- 21 Ocak 2012
- 78
- 0
Kızlar merhaba..uzun zamandır yazamadım sizlere..umarım herkesin diyeti yolunda gidiyordur..2 ocakta başladım 73.500 ile...ve en son 6 şubatta tartıldım yani pazartesi günü 63.300 çıktım:)..toplamda 5 haftada 9 kilo 800 gram verdim..mucize gibi dimi..ne yedin ne içtin diceksiniz hemen söylüyorum..kitapta ne dediyse yaptım aslında ama spor hiç yapamadım vaktim olmadığından..bide yulaf kepeğinin tadı malesef bana iğrenç geldiğinden yemedim..arada kaçamaklarım oldu tabi tatlı krizlerinde..mesala helva yedim tatlı bisküvilerden falan yedim..ama abartmadım tabi..ben henüz splenda olayına girmedim..yani tatlı falan yapmaya zaman bulamadım..aslında o tatlılardan keklerden yapsam belki kaçamakta yapmazdım ama napayım yulaf kepeğini yiyemiyorum iğrenççç yaaa..
kızlar lütfen pes etmeyin..benim daha vermem gereken 9 kilom var..artık kilom durur bi süre biliyorum ama pes etmicem:)..siz de etmeyin..bu diyete ablamla birlikte başladık ve oda tam 6 kilo verdi çok zor kilo veren biri olduğu halde..
Pes etmek yok..lütfen iradeli olalım ve başaralım..
Herkesin zayıflaması dileğiyle...yaşasın dukan amca:)
bende bişey sormak istiorum acaba yulaf kepeğinden yapılmış hazzır galeta olur mu atak evresinde