Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende bişey sormak istiorum acaba yulaf kepeğinden yapılmış hazzır galeta olur mu atak evresinde

ben bide bişey sormak istiyorum yulaf kepeğinden yapılmış galeta olurmu

kızlar günaydın...
http://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri iyiki böyle bi sayfa var... acayip bi tarif gördüm ve akşam olsun diye deliriyorum şu an... bir an önce eve gidip bu tavukgöğsünü yapmak istiyorum... eminim bu görüntüye herkes bayılacaktır...

TAVUKGÖĞSÜ KAZANDİBİ(her evre)

MALZEMELER8 adet için)
-1/2 derisiz tavuk göğsü
-1 lt %1,5 yağlı süt
-3 yk yulaf kepeği
-1/2 su brd.toz tatlandırıcı
-5/6 damla vanilya aroması
-3/4 damla damlasakızı aroması(arzuya bağlı)
-1 yumurta sarısı

Tavuk bol suda iyice yumuşayana dek haşlanır.iyice didiklenerek soğuk su dolu bir kaba alınır.Suyun içinde incecik iplikler haline gelene dek didiklenir.Akan soğuk su altında bir elek içinde tavuk kokusu çıkıp tamamen liflerine ayrılana dek yıkanır ve tekrar su dolu bir kapta bekletilir.
Süt ve kepek sürekli karıştırılarak pişirilir.Kıvam almaya başlayınca suyu süzülen tavuk eti eklenir.beraber biraz pişirildikten sonra aromalar ve tatlandırıcı eklenir.yumurta sarısı bir kasede 2 yk sütle çırpılır.tenceredeki karışımdan eklenerek alıştırılır ve yavaş yavaş tencereye eklenir.bir taşım beraber pişirildikten sonra ısıya dayanıklı bir kaba dökülerek fırında üstü kızartılır.soğuyunca dolaba kaldırılır.tercihen 1 gece dolapta kalan tavuk göğsü dilimlenip rulo yapılarak servis edilir.
Afiyet olsun:)​

bu diyetten bir türlüü birşey anlamıyorumm
kitabınıı okumadığımm içindirr belkii
tam olara liste paylaşılmışmıı acabaa buırda
atak evresi falann deniyorr

süper burası motivasyon için harika sık sık gel...

çok teşekkürlerr
verdiğiniz siteye bakacağımm
şimdilikk 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorummm
eğerr anlıyabilirsem bunada geçebilirim sonra

Hepinize boooolll -li günler diliyorum...

Ben Kamu yönetimi 4.sınıf okuyorum tatlım. Benim ikinci okulum bu ve verilecek 3 dersim var. onun için dersaneye başlıyorum bu hafta. Ben Kpss yi çoktan bitirdim. Memurum zaten. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Senin branşın neydi canım?

Bu arada diyet nasıl gidiyor?? Aman aman Allah hastalık vermesin bi daha... Hadi bakalım senden 6 lı rakamları duymak istiyorum arkadaşım

evet geldik atak 3 :)

bugün işim yoğun olduğundan çok acıkmayacağımı umuyorum:)

sabah tartıldım yine her sabah olduğu gibii:))))

72 ile başladım... sabah 70.600 çıktım:)
çok güvenemiyorum 5 günün sonunda bakıcam:)

dün ağız kuruluğu ve kokusu derdim oldu.
şekersiz sakız aldım umarım bi etkisi olmaz ama gün içinde sakıza ihtiyacım olucak gibi gözüküyor.
benim acıkmamıda ciddi anlamda kesiyor çünkü.

çok tebrik ediyorum seni :)darısı tüm zayıflamak isteyenlarin başına ...

canım ya çok güzele benziyor bende deniyim eve gidince çok teşekkür ederim ..

Ayyy umarım bir daha böyle olmaz çok kötü oldum dün. Bir daha asla bu kadar çok yemem. Midem de kaldırmadı zaten

arkadaslar ya ben zayıfladıktan bi süre sonra sanki o kdr da zayıflamamışım gibi gelmeye başlıo..size de öle gelio mu yoksa ben problemli miim =S =p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…