlendirme evresinden başlayarak yapabilirsin çok fazla kasmadan kolay gelsin.
slm bulaşıksuyu aldın başını gidiyorsun maşallah ben halen aynı yerdeyim
10 gündür regl dönemim bitemedi ve ben dün akşam tartıldığımda 80.00 i gördüm ne güzel atağı 78.00 le kapatmıştım... atakta 5 kilo gitti diye seviniyodum su atıldı vücuttan diye... seyire başladığım gün regl oldum ve tartılmıyorum... dün akşam merakımdan baktım ve sonuç yıkıcısizde de böyle olmuş muydu?.. motivasyonumu yitirmekten korkuyorum... bu normal bişeymi arkadaşlar sizler de böyle şeyler yaşadınız mı? yani böyle duraksamalar olup da mı bu kilolarınızı verdiniz çok merak ediyorum... aslında incelme hissediyorum annem de zayıfladın diyo... pantalonum da bol gelmeye başladı hatta yeni kemerlere ihtiyaç duyuyorum ama yine de korkuyorum işte... ya hedeflediğimiz sürede ulaşamazsam diye...
yok ben inmedim henüz dibeBir kaç sayfa önce yazılanları okudum, diyete büyük heveslerle başlayıp daha sonra motivasyonlarınızın dibe vurduğunu gördüm. Yapmayın kızlar, kendi kendinizi üzmeyin. Kilolarınızı vermeye başlamışsınız ve kesinlikle gerisi gelecektir. Herkes ayrı bir bedene sahip, genel olarak aynı işleyişe sahip olsa da yaşadığınız çevre, olaylara karşı verdiğiniz tepkiler farklı olacaktır. Bence diyetin ilk dönemlerinde kendinizi tanımaya çalışın.
Kilolar geri mi geldi önemli değil, geriye bir bakın hata yapmadıysanız rahat olun o geri gelen kilolar fazlasıyla gidecektir. Eğer hata yaptıysanız bir daha yapmamaya gayret gösterin. Sağlıklı bir şekilde devam ediyorsa kilo verme süreciniz giden, gelen 1-2 kiloyu çok da dert etmeyin.
Adet düzensizliği yaşıyorum, PCOS var, haşimato tiroidit denilen bir hastalığım da var, doğum kontrol hapı kullanıyorum olmayan yok yani :))) ama ben buna rağmen azmettim kilo vereceğim ve veriyorum da.
Regl döneminizde aldığınız o kiloları (ben onlara su diyorum) kesinlikle dert etmeyin. Düzenli adet görüyorsunuz bundan daha önemli ne olabilir ki.
Ben o süreci düzenli bir şekilde yaşamak için neler vermezdim :) Halinize şükredin ve bir an önce KENDİNİZE GELİN !
canım ben ilk başta daha düzenli spor yapıyordum ve kilom daha güzel gidiyordu ama yılbaşı sonrası grip oldum ve sporu tamamen bıraktım, hoş 2,5 yaşında azcık hareketli bir oğlum var sürekli peşinde koşturuyorum oda spor yerine geçiyordur eminim
Merhaba,
Uzun zamandır sürekli sizi takip ediyorum, bir de desendesen'i..İkiniz de süpersiniz..
Yalnız takip ederken şu kısmı kaçırmışım, bu kiloları verirken düzenli spor da yaptınız mı?
10 gündür regl dönemim bitemedi ve ben dün akşam tartıldığımda 80.00 i gördüm ne güzel atağı 78.00 le kapatmıştım... atakta 5 kilo gitti diye seviniyodum su atıldı vücuttan diye... seyire başladığım gün regl oldum ve tartılmıyorum... dün akşam merakımdan baktım ve sonuç yıkıcısizde de böyle olmuş muydu?.. motivasyonumu yitirmekten korkuyorum... bu normal bişeymi arkadaşlar sizler de böyle şeyler yaşadınız mı? yani böyle duraksamalar olup da mı bu kilolarınızı verdiniz çok merak ediyorum... aslında incelme hissediyorum annem de zayıfladın diyo... pantalonum da bol gelmeye başladı hatta yeni kemerlere ihtiyaç duyuyorum ama yine de korkuyorum işte... ya hedeflediğimiz sürede ulaşamazsam diye...
süpermiş o zaman... bi soru daha... bu vividentin tatlandırıcılı meyve aromalı sakızları yasakmı?canım ben ilk başta daha düzenli spor yapıyordum ve kilom daha güzel gidiyordu ama yılbaşı sonrası grip oldum ve sporu tamamen bıraktım, hoş 2,5 yaşında azcık hareketli bir oğlum var sürekli peşinde koşturuyorum oda spor yerine geçiyordur eminim
diyete uyup ne kadar çok spor yaparsan o kadar hızlı sonuç alırsın burası bir gerçek....
ah o duraklamalar ve regl dönemi yokmu.... zaten bizi en çok onlar yıpratıyor
ben regl dönemimde hiç tartılmıyorum artık ne gereği var moral bozmanın, 1-2 kilo fazla çıkacağın kesin sonuçta
tabi birde hiç kaçamak yapmadığın halde +++lar görmek varki o daha ciddi çünkü insanın tüm hevesini kaçırıyor ama sakın o oyuna gelme, bu vücudun arada bir "ne oluyor, neden ben sürekli yağ harçıyorum stoklarım gidiyor ben ne kadar uğraştım o yağları yapacam diye" deyip kıymetli yağlarını yakmamak için direnişe geçtiği dönem, kaçamak yapmazsan eninde sonunda direnişi kırlıyor ve mecburan tekrardan ve hızlı bir şekilde inişe geçiyor
merak etme yani herkes yaşıyor....
günaydin güzel bayanlar,
araniza bu sabah katildim. bugün ilk dukan diet günüm , yani atak evresi 1. gün.
dukan diet icin, internet sayfasinda Bay dukan benim icin ( otomotik hesaplayica da )
4 gün atak ve 100 gün seyir evresine karar verdi
su an 1.60 boyunda, 70.7 kg ile basladim. 6 ay önce ilk dogumumu yaptim.
hedefim 15 kilo, insallah basaririm, eski kiyafetlerime kavusmayi sabirsizlikla bekliyorum.
insallah allah yüzümü kara cikarmaz... bu diet ten cok umutluyum,
bu arada bana desteklerinizi bekliyorum
hepimize kolay gelsin
benim bugun p+s günüm... tavuklu mantar sote yiycem... yanında light yoğurdum... dukan ekmeğim... zero kolam ve 1 çeri domatesim...öğlen de ne yiyeceksiniz ya da yediniz??
öğlen de ne yiyeceksiniz ya da yediniz??
bende evde hazırladım herşeyini koydum bi saklama kabına getirdim şimdi ablamız pişiriyo sağolsun...evden getirdiğim sebze yemeğini yiycem yanında liğht yoğurt + 2 adet köfte