Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün ilk defa bu kadar çok acıktım dukana uygun ne varsa yedim. Şimdi midem bulanıyor ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Böykkkk

bugün ilk defa bu kadar çok acıktım dukana uygun ne varsa yedim. Şimdi midem bulanıyor ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Böykkkk

:))) bugünde vardı birşeey:))) bende öldüm öldümm:)
içimde başka bir canavar uyandı sanki o yemek istiyormuş gibii:))

nesekii az önce kurstan geldim ve tarçınlı sütümü içtim biraz sakinledim:)

ama saat 6 ya kadar fenalardaydımmm:)

inşş her günümüüz böyleee geçmeeezzz

yağsız yoğurt çok tatsız oluyo ama deniycem cnm çok sağol

kızlar anladığımı anlatıyorum birisi yardm etsin dogrudur desin:)..atak evresnde sadece protein tüketiyoruz bunu çok iyi anladm. 2.aşamada sırasıyla sebze ve protein ve protein günleri yapıyruz mesela 1 gün karışık sebze ve protein tüketirken ertesi gün sadece protein tüketebiliyoruz,istediğimiz kiloya gelene kadar bu aşamada kalıyoruz. 3.aşama da hergün sebze ve protein günleri karışık tüketebiliyoruz yani ayrıca 6 gün meyve yiyebiliyruz 2dilim kepek ekmeği yiyebiliyruz.haftada 2 gün makarna ve pilav yiyebiliyoruz ve haftada 2 kere istediğimiz birşeyi yiyebiliyoruz mesela bu pasta olabilirmi:) ..ve verdiğimiz kiloyu 4.5 la çarpıyoruz bu diyeti çıkan gün sayısı kadar yapıyoruz..son aşamada ise istedigimz herşeyi yiyebiliyoruz sadece haftada bir gün protein günü yapıyoruz.dogrumu kızlar?

niye bana kimse cvp vermiyor yaaa kitabı alamadım araştırmalarım sonucu bunları anladım bilen birisi varsa bi he desin ya

örnek veriyorum atak bitti 60 kilodasın hedefin 55 kilo ,seyir evresinde 5 kilo verip 3.aşamaya geçtiğinde 60-55 =5 kilo
her bir kilo için 10 gün güçlendirme evresine başlıyosun.yani 10*5=50 gün güçlendirme evresi.
bu evrenin ilk 25 gününde haftada sadece tek bir öğünün serbest (yani dilediğini ye tatlı da ye )
ikinci 25 günde ise serbest öğünün haftada 2 kere (tercihen 2 serbest öğünü peşpeşe olmaması ve farklı ardışık günlerde olmaması tercih ediliyor.
ve mutlaka her perşembe saf protein diyeti yani atak evresinin bir günü gibi

Selam kizlarr bende bugun diyetin atak evresinin 2. Gunundeyim biraz zor geciyo yaa ac kalmiyorum ama midem bulaniyomus gibi hissediyorum bide ben yulaf kapegini sevmedim de bununicin yapilack bisi var mi acaba,mesela baska bisegin kepegini tuketmek gibi??

ilk 25 gün haftada sadece 1 kere istediğimi yiyebiliyorum degil mi? mesela kahvaltıda herşeyi yeyibilirmiyim? yada ögle yemeginde iskender yiyebilirmiyim?

yavaş oluyo ama oluyo.. sebat edebilmek önemli olan.. bıktım usandım valla bu durumdan. sağol arkadaşım. hepimize kolay gele..

ilk 25 gün haftada sadece 1 kere istediğimi yiyebiliyorum degil mi? mesela kahvaltıda herşeyi yeyibilirmiyim? yada ögle yemeginde iskender yiyebilirmiyim?

canım sen bugun başladın değilmi diyete kaç gün atak yapacaksın ? dukandiet.comdan testi çöz. türkesi burda birkaç sayfa ileride var yada simlanın sitesinde adım adım ne yapacağın yazıyor . atak kaç gün dediyse o kadar saf protein günü yapıyorsun örnek veriyorum 10 kilo için 4 gün atak yaptın bitti atak sonra seyire geçiyorsun 1+1 yada 5+5 yapıyorsun birgün saf protein birgün sebze+protein yada 5gün saf protein 5gün sebze+protein ikiside aynı zamanda aynı kilo verdiyor dukan 1+1 öneriyor seçim senin . bu seyir evresini istediğin kiloya inene kadar yapıyorsun .sonra güçlendirme yani 10 kilo verdin 100 gün güçlendirme yapacaksın her kilo için 10 gün .güçlendirmede ilk 50gün (yani 2 ye bölüyorsun) 6 gün sebze+protein 2 dilim kepekli ekmek ,40 gr yağlı peynir, 1 tane meyve . 1 kere nişastalı gıdalar , bakliyat , hamur işi , makarna yada pilav ve birgün saf protein ve bir kere ödül yemeği 2.evrede yani son 50 günde hepsi 2defa . son olarak ömür boyu herşey serbest ve haftada birgün saf protein ve 3 kaşık yulaf kepeği umarım analata bilmişimdir.sevgiler

doğru yaa ödül güçlendirmedeydi di mi açken beynim çalışmıyo hafıza falan kalmadı kadınıda yanlış yönlendirdim :)

ohh sonunda ya çok teşekkr ederm şmdi anladm zaten kitabıda alıcam hedefim 10 kilo vermek

dukan diyetiyle ilgili sitelerden birinde, light süt için günde 1 bardak sınırlaması olduğu söylenmiş. :44: lütfen bu doğru olmasın, ben sütsüz yaşayamam bilgisi olan var mı acaba?

dukan diyetiyle ilgili sitelerden birinde, light süt için günde 1 bardak sınırlaması olduğu söylenmiş. :44: lütfen bu doğru olmasın, ben sütsüz yaşayamam bilgisi olan var mı acaba?

süt ürünlerinde toplamda 1 kg ı geçmeyin deniyor.süt için öyle bir uyarı vardı ama bence içilebilir,daha önce bu sınırlamadan haberimiz yoktu ve herkes kilo vermeye devam etti :) sende duruma göre hareket edebilirsin kilo verirsen problem yok ,yavaşlarsa azaltırsın olur biter .

ben pek et sevmem de onun için süt ürünlerini oldukça abartıyorum. yani sütü ve yoğurtu. peynir yemiyorum zaten.
teşekkür ederim cevap için

kızlar yarın ögle yoğurt yiycem ve akşamda ton balığı yemeyi düşünüyorum bişey olur mu?? zehirlenme flan korktm şmdi

Kızlar merhaba..uzun zamandır yazamadım sizlere..umarım herkesin diyeti yolunda gidiyordur..2 ocakta başladım 73.500 ile...ve en son 6 şubatta tartıldım yani pazartesi günü 63.300 çıktım:)..toplamda 5 haftada 9 kilo 800 gram verdim..mucize gibi dimi..ne yedin ne içtin diceksiniz hemen söylüyorum..kitapta ne dediyse yaptım aslında ama spor hiç yapamadım vaktim olmadığından..bide yulaf kepeğinin tadı malesef bana iğrenç geldiğinden yemedim..arada kaçamaklarım oldu tabi tatlı krizlerinde..mesala helva yedim tatlı bisküvilerden falan yedim..ama abartmadım tabi..ben henüz splenda olayına girmedim..yani tatlı falan yapmaya zaman bulamadım..aslında o tatlılardan keklerden yapsam belki kaçamakta yapmazdım ama napayım yulaf kepeğini yiyemiyorum iğrenççç yaaa..
kızlar lütfen pes etmeyin..benim daha vermem gereken 9 kilom var..artık kilom durur bi süre biliyorum ama pes etmicem:)..siz de etmeyin..bu diyete ablamla birlikte başladık ve oda tam 6 kilo verdi çok zor kilo veren biri olduğu halde..
Pes etmek yok..lütfen iradeli olalım ve başaralım..
Herkesin zayıflaması dileğiyle...yaşasın dukan amca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…