bu diyetle ne kadar sürede n e kadar kilo verebiliriz
tarın başlayayım diyorum bakalım neler olacak
kızlar benimde leke problemim vardı yüzümde onu halletttim.şimdi kilolarımla başım dertte
kızlar bu diyet uykusuzluk yapıyormu
canım sen ne dersine çalışıyorsun? ben kaçırımışım galiba.... yoksa benim gibi kpssylami uğraşıyorsun sende....Bütün arkadaşlara diyetinde kolaylıklar, yeni gelenlere de ayrıcana hoşgeldiniz diyorum
Merhaba canım, senin nasıl gidiyor? Haftasonu mükellef bir akşam yemeği yedimPatlıcan kebap, acılı ezme, bir kaç tane yaprak sarma, bir tane içli köfte, haydari, iki tane çiğ köfte, közlenmiş domates ve biber, tabiki yanında da içecek ödül öğünümdü, çok mu kaçırmışım acaba?? Heee tatlı olarak da Nestle köstebek kurabiye yedim iki tane (çok acayip bişiymiş)
bu bişi değil daha.... ertesi sabah da kahvaltıya gittik. Normal kahvaltılıkların yanında yarım balon ekmek yedim, bir iki kaşık da bal-kaymak.
Arka arkaya olmuş oldu, pazartesi tartıldım 1 kilo fazla çıkıyorum. Sende de oluyor muydu böyle?? Ben fazla mı abartmışım ondan mı oldu acep :18:
NES'cim senden N'ber, nasıl gidiyor canım??
Ben haftasonu dersaneye başlıyorum, bu aralar pek giremem foruma ders çalışmam lazım. Ama arada bi yoklarımB
Beni özleyin anacım bayyy
dün iyiydim sorunsuzdum bugünde toparladım. kahvaltı önemliymiş öğrendim oldum. kesinlikle katı yumurtaya devam edicem.
canım ben istanbuldayım o ankarada
kısmetse oraya gelin gelicem ondan zayıflama çabalarım:)
merhabaaa..
ben de bu diyete 1 ay oldu başladım. seyirdeyiz, eşim de yapıyor. daha önce yazın da yapmıştım ama yazın çoook zor oluyor meyveler, dondurmalar filan.. olmadı tabii.. şimdi daha kolay ama. ben tiroit hastasıyım. metabolizmam çok çok yavaş çalışıyor normal bir insana göre. e hal böyle olunca hayatım diyetle geçiyor. daha önce 2 kere diyetisyenle kilo verdim. birinde 10 birinde 12 kilo. hiçbizaman tamamen geri almadım ama hamilelik hariç. çok aldım hamileliğimde. önce diyetisyenle 10 kilo vermiştim, 2 sene sonra 8 kilosunu geri aldım ve üstüne hamile kaldım maalesef. 22 kilo da hamileliğimde aldım.. şimdi hamile kaldığım kilodayım ama kilolu hamile kalınca zor işte.. umarım vericem, umarım.. 1 ayda 3 kiloya yakın verebildim ancak rahatsızlığımdan ötürü. olsun buna da şükür. ben de 2 ayda vermem de 4 ayda veririm di mi? veririm di mi?????
kızlar bu diyet uykusuzluk yapıyormu
Dukan diyete günde 3/4 yk kadar zeytinyağ ekledi. ama sen hiç kullanma bence..
Selam kızlar,
Bu sabah 1 domates bi yumurtayla menemenimsi bişi yaptım içine bol acı biber döküp bi güzel yedim ve de doydum. Aradacanım bişi çekmedi bi kupa yeşilçay içtim ve az önce de çılbır yedim. 2 yumurta, 2 kaşık yoğurt ve yine bol nane, pul biberle doydum. Çılbır güzel bir yemek. Özellikle atak yapan arkadaşlara tavsiye ederim. Farklı bir lezzet.
Diyet harika....Aynaya baktım, belim, sırtım incelmiş. Sütyen kesiği şeklinde bılım bılım olan yerler erimiş. Çok ama çok mutluyum. Öylesine motive oldum ki kızlar. Zayıflamak ne güzel bişi yaa. Aynaya baktım sırtım incelmiş ya hani, çok çok tarifsiz çok mutlu oldum