Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hedefin kaçtı kaç kilosun şimdi tabi boyunda önemli ilk başlarda farklı kilolar çıkıyor abartıyorum derken hergün yağlı yada hamur işi yemiyor sundur bence gerekli değil ama gene sen bilirsin

yok canım sadece serbest bir öğünde yiyorum ama bazen 2 porsiyon yediğim oluyor tabi genelde pasta ve hamurişi oluyor günlerime denk getirdiğim için.boyum 1,60 ama ben aynada kendimi hala kilolu görüyorum hedefim 54 kiloydu şu an 53,5 kiloyum :

selam kızlar nasılsınız bu gün cok iyi gecti kimse cakmadı hiç bişey yemedim bu günkü yediklerimi yazayım hemen

kahvaltı dukan ekmek sebzeli lor

öglen fırında tavuk bir kese yogurt 1 turp

akşem bir kase yogurt ıkı yumurta

reglm hala bitmedi ben bunun hepsini bi akşamda yerim biliyomsuun... deli gibi tatlı istiyorum zaten....

Kesinlikle kakaolu light pudingi tavsiye ediyorum. Benim yegane kurtarıcımdır kendisi.[/QUOTE]

bu gün deli gibi kaçamak yaptım tartıya çıkmaya korkuyorum tavuk göğsü güzel oluyor mu?
goji berry li kek nasıl oluyor?
light pudingten günde 1 kase yiyince tartıda ne oluyor?
acil cevap yazarsınız çok sevinirim :)))

Kesinlikle kakaolu light pudingi tavsiye ediyorum. Benim yegane kurtarıcımdır kendisi.

bu gün deli gibi kaçamak yaptım tartıya çıkmaya korkuyorum tavuk göğsü güzel oluyor mu?
goji berry li kek nasıl oluyor?
light pudingten günde 1 kase yiyince tartıda ne oluyor?
acil cevap yazarsınız çok sevinirim :)))[/QUOTE]

ben regl öncesi her güne bir kase mantığıyla 3 kase light puding tükettim,regl şişkinliğimi bilmiyorum ama 500gr arttım( gojiberryli kek yapmadım ama muffin yaptım nefis oldu;tavsiye ederim

arkadaslar ya ben zayıfladıktan bi süre sonra sanki o kdr da zayıflamamışım gibi gelmeye başlıo..size de öle gelio mu yoksa ben problemli miim =S =p

canım olmaz mı? bende öyleyimdir.ama kilo benim en takıntılı olduğum konu onunla ilgili bu.2sene önce ben 61 olmuştum.etraftan ne iltifatlar.hatta okuldaki mazbut bir erkek arkadaş bile benim için okulun en zayıf arkadaşını kastederek 'hocahanım da x hanım kadar zayıflamış'demişti.ama onların gördükleri benle aynada benim gördüğüm kadın aynı değildi.ben hala kendimi kilolu görüyordum.üzgünüm ama bu sadece takıntı.olduğumuz gibi mutlu olmayı öğrenmeliyiz:))

atak için gayet uygun bir yemek.bugün benim atak evrem bitti.sabaha bakalım kaç geleceğim?gerçi reglimin 4.günü olacak ama yapacak bir şey yok.aslında hiç kaçamak yapmadım ama bu akşam eve geç geldim toplantım vardı.yemeğimde yoktu.annemlere gittik.hamsi kızartma yedim mecburen.ama çok yemedim.annemde beni aramış ama telefon sessizdeydi.buğulama yapayım mı diye soracakmıştı.ulaşamayınca kızartmaya kaldık.birde 2.gün seyirle karıştırıp bunu yiyebilirim diye 3 tane cin biber turşusu yedim.birgün sonra aklım başıma geldi.kızlar dayanabilene tavsiye ederim.cin biber turşusu çok güzel tuvalete çıkarıyor.

bebegimi besliyordum.ek gidaya gecince anne sütü 1-2 ögüne dusunce beklemeden baslamak istedim..yinede arkadaslarimin uyarisi ile güclendirmeden basladim ..kitaptada zaten öyle tavsiye ediliyor..ama simdi malesef hic anne sütü veremiyorum 3-4 gündür..benimle baslayan bir arkadasim harfiyyen uyguluyor ve o 1 ayda tam 9 kilo verdi..ben 4 kilo. simdi bende tam basliyim diyorum..bende öyle dusundum aslinda hatta sifirdan test yapip simdiki kilodan dukan yapmak ..zaten bu güclendirmede epeyde alistim...tskler cevap icin

ne kadar güzel tebrikler :)

ben almadim hic gojiberry..bir arkadasim aldi..recel yaparak kullaniyor..cok guzel olmus..aklinda bulunsun

al birde benden ..bende takintiliyim..bebegimi beklerken daha diyet planlari yapiyordum.. bu gercekten insanin elinde olan birsey degil..herkesin bir takintisi var iste:)

merhaba hanımlar bende eski dukancılardanım ve dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına döndüm eski kiloma hemen hemen geldim maalesef.Dukanın bi suçu yok tamamen şartların ve benim suçum ama yapıcak bişey yok böyle gelişti mecburen bu sefer önümde bi engel yok hayırlısıyla bütün aşamaları bitiricem, atağın 4. günündeyim şuan 1.2 kg gitti bakalım, umarım herkes en kısa sürede istediği zayıf incecik bedene ulaşır

selam arkadaşlar yaklaşık 2 saattie yazılanları okudum verilen kilolar sanki benimmiş gibi seviniyorum benim eşim tombik sizlerin verdiği kilolarla onu gazlamaya çalışıyorum
beni soracak olursanız atak evremin 3. ve en rahat günüydü bu arada regl de oldum iki günde 900 gr vermiştim bakalım yarın ki tartı ne gösterecek
çok fazla tuvalete çıkmaktan bahseden arkadaşlar olmuş bende daha öyle bir durum olmadı
akşam yemeğim yoktu çipura aldım kocaman sonra kola ve 1-2 tane acı biber turşusuyla yedim öfffffffffffff ne güzel oldu üstüne de 3 fincan tarçın ve karanfilli çay mis gibi oldu

kızlar birşey soracağım.lıght puding hangi marka kullanıyorsunuz?ben dün bir markete baktım hiçbir markada yoktu.gerçi çok büyük bir yer değildi ama.öğreneyimde ona göre bakayım.

kızlar birşey soracağım.lıght puding hangi marka kullanıyorsunuz?ben dün bir markete baktım hiçbir markada yoktu.gerçi çok büyük bir yer değildi ama.öğreneyimde ona göre bakayım.

Dr.Oetker poşette değil ama karton kutuda,o şekilde ararsan bulursun canım

kilolar takıntım ya benim de..yemek yemek de takıntım o yüsden sorun yaşıorum dengeyi kuramadım =P yemek yemekten inanılmaz zevk alıorum,yemek yemek için yaşıorum =))) ahh ahh =p

Deneyimleriniz sayesinde gaza gelerek dukancılara katılmaya karar vermiş bulunuyorum. Umarım herşey yolunda gider. Bu arada 83.100'le başlıyorum bakalım neler olucakkkk???

Selam bayanlar, Ben 1.60 boyunda 71 Kilo olan ve 6 ay önce ilk dogumunu yapmis Bir bayanim. Yarin itibariyle Dukan Dietine basliyorum. Hayatim diet yapmakla gecti. Hic basarili olamadim. Bu son Sansim diye düsünüyorum. Insallah basaririm, Hedefim 15 Kilo.
Yarin atak evresi 4 gün + 2. Evre 100 gün ve 1+1 !
Hadi bismillah ))
Herkese basarilar

ben regl öncesi her güne bir kase mantığıyla 3 kase light puding tükettim,regl şişkinliğimi bilmiyorum ama 500gr arttım( gojiberryli kek yapmadım ama muffin yaptım nefis oldu;tavsiye ederim[/QUOTE]
ben dün akşam yaptım tavukgöğsünü ama kıvam bulmuyo kızlar... saatlerce kaynatttım... simla onu nasıl yapmış bilmiyorum... harfi harfine tarifi uyguladım... fotoğrafta süt beyazı görünen tavukgöğsü ama benim yaptığımda kepekten dolayı biraz sütlü kahve gibi... bi yerlerde eksik bişeyler var bence... tam iki buçuk saat kaynattım süt azaldı ama kıvama gelmedi... bende 1 buçuk yemek kaşığı mısır nişastasını sütte açıp kattım içine... bugun beklemede bakalım akşam eve gidince görücem ve tadına bakıcam küçücük de olsa... ama hiç umutlu değilim... simlanın sütlacını da denemiştim o da böyle sonuç hüsrandı... bildiğin sütün içine kepek atıp karıştırmışsın gibi... hiç bi katılaşma yok... bence eksik bişeyler var...

günaydın arkadaslar..ya çook mutsuzum..hiiç kaçamak yapmadım,normal yemeğimi yedim vs ama sabah +800 ile uyandım..hasta olcam sanırım tam gününü hatırlayamıorum =/ ödem tutuo vücut onu biliorum da hasta olmadan ne kdr süre önce tutuo onu bilmiorum =((

çok teşekkürler

teşekkür ederimmm

kızlarr günaydınn, nabersiniz, yarim üzülme , benim yaptıklarımda pek olmuyor..tatlı ihtiyacın için lıght pudingden şaşma bence..
bulamıyorum ki deliricem... yaa regl im hala sürüyo on gün oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…