güçlendirmede kimler var acaba
Hedefin kaçtı kaç kilosun şimdi tabi boyunda önemli ilk başlarda farklı kilolar çıkıyor abartıyorum derken hergün yağlı yada hamur işi yemiyor sundur bence gerekli değil ama gene sen bilirsin
reglm hala bitmedi ben bunun hepsini bi akşamda yerim biliyomsuun... deli gibi tatlı istiyorum zaten....
canım bende senin durumundaydım;light puding yaptım,gojiberry kompostosu yaptım,yoğurda splenda karıştırdım yedim:)))sana da tavsiye ederim,light puding pek önerilmiyor ama onu da yapmasam çikolataya saldıracaktım:)
Kesinlikle kakaolu light pudingi tavsiye ediyorum. Benim yegane kurtarıcımdır kendisi.
arkadaslar ya ben zayıfladıktan bi süre sonra sanki o kdr da zayıflamamışım gibi gelmeye başlıo..size de öle gelio mu yoksa ben problemli miim =S =p
annemi aradım akşam yemeği için değişik birşeyler istiyorum dedim:)
teli kapattık şimdi tekrar aradı buldum diyee:)))
çok sevdiğimi bildiği için "hamsi buğulama" yapacağını söyledi. pişirirken soğanı koyarım sen yemezsin dedi:)
baharatta koyuyor sanırım. ve yağsız yapıyor :)
bir terslik yok di mi?? Dukanın atak evresi için sizcede uygunmu?
ben senin yerinde olsam 1-2 gün bile olsa atak yapmayı tercih ederdim ki.
vücudum kendini uyarsın.
daha sonra seyirden devam edebilirsin. sırayı bozmadan...
bir de neden Güçlendirme den başladın?
kilo korumak mı kilo vermek mi amacın?
çok sağol canım, en son 2003 yılında bu kilodaydım o kadar uzun zaman olduki, sanki bir hayali yaşıyor gibiyim
sipariş ettiğim elbise geldi 40 beden, giydim hatta fermuarıda kapandı, dar geldi tabi boyu biraz normalin üzerine çıktı öyle oluncada, eşim tutturdu bunu sana giydirmem diyorum 10 kilo sonr daha uzun duracak, bakalım pazarlığımız halen sürüyor
ama çok güzel bir duygu, 48ler dar gelirken şimdi m40 bedene girebilmek
darısı 38lerin başına...........
Kızlar selam;
Biraz önce Gojiberry Muffin yaptım veee nefis oldu;hepinize tavsiye ederim;tarifi paylaşmak istiyorum belki biliyosunuzdur ama:))
2 Yumurta ile 2 Kaşık Splenda güzelce çırpılır içine 6 kaşık yulaf kepeği,3 yemek kaşığı light yoğurt,1/4 kabartma tozu,tarçın,gojiberry eklenir(tarifte çikolata aroması yoktu ama ben birazcık ekledim) güzelce karıştırılır,mini silikon muffin kalıplarına dökülür 170 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirilir,sonra da afiyetle yenirrr:)) hem çok basit hem de çok lezzetli,yanında light sütle mis oldu miss:))
canım olmaz mı? bende öyleyimdir.ama kilo benim en takıntılı olduğum konu onunla ilgili bu.2sene önce ben 61 olmuştum.etraftan ne iltifatlar.hatta okuldaki mazbut bir erkek arkadaş bile benim için okulun en zayıf arkadaşını kastederek 'hocahanım da x hanım kadar zayıflamış'demişti.ama onların gördükleri benle aynada benim gördüğüm kadın aynı değildi.ben hala kendimi kilolu görüyordum.üzgünüm ama bu sadece takıntı.olduğumuz gibi mutlu olmayı öğrenmeliyiz:))
Tam diyete başlıcam grip oldum yaaaa
başlasammı diye düşünüyorum acaba direncim düşermi
ne yapmalıyım???
kızlar birşey soracağım.lıght puding hangi marka kullanıyorsunuz?ben dün bir markete baktım hiçbir markada yoktu.gerçi çok büyük bir yer değildi ama.öğreneyimde ona göre bakayım.
canım olmaz mı? bende öyleyimdir.ama kilo benim en takıntılı olduğum konu onunla ilgili bu.2sene önce ben 61 olmuştum.etraftan ne iltifatlar.hatta okuldaki mazbut bir erkek arkadaş bile benim için okulun en zayıf arkadaşını kastederek 'hocahanım da x hanım kadar zayıflamış'demişti.ama onların gördükleri benle aynada benim gördüğüm kadın aynı değildi.ben hala kendimi kilolu görüyordum.üzgünüm ama bu sadece takıntı.olduğumuz gibi mutlu olmayı öğrenmeliyiz:))
bu gün deli gibi kaçamak yaptımtartıya çıkmaya korkuyorum tavuk göğsü güzel oluyor mu?
goji berry li kek nasıl oluyor?
light pudingten günde 1 kase yiyince tartıda ne oluyor?
acil cevap yazarsınız çok sevinirim :)))
çok teşekkürlerreal markette var canım
teşekkür ederimmmMigros ta da var ben ordan alıyorum...
bulamıyorum ki deliricem... yaa regl im hala sürüyo on gün oldu...çok teşekkürler
teşekkür ederimmm
kızlarr günaydınn, nabersiniz, yarim üzülme , benim yaptıklarımda pek olmuyor..tatlı ihtiyacın için lıght pudingden şaşma bence..