- 25 Şubat 2011
- 5.524
- 4
bulamıyorum ki deliricem... yaa regl im hala sürüyo on gün oldu...
zaten bu sıvı aromalardan da bulamıyorum... onun için de carrefoura bakıcam... teşekkürler...carfursada var kızım almıştı birde krem şanti almış onu daha kullanmadım
kızlar birşey soracağım.lıght puding hangi marka kullanıyorsunuz?ben dün bir markete baktım hiçbir markada yoktu.gerçi çok büyük bir yer değildi ama.öğreneyimde ona göre bakayım.
kızlar çoookkk hastayım sinüzitim başımı kaldıramıyorum.direncim kırıldı bir kilom kaldı verecek ama güçlendirmeyemi geçsem diyorum.özel dukan yemeği yapacak dermanım yok.sizce son kalan bi kilomu güçlendirmede verebilirmiyim?ayyyy sanki bıktım diyetten herşeyden.
günaydın arkadaslar..ya çook mutsuzum..hiiç kaçamak yapmadım,normal yemeğimi yedim vs ama sabah +800 ile uyandım..hasta olcam sanırım tam gününü hatırlayamıorum =/ ödem tutuo vücut onu biliorum da hasta olmadan ne kdr süre önce tutuo onu bilmiorum =((
günaydin güzel bayanlar,
araniza bu sabah katildim. bugün ilk dukan diet günüm , yani atak evresi 1. gün.
dukan diet icin, internet sayfasinda Bay dukan benim icin ( otomotik hesaplayica da )
4 gün atak ve 100 gün seyir evresine karar verdi
su an 1.60 boyunda, 70.7 kg ile basladim. 6 ay önce ilk dogumumu yaptim.
hedefim 15 kilo, insallah basaririm, eski kiyafetlerime kavusmayi sabirsizlikla bekliyorum.
insallah allah yüzümü kara cikarmaz... bu diet ten cok umutluyum,
bu arada bana desteklerinizi bekliyorum
hepimize kolay gelsin
aynen ben de sinüzitle uğraşıyorum mahvoldum.ama benim daha verilecek 8 kilom ver.sen 1 kiloyu da ver bence bozma sakın.sıcak birşeyler iç kaçamak yap ama bırakma:))
hoşgeldin bebişin hayırlı evlat olur inşallah..bir şeyi merak ettin emzirmiyor musun?
Hosbulduk, canim gün icersinde 2 kez 3´er dk emiyor
Geceleride 1 kez yada 2 kez uyaniyor ve 5 ´er dk emiyor. yani artik memeyi birakiyoruz gibi, bu nedenle diet te baslamayi uygun gördüm. sanirim bir sorun olmaz, sonucta ac kalmicam.
ve bebegimde sorun olacak kadar emmiyor artik beni.
yaptım zaten dün kaçamak hastalık halsizliği vardı üstümde bi tane biskrem yedimama ilaçtanmı biskremden mi bilmem bi enerji geldi üstüme:))
panik yok 1 hafta 10 gün önceden başlayan 2-2,5 kilo farkeden bünye bile var.rahat ol.bu aralar tartılma.değişim olmaması ya da + olması insanın moralini çok bozuyor.
anladım ama yine de çok aç kalma.kitabını okudun mu senin gibi emziren anneler için güçlendirme evresinde başlamaları öneriliyor..
abbooowww maşallahh maşallahhevet canim kitabi gecen hafta aldim, iyice okudum, atak evrem 4 gün, sonrasinda 10 gün seyir evresini yapicam 1+1 seklinde, sonra bakicam 15 gün sonra ne oluyor, bedenen saglikli miyim, dieti kaldirabiliyor muyum, oglum icin bir tehlike olucagini zannetmiyorum, bakicaz bakalim, zaten cok sert yapamam ben diet, et serbest demis ya oturur 3 kilo yerim artik hahhahahaaaaaaa
günaydin güzel bayanlar,
araniza bu sabah katildim. bugün ilk dukan diet günüm , yani atak evresi 1. gün.
dukan diet icin, internet sayfasinda Bay dukan benim icin ( otomotik hesaplayica da )
4 gün atak ve 100 gün seyir evresine karar verdi
su an 1.60 boyunda, 70.7 kg ile basladim. 6 ay önce ilk dogumumu yaptim.
hedefim 15 kilo, insallah basaririm, eski kiyafetlerime kavusmayi sabirsizlikla bekliyorum.
insallah allah yüzümü kara cikarmaz... bu diet ten cok umutluyum,
bu arada bana desteklerinizi bekliyorum
hepimize kolay gelsin
abbooowww maşallahh maşallahh
evet canim kitabi gecen hafta aldim, iyice okudum, atak evrem 4 gün, sonrasinda 10 gün seyir evresini yapicam 1+1 seklinde, sonra bakicam 15 gün sonra ne oluyor, bedenen saglikli miyim, dieti kaldirabiliyor muyum, oglum icin bir tehlike olucagini zannetmiyorum, bakicaz bakalim, zaten cok sert yapamam ben diet, et serbest demis ya oturur 3 kilo yerim artik hahhahahaaaaaaa