arkadaslar ya ben zayıfladıktan bi süre sonra sanki o kdr da zayıflamamışım gibi gelmeye başlıo..size de öle gelio mu yoksa ben problemli miim =S =p
arkadaslar ya ben zayıfladıktan bi süre sonra sanki o kdr da zayıflamamışım gibi gelmeye başlıo..size de öle gelio mu yoksa ben problemli miim =S =p
Hepinize boooolll -li günler diliyorum...
Ben Kamu yönetimi 4.sınıf okuyorum tatlım. Benim ikinci okulum bu ve verilecek 3 dersim var. onun için dersaneye başlıyorum bu hafta. Ben Kpss yi çoktan bitirdim. Memurum zaten. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Senin branşın neydi canım?
Bu arada diyet nasıl gidiyor?? Aman aman Allah hastalık vermesin bi daha... Hadi bakalım senden 6 lı rakamları duymak istiyorum arkadaşım
:118::118::118::118::118: Bugün -1,300 ile başladım çok mutluyum
sana helal olsun diyorum:))) Allah devamını getirsin inşşşş:)))
ben bugün çok komiğim yine kendi kendime de gülüyorum annemi arayıp söyledim oda gülüyor.
benim uzun süredir devam eden demir eksikliği sorunum var.
annem haftada 2 kere ıspanak yapardı ve burun kıvırırdım yememek için ogün eve et filan götürürdüm ya da pizza vs:)
sabahtan beri canım ıspanaaak istiyoorrrr:))))
ama öyle böyle değil:))
şaka gibi bu diyet psikolojisi çok komik yaa
Oluyor canım oluyor acaba 55 e mi insem diye düşünüyorum ve hemen bu düşünceden vazgeçiyorum :)
Dönemlik bu tarz şeyler düşünülüyor. Tecrübeyle sabittir :) Problemli değilsin şekerim. Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Aynaya bakıyorum, ayyyy ne olmuşum ben böyle diyorumÜzülme seni sevinçten havaya uçuracak biri mutlaka oluyor. Ne kadar zayıflamışsın denilince olay bitiyor zaten :)))
ayyy .. bende aynı senin gibiydim... aşeren kadınlar gibi pırasa pırasa diye kudurdum ki hiç sevmezdim bende... ama ilk p+s günümde pırasa vardı menümde...Yürüyüş yapamıyorum dün akşam leslie yaptım eşimle bacaklarım ağrıyor...
İnsanın bünyesi istiyor sanırım...Bende pırasayı sevmem normalde ama canım istiyor iki gündür ilk sebze günümde pırasa yaparım muhtemelen
ayyy .. bende aynı senin gibiydim... aşeren kadınlar gibi pırasa pırasa diye kudurdum ki hiç sevmezdim bende... ama ilk p+s günümde pırasa vardı menümde...
ben 1+1 yapıyorum... ama 2 (p) +1 (s) yapılıcak olsa çok memnun olurumkizlar siz seyir evresini nasil yapiyorsunuz,5+5 mi yoksa 1+ 1 mi,okuduguma göre 5+5 daha hizli kilo verdiriyomus,ama sonra yavasliyomus,bilgi verirseniz sevinirim,hala kitabim gelmediii
bende aynı şeyi hissediyorum canım, inanmak istemiyoruz sanırım
kızlar yaa, yulaf kepeğini rossman dan alıyodum kalmamış ne yapacam ben yaaaçocuk sabah koliyi açtım ama bitti diyo..nekadar çok dukancan varmış meğer
kızlar tatlandırıcıyı toz mu kullanıyorsunuz yoksa sıvı mı? daha doğrusu tariflerde kastedilen hangisi?