Kızlar merhaba..uzun zamandır yazamadım sizlere..umarım herkesin diyeti yolunda gidiyordur..2 ocakta başladım 73.500 ile...ve en son 6 şubatta tartıldım yani pazartesi günü 63.300 çıktım:)..toplamda 5 haftada 9 kilo 800 gram verdim..mucize gibi dimi..ne yedin ne içtin diceksiniz hemen söylüyorum..kitapta ne dediyse yaptım aslında ama spor hiç yapamadım vaktim olmadığından..bide yulaf kepeğinin tadı malesef bana iğrenç geldiğinden yemedim..arada kaçamaklarım oldu tabi tatlı krizlerinde..mesala helva yedim tatlı bisküvilerden falan yedim..ama abartmadım tabi..ben henüz splenda olayına girmedim..yani tatlı falan yapmaya zaman bulamadım..aslında o tatlılardan keklerden yapsam belki kaçamakta yapmazdım ama napayım yulaf kepeğini yiyemiyorum iğrenççç yaaa..
kızlar lütfen pes etmeyin..benim daha vermem gereken 9 kilom var..artık kilom durur bi süre biliyorum ama pes etmicem:)..siz de etmeyin..bu diyete ablamla birlikte başladık ve oda tam 6 kilo verdi çok zor kilo veren biri olduğu halde..
Pes etmek yok..lütfen iradeli olalım ve başaralım..
Herkesin zayıflaması dileğiyle...yaşasın dukan amca:)
Kızlar merhaba..uzun zamandır yazamadım sizlere..umarım herkesin diyeti yolunda gidiyordur..2 ocakta başladım 73.500 ile...ve en son 6 şubatta tartıldım yani pazartesi günü 63.300 çıktım:)..toplamda 5 haftada 9 kilo 800 gram verdim..mucize gibi dimi..ne yedin ne içtin diceksiniz hemen söylüyorum..kitapta ne dediyse yaptım aslında ama spor hiç yapamadım vaktim olmadığından..bide yulaf kepeğinin tadı malesef bana iğrenç geldiğinden yemedim..arada kaçamaklarım oldu tabi tatlı krizlerinde..mesala helva yedim tatlı bisküvilerden falan yedim..ama abartmadım tabi..ben henüz splenda olayına girmedim..yani tatlı falan yapmaya zaman bulamadım..aslında o tatlılardan keklerden yapsam belki kaçamakta yapmazdım ama napayım yulaf kepeğini yiyemiyorum iğrenççç yaaa..
kızlar lütfen pes etmeyin..benim daha vermem gereken 9 kilom var..artık kilom durur bi süre biliyorum ama pes etmicem:)..siz de etmeyin..bu diyete ablamla birlikte başladık ve oda tam 6 kilo verdi çok zor kilo veren biri olduğu halde..
ben bide bişey sormak istiyorum yulaf kepeğinden yapılmış galeta olurmuDukan Diyeti uygulayanların hikayelerini paylaşmasını öneriyorum.
Oncelikle Burayi okuyunuz ! http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html
Dukan Dİyeti Yemek tarifleri için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-56.html#post20868675:40:
http://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleribu diyetten bir türlüü birşey anlamıyorumm
kitabınıı okumadığımm içindirr belkii
tam olara liste paylaşılmışmıı acabaa buırda
atak evresi falann deniyorr
kızlaaaaar yaklaşık 1 aydır yazdıklarınızı okuyorum veee dukan kitabını alıp diyete başlıyalı 13 gün oldu
5 gün atak yaptıktan sonra seyir evresine geçtim ve toplamda 3.5 kilo verdim hedefime 11 kg var
sizlere teşekkür ederimm
bu diyetten bir türlüü birşey anlamıyorumm
kitabınıı okumadığımm içindirr belkii
tam olara liste paylaşılmışmıı acabaa buırda
atak evresi falann deniyorr
kızlar yarın ögle yoğurt yiycem ve akşamda ton balığı yemeyi düşünüyorum bişey olur mu?? zehirlenme flan korktm şmdi
bilge merhaba,dukan diyetine eklenen yeni ve güncel bilgilere nerden ulaşıyorsun.yardımlarını rica ederim
canım sen ne dersine çalışıyorsun? ben kaçırımışım galiba.... yoksa benim gibi kpssylami uğraşıyorsun sende....
benim diyet regl de bitti artık iyi, hastalıkta geçti şükür, 60lara doğru hızla yol alıyorummmmmm
kitap ne kadar ve herhani bir kitapçıdanda bulabilirmiyimm
kızlar günaydın...
http://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri iyiki böyle bi sayfa var... acayip bi tarif gördüm ve akşam olsun diye deliriyorum şu an... bir an önce eve gidip bu tavukgöğsünü yapmak istiyorum... eminim bu görüntüye herkes bayılacaktır...
TAVUKGÖĞSÜ KAZANDİBİ(her evre)
MALZEMELER8 adet için)
-1/2 derisiz tavuk göğsü
-1 lt %1,5 yağlı süt
-3 yk yulaf kepeği
-1/2 su brd.toz tatlandırıcı
-5/6 damla vanilya aroması
-3/4 damla damlasakızı aroması(arzuya bağlı)
-1 yumurta sarısı
Tavuk bol suda iyice yumuşayana dek haşlanır.iyice didiklenerek soğuk su dolu bir kaba alınır.Suyun içinde incecik iplikler haline gelene dek didiklenir.Akan soğuk su altında bir elek içinde tavuk kokusu çıkıp tamamen liflerine ayrılana dek yıkanır ve tekrar su dolu bir kapta bekletilir.
Süt ve kepek sürekli karıştırılarak pişirilir.Kıvam almaya başlayınca suyu süzülen tavuk eti eklenir.beraber biraz pişirildikten sonra aromalar ve tatlandırıcı eklenir.yumurta sarısı bir kasede 2 yk sütle çırpılır.tenceredeki karışımdan eklenerek alıştırılır ve yavaş yavaş tencereye eklenir.bir taşım beraber pişirildikten sonra ısıya dayanıklı bir kaba dökülerek fırında üstü kızartılır.soğuyunca dolaba kaldırılır.tercihen 1 gece dolapta kalan tavuk göğsü dilimlenip rulo yapılarak servis edilir.
Afiyet olsun:)
canım ya çok güzele benziyor bende deniyim eve gidince çok teşekkür ederim ..
:))) bugünde vardı birşeey:))) bende öldüm öldümm:)
içimde başka bir canavar uyandı sanki o yemek istiyormuş gibii:))
nesekii az önce kurstan geldim ve tarçınlı sütümü içtim biraz sakinledim:)
ama saat 6 ya kadar fenalardaydımmm:)
inşş her günümüüz böyleee geçmeeezzz