- 10 Ocak 2012
- 1.631
- 2.877
bugün ilk defa bu kadar çok acıktımdukana uygun ne varsa yedim. Şimdi midem bulanıyor ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Böykkkk
valla benim göbekle ilgili sorunum vardı sanırım halloluyor.eriyor resmen.yağsız yoğurdun yağları özellikle göbek bölgesini eriitğine dair bilimsel çalışmalar var.bence yoğurda ağırlık verin...ben çok yiyorum...
kızlar anladığımı anlatıyorum birisi yardm etsin dogrudur desin:)..atak evresnde sadece protein tüketiyoruz bunu çok iyi anladm. 2.aşamada sırasıyla sebze ve protein ve protein günleri yapıyruz mesela 1 gün karışık sebze ve protein tüketirken ertesi gün sadece protein tüketebiliyoruz,istediğimiz kiloya gelene kadar bu aşamada kalıyoruz. 3.aşama da hergün sebze ve protein günleri karışık tüketebiliyoruz yani ayrıca 6 gün meyve yiyebiliyruz 2dilim kepek ekmeği yiyebiliyruz.haftada 2 gün makarna ve pilav yiyebiliyoruz ve haftada 2 kere istediğimiz birşeyi yiyebiliyoruz mesela bu pasta olabilirmi:) ..ve verdiğimiz kiloyu 4.5 la çarpıyoruz bu diyeti çıkan gün sayısı kadar yapıyoruz..son aşamada ise istedigimz herşeyi yiyebiliyoruz sadece haftada bir gün protein günü yapıyoruz.dogrumu kızlar?
örnek veriyorum atak bitti 60 kilodasın hedefin 55 kilo ,seyir evresinde 5 kilo verip 3.aşamaya geçtiğinde 60-55 =5 kilo
her bir kilo için 10 gün güçlendirme evresine başlıyosun.yani 10*5=50 gün güçlendirme evresi.
bu evrenin ilk 25 gününde haftada sadece tek bir öğünün serbest (yani dilediğini ye tatlı da ye )
ikinci 25 günde ise serbest öğünün haftada 2 kere (tercihen 2 serbest öğünü peşpeşe olmaması ve farklı ardışık günlerde olmaması tercih ediliyor.
ve mutlaka her perşembe saf protein diyeti yani atak evresinin bir günü gibi
ilk 25 gün haftada sadece 1 kere istediğimi yiyebiliyorum degil mi? mesela kahvaltıda herşeyi yeyibilirmiyim? yada ögle yemeginde iskender yiyebilirmiyim?[/QUOTE
sen en iyisi internetten acil olarak kitap siparişini ver ,okuduğun zaman diyetle ilgili eksik hiç birşey kalmaz kafanda
ilk 25 gün haftada sadece 1 kere istediğimi yiyebiliyorum degil mi? mesela kahvaltıda herşeyi yeyibilirmiyim? yada ögle yemeginde iskender yiyebilirmiyim?[/QUOTE
sen en iyisi internetten acil olarak kitap siparişini ver ,okuduğun zaman diyetle ilgili eksik hiç birşey kalmaz kafanda
ya anlamamışmıyım? bugn başladım ben diyete:2:
yavaş oluyo ama oluyo.. sebat edebilmek önemli olan.. bıktım usandım valla bu durumdan. sağol arkadaşım. hepimize kolay gele..merhaba arkadaşım.bir tiroit hastası için 1ayda 3kg gayet iyi bir sonuç.şanslısın ki eşinde yapıyormuş.ben bu sayfalarda tiroit hastası olduğu halde verebildiğini söyleyen birkaç kişiye daha rastlamıştım.kolaylıklar dilerim.
ya anlamamışmıyım? bugn başladım ben diyete:2:
serbest öğün ilk 3 evrede yok yani atak seyir ve güçlendirmede.son evre olan korumada var o da haftada 2 öğün şeklinde.şu an yiyebilceklerin ataktaysan sadece serbest olan besinler yani protein.
ilk 25 gün haftada sadece 1 kere istediğimi yiyebiliyorum degil mi? mesela kahvaltıda herşeyi yeyibilirmiyim? yada ögle yemeginde iskender yiyebilirmiyim?
canım sen bugun başladın değilmi diyete kaç gün atak yapacaksın ? dukandiet.comdan testi çöz. türkesi burda birkaç sayfa ileride var yada simlanın sitesinde adım adım ne yapacağın yazıyor . atak kaç gün dediyse o kadar saf protein günü yapıyorsun örnek veriyorum 10 kilo için 4 gün atak yaptın bitti atak sonra seyire geçiyorsun 1+1 yada 5+5 yapıyorsun birgün saf protein birgün sebze+protein yada 5gün saf protein 5gün sebze+protein ikiside aynı zamanda aynı kilo verdiyor dukan 1+1 öneriyor seçim senin . bu seyir evresini istediğin kiloya inene kadar yapıyorsun .sonra güçlendirme yani 10 kilo verdin 100 gün güçlendirme yapacaksın her kilo için 10 gün .güçlendirmede ilk 50gün (yani 2 ye bölüyorsun) 6 gün sebze+protein 2 dilim kepekli ekmek ,40 gr yağlı peynir, 1 tane meyve . 1 kere nişastalı gıdalar , bakliyat , hamur işi , makarna yada pilav ve birgün saf protein ve bir kere ödül yemeği 2.evrede yani son 50 günde hepsi 2defa . son olarak ömür boyu herşey serbest ve haftada birgün saf protein ve 3 kaşık yulaf kepeği umarım analata bilmişimdir.sevgiler
canım sen bugun başladın değilmi diyete kaç gün atak yapacaksın ? dukandiet.comdan testi çöz. türkesi burda birkaç sayfa ileride var yada simlanın sitesinde adım adım ne yapacağın yazıyor . atak kaç gün dediyse o kadar saf protein günü yapıyorsun örnek veriyorum 10 kilo için 4 gün atak yaptın bitti atak sonra seyire geçiyorsun 1+1 yada 5+5 yapıyorsun birgün saf protein birgün sebze+protein yada 5gün saf protein 5gün sebze+protein ikiside aynı zamanda aynı kilo verdiyor dukan 1+1 öneriyor seçim senin . bu seyir evresini istediğin kiloya inene kadar yapıyorsun .sonra güçlendirme yani 10 kilo verdin 100 gün güçlendirme yapacaksın her kilo için 10 gün .güçlendirmede ilk 50gün (yani 2 ye bölüyorsun) 6 gün sebze+protein 2 dilim kepekli ekmek ,40 gr yağlı peynir, 1 tane meyve . 1 kere nişastalı gıdalar , bakliyat , hamur işi , makarna yada pilav ve birgün saf protein ve bir kere ödül yemeği 2.evrede yani son 50 günde hepsi 2defa . son olarak ömür boyu herşey serbest ve haftada birgün saf protein ve 3 kaşık yulaf kepeği umarım analata bilmişimdir.sevgiler
dukan diyetiyle ilgili sitelerden birinde, light süt için günde 1 bardak sınırlaması olduğu söylenmiş. :44: lütfen bu doğru olmasın, ben sütsüz yaşayamambilgisi olan var mı acaba?
ben pek et sevmem de onun için süt ürünlerini oldukça abartıyorum.süt ürünlerinde toplamda 1 kg ı geçmeyin deniyor.süt için öyle bir uyarı vardı ama bence içilebilir,daha önce bu sınırlamadan haberimiz yoktu ve herkes kilo vermeye devam etti :) sende duruma göre hareket edebilirsin kilo verirsen problem yok ,yavaşlarsa azaltırsın olur biter .