Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar benimde leke problemim vardı yüzümde onu halletttim.şimdi kilolarımla başım dertte

bu diyetle ne kadar sürede n e kadar kilo verebiliriz

kişinin metabolizmasına göre değişiyor verilen kilo miktarı. ilk evrede, uygulandığı günle orantılı olarak 2-5 kilo arası verebilirsin. ikinci evrede ortalama haftada 1 kilo. üçüncü evrede kilo vermiyorsun, verdiğin kiloları geri almamak için. son evre ise hayat boyu sürüyor.
ama dediğim gibi, metabolizmana ve şu anki boy ve kilona bağlı tabii ki verdiğin kilo.
ayrıca başlamadan önce kitabını mutlaka okumanı öneririm.
kolay gelsin :))

kahvaltı ekmek yulef ekmegi 1 yumurtayla menemen sebzeli lor

öglen tavuk 1 cay bardagı zero közlenmiş patlıcan biber ıkı kaşık

akşem bol yogurt haşlanmış bürüksel lahanası sebzeli lor arkadaşlar her türlü yorum acık yanlışım varsa lütfen söyleyin tecrübeli olanlar zahmet olmasa

selam arkadaşlar,
bugün benim ikinci kilom sabah tartıldım yarım kilo vermişim bugün daha iyi hissettim kendimi, ama benimde reglim çok yakın ondan galiba öyle çok tuvalete gitmek isteğim filan yok umarım haftaya herşey hızlanır

canım sen ne dersine çalışıyorsun? ben kaçırımışım galiba.... yoksa benim gibi kpssylami uğraşıyorsun sende....
benim diyet regl de bitti artık iyi, hastalıkta geçti şükür, 60lara doğru hızla yol alıyorummmmmm

hadi bakalım hayırlısı.düğün telaşıda girince işin içine istediğin kiloya inersin merak etme.ama ondan sonra korumayı bilmek asıl önemli olan.inşallah bu hepimizin son diyeti olur.

merhaba arkadaşım.bir tiroit hastası için 1ayda 3kg gayet iyi bir sonuç.şanslısın ki eşinde yapıyormuş.ben bu sayfalarda tiroit hastası olduğu halde verebildiğini söyleyen birkaç kişiye daha rastlamıştım.kolaylıklar dilerim.

durmadan kaçamak yapıorum geçen sefer hiç böyle olmamıştı bu arada yulaf kepeğim geldi nasıl krep yapacağımı tarif edebilir misiniz? çook öptümm

Bilge'cim tebrik ederim seni.işte azmin zaferi.dahada gidecekler inşallah.bir de şu ticker'ını güncellesende kaç kilo verdiğini görsek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…