bu ara pek giremiyorum herşey yolundadır umarım, sakın vazgeçmeyin eninde sonunda gidecek bu kilolarrrrrrrr
ay inşallah inşallah... hepimiz vericez.. şimdi de böyle ticker yapınca pek az gözüktü gözüme be yaww.. ama inceldim baya hissediyorum.. kotuma çook rahat giriyorum bikere. daha ne olsun. sağolun arkadaşlar destek için..
desendesencim nasıl gidiyor? sevgiler
Bütün arkadaşlara diyetinde kolaylıklar, yeni gelenlere de ayrıcana hoşgeldiniz diyorum
Merhaba canım, senin nasıl gidiyor? Haftasonu mükellef bir akşam yemeği yedimPatlıcan kebap, acılı ezme, bir kaç tane yaprak sarma, bir tane içli köfte, haydari, iki tane çiğ köfte, közlenmiş domates ve biber, tabiki yanında da içecek ödül öğünümdü, çok mu kaçırmışım acaba?? Heee tatlı olarak da Nestle köstebek kurabiye yedim iki tane (çok acayip bişiymiş)
bu bişi değil daha.... ertesi sabah da kahvaltıya gittik. Normal kahvaltılıkların yanında yarım balon ekmek yedim, bir iki kaşık da bal-kaymak.
Arka arkaya olmuş oldu, pazartesi tartıldım 1 kilo fazla çıkıyorum. Sende de oluyor muydu böyle?? Ben fazla mı abartmışım ondan mı oldu acep :18:
NES'cim senden N'ber, nasıl gidiyor canım??
Ben haftasonu dersaneye başlıyorum, bu aralar pek giremem foruma ders çalışmam lazım. Ama arada bi yoklarımB
Beni özleyin anacım bayyy
Allah'ııımmm nası özendim nasııı...Bütün arkadaşlara diyetinde kolaylıklar, yeni gelenlere de ayrıcana hoşgeldiniz diyorum
Merhaba canım, senin nasıl gidiyor? Haftasonu mükellef bir akşam yemeği yedimPatlıcan kebap, acılı ezme, bir kaç tane yaprak sarma, bir tane içli köfte, haydari, iki tane çiğ köfte, közlenmiş domates ve biber, tabiki yanında da içecek ödül öğünümdü, çok mu kaçırmışım acaba?? Heee tatlı olarak da Nestle köstebek kurabiye yedim iki tane (çok acayip bişiymiş)
bu bişi değil daha.... ertesi sabah da kahvaltıya gittik. Normal kahvaltılıkların yanında yarım balon ekmek yedim, bir iki kaşık da bal-kaymak.
Arka arkaya olmuş oldu, pazartesi tartıldım 1 kilo fazla çıkıyorum. Sende de oluyor muydu böyle?? Ben fazla mı abartmışım ondan mı oldu acep :18:
NES'cim senden N'ber, nasıl gidiyor canım??
Ben haftasonu dersaneye başlıyorum, bu aralar pek giremem foruma ders çalışmam lazım. Ama arada bi yoklarımB
Beni özleyin anacım bayyy
Selam kızlar,
Bu sabah 1 domates bi yumurtayla menemenimsi bişi yaptım içine bol acı biber döküp bi güzel yedim ve de doydum. Aradacanım bişi çekmedi bi kupa yeşilçay içtim ve az önce de çılbır yedim. 2 yumurta, 2 kaşık yoğurt ve yine bol nane, pul biberle doydum. Çılbır güzel bir yemek. Özellikle atak yapan arkadaşlara tavsiye ederim. Farklı bir lezzet.
Diyet harika....Aynaya baktım, belim, sırtım incelmiş. Sütyen kesiği şeklinde bılım bılım olan yerler erimiş. Çok ama çok mutluyum. Öylesine motive oldum ki kızlar. Zayıflamak ne güzel bişi yaa. Aynaya baktım sırtım incelmiş ya hani, çok çok tarifsiz çok mutlu oldum
bendede oldu canım ama ardından saf protein ve dukana uygun beslenme bu aralar pek düzgün olmasa bile hala 57 korkma düzene girecek kaçamak ardından sıkı tut yetiyor kolay gelsin dersine iyi çalış bu sene inş olacak.
Allah'ııımmm nası özendim nasııı...Şimdi toplamda ne kadar sürede gitti bu kilolar şekerim...
bende olucam bende bende....4,5 ayda tatlım
senin adına üzüldüm açıkçası... bizim evde de her akşam saat 8 de yemek yenir ama akşamdan annemle birlikte gündüz işyerinde yemem için sabah-öğle-ara öğünler için mutlaka bişeyler hazırlarız... bazen eve gittiğimde ben yapıyorum kendime yemek bazen annem yapmış oluyo... ama sende ailenden bekleme kendi yemeğini kendin hazırlayabilirsin... aslında çok kolay... bi gün tavuk ızgara yada yağsız tavada kızartırsın... bi gün kıymasını yapıp köftesini yapabilrsin... yada sakatat türü de olabilir... diyet biraz masraflı yorabiliyo ama eğer imkanın varsa dene derim... bu diyette desteğe ihtiyacın var fakat bedensel değil zihinsel desteğe... senin motive olman yeterli... aldırma sen kimseye kendi elinden geldiğince dene... görüceksin zamanla destek olucaklar... ama unutma ki ne kadar sık yersen o kadar kolay zayıflarsın... tek öğünle metabolizman tembelliğe alışır söyliyim...
çok enteresan.. bu geleceğini etkilemekten başka bişey değil... aldırma sen onlara... elinin altında internet... onlarca yüzlerce dukan tarifi bak yap inan hiç zor değl... tam tersi çokda keyifli... benim annem her akşa eve gittiğimde kızım karnın biraz daha çekilmiş oyy diyee sarılıp öpüyo beni... sizinkiler de bi değişikmiş yani... aldırma sen aldırma... yap diyetini bakma kimseye... herkes kendine baksın sen kendini düşün kuzum...Yemek yapmayı bilmiyorum :) o yüzden ögünlerde neyi nasıl yapıpta yıyeceğimi bilmiyorum evt kesınlıkle zıhınsel motıvasyona ıhtıyacım var cunkı ne zaman dırensem dıyet ıcın dırencımı kırıyolar walla sabah kalkıp burda okuduklarımı yapmaya calısıcam bakalımimkan var aslında ama bizimkiler zora koşuyo normal bi diyet listesinin hutbesini yapıyolar sonrada annem dalga alıyo dırek tabii biryerden başlamak lazım dıye kavga gürültü kendımı odaya kapatıyorum yarın karşılarında durup bıran once baslamaya calısıcam..
çok enteresan.. bu geleceğini etkilemekten başka bişey değil... aldırma sen onlara... elinin altında internet... onlarca yüzlerce dukan tarifi bak yap inan hiç zor değl... tam tersi çokda keyifli... benim annem her akşa eve gittiğimde kızım karnın biraz daha çekilmiş oyy diyee sarılıp öpüyo beni... sizinkiler de bi değişikmiş yani... aldırma sen aldırma... yap diyetini bakma kimseye... herkes kendine baksın sen kendini düşün kuzum...
Sağol canımmçok tebrik ederim canım
Dukan diyete günde 3/4 yk kadar zeytinyağ ekledi. ama sen hiç kullanma bence..kızlar bir şey soracağım. seyir evresinde sebze yemekleri yapılırken içine yağ koymak tamamen yasak mı? :18:
Dukan diyete günde 3/4 yk kadar zeytinyağ ekledi. ama sen hiç kullanma bence..